Pierwsze koty za płoty cz.ll

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Pierwsze koty za płoty cz.ll

Post »

Iwonko, żaba Ci się w żółwia zamieniła? :lol:
Ja też zamówiłam kilka róż z tej szkółki i jestem bardzo zadowolona z jakości sadzonek i rzetelności sprzedawcy.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Iwonko Kochana wielkie buziary Obrazek nie dość, że pamiętałaś o mojej chcicy to jeszcze ją powiększyłaś! Wielkie dzięki ;:124 ;:124, a czy odrosty to z jednej hortensji? bo posadziłam je razem. Resztę trzymam w wodzie, bo muszę poczytać jak to zrobić żeby nic nie zmarnować ;:4 ;:196
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Iwonka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2015, o 20:35

Post »

Jolu, miejsce jeszcze oszczędzaj. Ona niewyrywnaObrazek Któraś z dziewczyn pisała, że czekała ponad trzy tygodnie. Chociaż nie zawsze udają się wschody nasion. Z moich sklepowych nasion kobei nie wykiełkowało żadne ;:222 Za to z zebranych z balkonu na 15 wzeszło 14 :tan
Coraz więcej dziewczyn chwali tę szkółkę, jeszcze nie słyszałam, żeby ktoś narzekał na sadzonki.
Basiu, wiosna sprzyja romansom, a żaba warta była całowaniaObrazek
Ula, zamawiałam pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona. Jeżeli jeszcze kiedyś będę zamawiać, to najpierw poszukam u nich ;:108
Lucynko, różyczki piękne do mnie przyjechały. Jedna będzie się piąć po mikołajowej pergoli :heja A na druga stronę zamówię coś na jesieni. Albo na wiosnę ;:224 Teraz będę miała porównanie, jak rosną sadzone w obu terminach.
Elu, jak tylko spotkam ją ponownie, to Ci podeślę ;:306
Małgosiu-clem3, oj, znam ten ból, znamObrazek Już wydaje mi się, że wybrałam, już złożyłam zamówienie, a tu kolejna kusicielka pokazuje cudo, do którego śmieją mi się oczy. I zaczynam się łamać i przeżywam męki niezdecydowania ;:218 Zdecydowanie żaba na mnie czekała- komu innemu w klatce przydałyby się róże? A ja wiadomo, że wezmę i jeszcze będę się cieszyć :heja Żółw pałęta się po całym mieszkaniu, a zasypia tam gdzie przystanie ;:224 Nawet na środku pokoju. I tylko musimy patrzeć pod nogi, żeby się o niego nie potknąć.
Aniu, jakoś wszystkie jesteście chętne na całowanie ;:306 Żab za chwilę będzie pod dostatkiem....A różyczki też mi się podobają. Sadzonki lepsze, niż z droższych szkółek. Oczywiście nie znaczy to, że u innych nie warto kupować. W większości, ale nie wszystkich, sadzonki są ładne. Ale pierwszy raz dostałam aż tak wypasione :tan
Małgosiu-PEPSI, nawet nie mów takich rzeczy ;:202 Jeden żółw w zupełności mi wystarczy.
To mamy kolejną zadowoloną ze szkółki p. Hyżego ;:63
Marysiu, o czym myślisz pisząc "odrosty"? Wszystkie patyczki są podpisane(chyba), a te nie podpisane, to pnąca Mirranda. Za bardzo mi się pchała do drzwi, musiałam ją ciachnąć. A wyrzucić szkoda, Tobie może się przydaObrazek

Muszę się Wam czymś pochwalić ;:108 Od pół roku robiłam specjalizację i dzisiaj nareszcie miałam ostatni egzamin, który zdałam :heja Miałam bardzo dużo zajęć, do tego jedna praca, druga praca- niewiele zostawało czasu na normalne życie. Ale nareszcie koniec, teraz będzie już tylko lepiej :heja

Mam nareszcie swoje upragnione ranniki :tan Okazało się, że moja mama ma "takie małe żółte kwiatuszki, które teraz kwitną" :;230 Tak mi się u Was podobały, a miałam je praktycznie pod samym nosem. Dostałam również śnieżyce. I z jednych i drugich bardzo się cieszę.

Obrazek

W niedzielę pojadą na działkę razem z różami i je posadzę.

Weekend zapowiada się całkiem ciepły, dobrze go wykorzystajcie ;:196
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54

Post »

Witaj Iwonko :wit . Cudne zdjęcia pracujących pszczółek ;:333 . Sadzonki bardzo ładne i oby kwitły i cieszyły Twoje oczy jak najdłużej ;:196 . Żaba, a raczej królewicz wybrał odpowiednie miejsce pod samymi drzwiami ;:306 . Dobrze, że go nie zdeptałaś ;:224 . Pozdrawiam i słonecznego weekendu Ci życzę :wit .
rikkuu
200p
200p
Od: 26 gru 2013, o 16:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Iwonko, gratuluję specjalizacji ;:138 zaczyna się nowy sezon, więc może będziesz miała więcej czasu na działeczkę :uszy
Ula
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Iwonko odrosty, bo one mają korzonki !! no to muszę posadzić w inne miejsce bo tam pnąca nie ma się po czym piąć :D Serdeczne gratulacje Iwonko, będziesz miała teraz więcej czasu dla siebie i więcej satysfakcji z pracy ;:196
Miłego weekendu ;:196
Iwonka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2015, o 20:35

Post »

Ewelinko, dobrze, że zdecydowałam się na te całusy, bo spotkania z drzwiami na pewno by nie przeżył ;:108 Pszczoły nic sobie ze mnie nie robiły. Były w transie ;:306
Ula, dziękuję ;:196 Już miałam dość, wszystko robiłam w biegu. Dobrze, że działkowo był to martwy sezon, bo inaczej działka leżałaby odłogiem.
Marysiu, dziękuję ;:196 nareszcie będę mogła zająć się czym innym :tan Tymi korzonkami ona czepia się muru, wręcz się w niego wżera. Ale może też się piąć tylko po płocie lub kratce ;:108
Miłych snów :wit
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Iwonko gratuluję ;:196 teraz będziesz miała więcej czasu na działkę i dla nas ;:215 Ciekawe czy pokaże sie moja ropuszka było też sporo młodzieży lecz na razie nikogo takiego nie spotkałam na swej drodze
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
maniolek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 gru 2016, o 17:45

Post »

Iwonka zawsze to tak jest, że czegoś szukamy a okazuje się, że mamy pod nosem :) no ale to super teraz już będziesz miała upragnione ranniki i będzie się czym chwalić :) czekamy na jakąś fotorelację z jutrzejszej wizyty na działce :)
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Iwonka bardzo dorodne sadzonki,jeszcze nie zamawiałam nigdy w tej szkółce,może na jesieni coś zamówię?
Na tę chwilę na razie stop,dopiero co dwie przyjechały z innej szkółki ;:224
Gratuluję sukcesów ;:215
Pashmina
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2016, o 15:37

Post »

Iwonko, witam Cię w ten piękny, słoneczny dzień ;:196

Przejrzałam cały wątek, ale nie czytałam, troszkę za dużo. Kwieci masz sporo i jest u Ciebie kolorowo. Poczułam smak i zapach czereśni, które bardzo lubię. Ja też w tym roku zamówiłam róże u p. Hyży, ale jeszcze nie przyszły bo takie było moje życzenie. Hortensje masz bardzo dorodne. Cieszę się, że już mamy co pooglądać.
Pozdrawiam i ślę ;:196 :wit :wit
Awatar użytkownika
mimoza55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 wrz 2014, o 20:14

Post »

Iwonko ;:168 dzień piękny słoneczny, na pewno byłaś na działce, posadziłaś panienki ;:138 i zobaczymy Twoje superowe fotki ;:333
Awatar użytkownika
Beaby
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2014, o 13:16

Post »

Liczyłam na to, Iwonko, że ten egzamin to w Twoim przypadku tylko formalność. Gratuluję! ;:215
Ranniki śliczne.
I melduję posłusznie, że weekend wykorzystany w ogrodzie na maksa. Pogoda, chęci, zielone światełko od forsycji - no wszystko sprzyjało. ;:3
Miłego tygodnia. :wit
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16

Post »

Iwonko, wszystko Ci się spełnia. ;:333 Marzenie o rannikach i o uzyskaniu specjalizacji też. ;:215
Gratuluję. ;:167
Teraz będziesz miała więcej czasu dla swojej drugiej specjalizacji. ;:63 Ogrodniczej. ;:63
Życzę sukcesów i zdania egzaminu również w tym temacie. ;:196
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
jagusia111

Post »

Iwonko gratulacje ;:138 .
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”