Wiejski ogród po sezonie cz. 33

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
julcia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 maja 2011, o 08:26
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Wiejski ogród po sezonie cz. 33

Post »

Marysiu szkoda ,ze nie uległaś ;:168 nie mamy świeżych zdjęć .
Było dziś słonecznie i cieplutko aż żal ,ze w poniedziałek muszę do pracy bo jeszcze do środy ma być tak ładnie.
Bardzo jestem ciekawa karmnika ;:196
Pozdrawiam Julia
Moje zielone zakręcenie
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 cze 2014, o 15:56
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

W zdjęciach zachodzącego lub wschodzącego słońca Marysia jest jedyna ;:215
Moje Arboretum
Część 8 - zapraszam Karolina
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Julciu trochę też przez ten karmnik, bo mi na nim bardzo zależało, a M miał chęć to musiałam ją chwytać ;:306
Mam nadzieję, że jutro też będzie słońce i widoki warte uwiecznienia ;:333 A wiesz, że jak jest taka ładna pogoda to i do pracy chodzi się chętniej ;:65 Coś słyszałam że do weekendu ma być tak ładnie, to może jeszcze będziesz miała okazję działeczkę odwiedzić ;:196

Karolino a ja się cieszę że wiele osób na FO zainspirowałam i też przyglądają się niebu i robią ładne zdjęcia ;:215
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54

Post »

Witaj Marysiu :wit . Z tymi wspominkowymi zdjęciami to też mam wątpliwości więc na razie ich nie ma ;:306 . Ty póki co nadrabiasz zdjęciami nieba a na wspominki przyjdzie pora ;:138 . Kurczę, niby jedno niebo a tyle fantastycznych ujęć można zrobić ;:108 .To jest niesamowite ;:138 . Dobrego tygodnia ;:196 .
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Marysiu teraz mocno trzymaj kciuki ,żeby się udało, bo już parę razy miałam z nią kłopot nie zatrybiła :wink: Też myślałam nad karmnikiem lecz muszę taki sobie kupić ,bo nie mam z czego zrobić, a taki z butelki jakoś ;:185
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2015, o 00:21

Post »

Marysiu , coś Ty w chmurach ostatnio bujasz a ja po ziemi ciągle stąpam ,ale to nic bo za chwile i Ty wpadniesz w przedświąteczny wir .Ciekawa jestem jak przystroisz kurnik swoim pierzastym pupilkom na święta :?:
Awatar użytkownika
adamiec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2010, o 19:30

Post »

;:108 Tak to to redlove.
Niedziela zaczęła się od głowy a zakończyła na pęcherzu dobrze że miałam w swojej apteczce pomoc i jest już dobrze. ;:108 Szkoda pięknej niedzieli a ja nie mogłam zobaczyć mojego ogródka w słoneczku, ;:3 ;:180
Mój ogródek moja miłość.
Zapraszam Irena
Ogródek pełen marzeń cz.1, cz.2, cz.3
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witam w nowym tygodniu, który od rana powitał mnie pięknym słońcem, a teraz wręcz przeszkadza pisać świecąc ostro!

Ewelinko tak jest z fotografowaniem, przecież fotografując kwiaty też możemy z nich wydobyć różne oblicza :D Do wspominania tez musimy poczuć impuls. Dobrego tygodnia Ewelinko ;:168

Jadziu trzymam, trzymam uda się to dobrze, a nie to trudno :D Jest bardzo duży wybór karmników i nawet ładne, ale ja rzuciłam okiem na nasz skład drewna i zobaczyłam własny ;:219 Wiszących mam parę i też jeszcze nie wiszą :wink:

Elu nie mam w zwyczaju przystrajać kurnika ale kto wie :?: Póki co to niedawno wysprzątałam, ale niezasolone widać z tego bo młócą wszystko co dam i produkują swoje ocieplenie w ogromnych ilościach ;:306 Muszę przyznać, że kury to wyjątkowe brudasy ;:222

Irenko przy tych zmianach pogody łatwo o rożne dolegliwości, trzeba uważać szczególnie jak się robi bardzo ciepło, moja babcia zawsze mówiła że to powietrze jest zdradliwe i łatwo o przeziębienie ;:222 Życzę zdrowia! Redlove oczywiście dostaniesz, ale wiesz że to siane z pestek i nie musi powtórzyć cech, ale może wyjść jakaś fajna hybryda. Można też prowadzić sobie drzewko na miniaturkę co na działce jest szczególnie dobre ;:333

Moja polska wierzba

Obrazek

te co najpóźniej zakwitły!
Obrazek

Obrazek

I oko nieba

Obrazek

Pięknego tygodnia!
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

U mnie z pewnością tez był taki cudny wschód ,bo teraz słonko przebłyskuje, a niebo zasnute chmurami
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Jaka ładna ta chryzantemka ;:215 , pięknego tygodnia Marysiu, pięknie się u Ciebie zaczyna ;:196
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Jadziu słońce jak żyleta ;:215 W nocy obudziłam się, bo psy wyły i nasz też to niebo było pięknie wygwieżdżone i rogalik świecił ostro! Pewnie dotlenię się dzisiaj w ogrodzie ;:215

Iwonko która bo pierwsza to Skandynawska a druga nn i nawet nie pamiętam od kogo ją mam. Ma malutkie kwiatuszki (2 zł) ale wadą jest bardzo późne kwitnienie. Tą mogę podzielić a Skandynawską jak przetrwa zimę :D Dobrego i zdrowego tygodnia Iwonko ;:196
Awatar użytkownika
duju
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2008, o 12:31

Post »

Witaj. U mnie słonko od rana, a temperaturę pokazuje 28, ale samo słonko grzeje na termometr :;230 Śliczne zdjęcia robisz, lubię je oglądać.
Pozdrawiam - Justyna
Awatar użytkownika
Lyanna
1000p
1000p
Od: 5 mar 2013, o 09:27

Post »

Jaka dziś pogoda piękna ;:3 . Ale masz fajnie Marysiu z tym ogrodem tuż za progiem. Tuż za tarasem. Pospaceruj tam w moim imieniu :D bo ja nie wiem kiedy na łono natury pojadę.
Pozdrawiam,
Asia
Na łące
Awatar użytkownika
Zuzia111
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2016, o 16:43

Post »

Marysiu...i u mnie dziś ;:3 Na działce swojej byłam, obchód zrobiłam..ale co to za obchód jak nie ma co oglądać. :;230 . Naiwnie jadę bo myślę że tam działka niczym w czerwcu a tu zonk.. :;230 . Fajny karmnik ci M zamontował ;:128 . Mój mówi po co ci , kto na działkę będzie jeżdził i dokarmiał. I chyba ma rację, no kto. ;:173
Awatar użytkownika
Elizabetka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lip 2006, o 20:04

Post »

Maska pisze:, przyjechali razem ze szkółki ... dlatego mam owoce, bo na poprzedniej działce miałam tylko oną, ,... postanowiłam mieć rokitnika. Nie dość że pyszne to podobno super zdrowe!
Marysiu bo widzisz ja szukam parki już od wielu lat. Zawsze chciałam mieć w ogrodzie pomimo odrostów jakie tworzą....moje róże i pigwowce też to robią i mi to nie przeszkadza. Kochana chętnie odkupię od Ciebie taka parkę. ;:180
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”