Storczykowa kraina Soni :)
miniaturki są przeurocze....
ja właśnie dzisiaj też jedną upolowałam dla siebie i to w cenie 26 zl.... i wiecie do czego doszłam, że miniaturowych doniczek wiecej się zmieści na parapecie
, bo niestety ale subtelna granica pomiędzy ilościa kwiatów i parapetów juz została zachwiana
nadal pytam, czy mini mają takie same potrzeby co duze phal.? Jak na razie chyba tak będę z nim postepować do póki ktoś mnie nie nakieruje na wlaściwe tory...
ja właśnie dzisiaj też jedną upolowałam dla siebie i to w cenie 26 zl.... i wiecie do czego doszłam, że miniaturowych doniczek wiecej się zmieści na parapecie

nadal pytam, czy mini mają takie same potrzeby co duze phal.? Jak na razie chyba tak będę z nim postepować do póki ktoś mnie nie nakieruje na wlaściwe tory...
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Proponuje "pięterka", u mnie ta równowaga już dawno się zachwiała,a storczyków przybywaIlonka pisze:miniaturki są przeurocze....
ja właśnie dzisiaj też jedną upolowałam dla siebie i to w cenie 26 zl.... i wiecie do czego doszłam, że miniaturowych doniczek wiecej się zmieści na parapecie![]()
, bo niestety ale subtelna granica pomiędzy ilościa kwiatów i parapetów już została zachwiana
![]()
![]()
![]()

pozdr Dorota
Moje storczyki
Moje storczyki
a ja chętnie i w dodatku bezpłatnie odstąpię Wam nadmetraż na moich parapetach
Ilonka moje mini traktuję jak te duże, ale pojęcia nie mam czy dobrze robię, w dodatku one rosną w gąbce i sama nie wiem czy je przesadzić czy czekać aż skończą kwitnąć
orion ten błysk to najlepiej widać na zdjęciu ;:225
Lana mój mąż to juź na mnie krzywo patrzy
bo są inne wydatki, a ja się nie mogę opanować, jak widzę takie cudeńka
a jeszcze na liście marzeń storczykowych jest Mini Mark 

Ilonka moje mini traktuję jak te duże, ale pojęcia nie mam czy dobrze robię, w dodatku one rosną w gąbce i sama nie wiem czy je przesadzić czy czekać aż skończą kwitnąć

orion ten błysk to najlepiej widać na zdjęciu ;:225
Lana mój mąż to juź na mnie krzywo patrzy