W moim ogrodzie - reniazt cz.1
- andriu53
- 1000p
- Od: 6 maja 2007, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aga jeśli czytałaś moje posty to naprawdę super że wiesz o co chodzi . Zobaczymy co powie Reniusia .
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- reniazt
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 wrz 2007, o 20:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zosia ale zadawałaś mi zagadkę. Proszę o pierwsze koło ratunkowe - podpowiedz mi czy to chodzi o str. 40? A ja "Działkowca", "Mój piękny ogród" i "Kwietnik" kupuje regularnie, ale powiem ci, że chyba niezbyt dokładnie czytam.
A co do trawnika, to ja myślę za dalszy etap prac zabrać się dopiero - jeśli pogoda na to pozwoli - w ostatnim tygodniu marca. Tak co by zasiać trawe dopiero w kwietniu.
A co do trawnika, to ja myślę za dalszy etap prac zabrać się dopiero - jeśli pogoda na to pozwoli - w ostatnim tygodniu marca. Tak co by zasiać trawe dopiero w kwietniu.
- andriu53
- 1000p
Reniu str.28 , kiedyś pisałam Ci o wykończeniu rabatki białym żwirkiem , coby trawka nie zarastała , zobacz jak to pięknie wygląda . Folię można zamaskować drobnymi kamykami .
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
Reniu , ale pięknie to wygląda , przynajmniej mnie się bardzo podoba . Efekt u Ciebie byłby wspaniały , bo masz skarpy .
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
Reniu trzeba by było wybrać troszkę ziemi , żeby żwir ułożyć troszkę niżej od poziomu trawy .
Spis wątków
Spis wątków
- reniazt
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 wrz 2007, o 20:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zosiu może przy rabatkach faktycznie by się to udało, ale przy oczku niestety nie, bo tu chodzi o zachowanie poziomu wody. A ja zamierzam zrobić wszystko, co by mieć jak najmniej takich drobnych prac pielęgnacyjnych w ogrodzie, bo dotychczas dość już owycinałam się trawy nożycami przy tych rabatkach, które już były a pozostaje mi jeszcze dbanie o wykończenie rabatek odcietych od trawnika kamieniami. Zawsze pozostawały mi bańki i odciski na rękach, a potem nic nie mogłam zrobić przez kilka dni.
reniazt Bardzo dziękuję za zaproszenie- nie mogłabym przestac oglądac takie śliczności.Do wskazówek się dostosuję i rozpoczynam poszukiwania robinii .
Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam serdecznie.
Co mnie nie zabije- to mnie wzmocni.
Pozdrawiam Małgosia
zapraszam- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=11234
Pozdrawiam Małgosia
zapraszam- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=11234