Natalko Twoje pochwały wprawiają mnie w ale bardzo je lubię, skoro Twoje fotograficzne oko tak ocenia Terenia Duet też mi się podoba, trochę mi przypomina Jalitah, a w szkółkach jej nie ma
Witaj Ewuniu.
Tę jeżówkę też mam jako nn. A żółtą znasz nazwę? To może być Secret Joy.
Ja mam piwonie Sorbet i ma liście inne.
Piękne jeżówki i róże. Powiedz mi Ewciu kiedy wysadzałaś Clip Dagę. Ja swoją późno i jeszcze mi nie kwitnie. Podziwiam też Belamkandę.
Ja myślałam, że to żelaźniak a to Clip daga już gdzieś u kogoś ją widziałam .
Powiadasz, że to roślina jednoroczna jest śliczna i z tego co zrozumiałam wysiewasz ją wcześniej w doniczkach.
Jak uda Ci się zebrać nasionka, to chętnie skorzystam .
Róże, pięknie Ci kwitną takie zdrowe, aż miło popatrzeć u mnie Cardinal Hume i Doktorek golusieńkie .
Ewuniu miałam całą doniczkę sadzonek Klip D. i została jedna roślina bo reszta wyschła...dlaczego? Teraz na tą jedną dmucham żeby nasiona zebrać Jak zwykle Twoje róże zachwycają, mają chyba dobre warunki albo świetną opiekę Pogody życzę
Niedawno wróciłam z działki, gdzie wydałam wojnę zielsku, ale to w tym roku to wojna z wiatrakami, ledwie powyrywałam jedne, a już następne chwasty kiełkują
Dobrze, że podlewanie wężowe i konewkowe odpadło
Jestem zmęczona więc tylko kilka fotek wstawię, a jutro odpisze odpowiedzi
Witaj. Pięknie u Ciebie . Ta nasturcja ma niesamowity kolorek liści . Hortensje, róże, jeżówki- wszystko wygląda zjawiskowo. Oby tak dalej , pozdrawiam .
Ewunuu masz rację w tym roku zielsko rośnie na potęgę , ale według moich znawców tylko ja je widzę,ale niech im będzie , przepiękne kwitną u Ciebie róże moje niestety w tym roku jakieś marne zastanawiam się dlaczego, w końcu na moich ogrodowych piaseczkach nigdy nie jest za mokro.