Moje doniczkowe - tulipanka
- tulipanka
- Przyjaciel Forum
- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
A więc to są kwiatuszki, które dostałyśmy na dzień kobiet. Przepraszam, fotki trochę nie udane ale jeszcze źle się czuję i jestem strasznie słaba.
Biały cyklamen to prezent dla mnie

A ten żółty, to prezent dla córci. Nie mogę zidentyfikować jego nazwy. Listki podobne do pierwiosnka ale te kwiaty mi ni pasują.

Biały cyklamen to prezent dla mnie

A ten żółty, to prezent dla córci. Nie mogę zidentyfikować jego nazwy. Listki podobne do pierwiosnka ale te kwiaty mi ni pasują.

- iwika
- 500p
- Od: 17 paź 2006, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Ale śliczny ten cyklamen, Tulipanko wracaj do zdowia jak najszybciej.
Iwona i Lhasa Apso
Mój prawie ogród - Iwika
Mój prawie ogród - Iwika
- effa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
czyli wróciła Ci werwa do życiatulipanka pisze:Dziękuję wam dziewczyny za te wszystkie miłe słowa. Dziś już nie czuję się tak źle. Może nawet wyskoczę do ogrodu i porobię jakieś wiosenne fotki

- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
Materia nieożywiona (i ożywiona też :P )tak już ma, że zawsze w inną stronę niż chcemy
A ja to jestem bardzo zdolna, zapisywałam, zapisywałam - i notesik posiałam :P Wyjęłam gdzieś i już tam tak został

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- tulipanka
- Przyjaciel Forum
- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
Pomóżcie !!! Błagam, jestem chora!!!!!!!!
Byłam dziś w kwiaciarni, ponieważ w czwartek mama i teściowa mają imieniny. Kupiłam im po takim cudnym kwiatuszku. Normalnie jestem załamana, że przyjdzie mi się z nimi rozstać za kilka dni.
Zaproponowałam mężowi, że jednego sobie zostawię a teściowej kupię jakąś wiązankę. I wiecie co? Nie zgodził się
No ale zobaczcie same. Jak tu nie popaść w depresję gdy trzeba pożegnać się z takim cudem
To pierwszy

A to drugi

Ten pierwszy jest bardziej czerwonawy i ma zielony ten dzyndzelek w środku a drugi jest różowy i taki sam ma dzyndzelek.....buuuuuuuuuuu

Byłam dziś w kwiaciarni, ponieważ w czwartek mama i teściowa mają imieniny. Kupiłam im po takim cudnym kwiatuszku. Normalnie jestem załamana, że przyjdzie mi się z nimi rozstać za kilka dni.
Zaproponowałam mężowi, że jednego sobie zostawię a teściowej kupię jakąś wiązankę. I wiecie co? Nie zgodził się

No ale zobaczcie same. Jak tu nie popaść w depresję gdy trzeba pożegnać się z takim cudem

To pierwszy

A to drugi

Ten pierwszy jest bardziej czerwonawy i ma zielony ten dzyndzelek w środku a drugi jest różowy i taki sam ma dzyndzelek.....buuuuuuuuuuu