A widzisz!
I do Ciebie wiosna dotarła
Nic to że trochę później, ale własna - Twoja
U nas pierwsze siewy w skrzynkach na ogrodzie - w domu nic nie wysiewamy i ... mamy spokój
Witaj. Rafik śliczne liście mają te tulipany takie w ciapki . Ptaszki na baziach sympatyczne . Widzę, że wychodzi coraz więcej roślin. Super . Pozdrawiam .
Rafale! Twoje roślinki też okazałe. Później zakwitną ale dłużej będziesz cieszył się ich widokiem. Po moich krokusach już nie ma śladu. Za to gdzie spojrzę tam widzę bratki i fiołki- ogromne ilości, no i jeszcze stokrotki różowe i czerwone. Świetnie prezentują się zwłaszcza w trawniku. Niestety w niektórych miejscach trawa jest tak bujna ,ze trzeba będzie już skosić.
any57 Dziękuję. Wiosna już jest. Ty nie wysiewasz nic w domu ja za to nie mieszczę się już w domu.
Maska Dziękuję. To prawda szkoda że tak szybko przekwitają.
ewelkacha88 Dziękuję. Takie inne te tulipany.
bwoj54 Dziękuję. Teraz cieszę sie waszymi krokusami, a później będę się cieszył swoimi.
wisia7 Dziękuję.
Pozdrawiam.
Coraz mniej czasu spędzam na forum, ale za to coraz więcej w ogrodzie. Postaram się nadrobić zaległości. Co zajrzę do ogrodniczego to coś nowego kupię i tak jakoś leci ten czas. W sobotę wysiałem wszystkie roślinki kapustne na rozsadę, aksamitki i celozję grzebieniastą. W niedzielę wysiałem tykwy ozdobne, a do inspektu powędrowały poziomki, sałata i rzodkiewka. Dziś do gruntu poszła pietruszka,szpinak i groszek.
A oto moje rozsady - takie sobie.
Rafiku, jeśli Twoje rozsady są takie sobie, to ja jestem mułła i muezin w jednym.
Nie tylko piękne masz te roślinki, ale też ogromne ich ilości.
Zaciekawiły mnie rośliny w butelkach. Możesz zdradzić, co w tych butelkach rośnie?
Rafale tylko Ci można pozazdrościć pięknych roślinek.
Będziesz miał co sadzić
Powiedz mi jakiej ziemi użyłeś do sadzenia ,bo u mnie chyba coś z ziemią jest nie tak.
Cosik nie chcą mi rosnąć selery,w tym roku to muszę stwierdzić dosłownie katastrofa.
Rafale ,ile ty tego masz
Masz chłopie rękę do wysiewów i właśnie widać tego efekty.Wszystko pięknie rośnie a do tego takie ilości
Moje poszły w ... za to ty masz się z czego cieszyć i być dumny.Pięknie się zapowiada
Witaj. Sporo masz tego wszystkiego. Mój sezon parapetowy niestety okazał sie klapą i nawet sadzonki pelargoni mam marne. Nie wiem czy zdążą zakwitnac do zimy . U Ciebie zapowiada się kolorowy i różnorodny sezon. Pozdrawiam .