Miało być ciepło...a jest .Pojechaliśmy na działkę ale nie było tam czego szukać...może tylko choroby jakiej..zimno,wietrznie i byle jak! Więc czym prędzej wróciliśmy do domu.Może jutro będzie lepiej !
Ewciu,Jadziu,Gosiu,Dorotko,Martusiu,za miłe wizyty dziękuję!
Dorotko to hortensja miękkowłosa/kosmata/ Aspera.
Parę obrazków wrzucę zaglądającym...
z domu
z ogrodu, w którym nic szczególnego się nie dzieje...
Jadziu,Iwonko, miło mi ,że zechciałyście wdepnąć w moje progi!
Od rana świeci ostre słońce ale na termometrze jeszcze mizernie...Może około południa będzie lepiej bo wcześniej i tak inne sprawy do załatwienia są.
Mam nadzieję, że uda się na działce troszkę podziałać choć z grubsza już ogarnięte i jakiś pilnych spraw nie mamy.Ale wiadomo, wiosna swoje prawa ma !
Wczorajszych ujęć kilka bo tylko to udało mi się wczoraj zrobić...
Narzekałaś Maryniu, że u ciebie wiosna opóźniona a ja tu widzę tyle kwitnących roślinek aż ciepło na sercu się robi no i twoje cudowne zdjęcia niezmiennie podziwiam
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka Moje wątki, Aktualny
Maryniu, witaj kochana w piękny choć mroźny, wiosenny dzionek.
Fotki jak zawsze artystyczne i pięknie dopracowane a modele wybierasz na medal.
Pozwól, że teraz ja wybiorę te naj otóż pierwsze miejsce ciemiernik w kolorowej poświacie, drugie to wspominany już kiedyś mchowy kamień z idealną czuprynką a trzecie ranniczki z trawiastym spaghetti.
Wczoraj u mnie była wiosna, a dzisiaj leży śnieg; pokręcone to wszystko .
Twoje słoneczne zdjęcia są jak zwykle odlotowe; ja popadłam w marazm. Do tego, jak widzę, ile czeka mnie pracy, to nie wiem, co może mnie nakręcić. Może jakieś zakupy, co .
Chyba cały czas jestes na działce, bo wcale nie zaglądasz.
Ja niestety mam tylko weekend do pracy. Strasznie tego żałuję. Może teraz kiedy jest coraz widniej uda mi się popracować po pracy
Dziewczyny , bardzo dziękuję za odwiedziny i pamięć z przyczyn obiektywnych chwilowo nie jestem aktywna na FO...
Niebawem jak wiosna się u mnie bardziej rozkręci , rozkręcę się i ja mam nadzieję! W tej chwili mam inne , ważne priorytety .
Pozdrawiam serdecznie moich serdecznych Przyjaciół! i Do Napisania!