Pogoda nam dalej dopisuje, wręcz rozpieszcza. To lubię złotą, piękna naszą , polską jesień, mieniąca się różnymi kolorkami,od soczystej zieleni,po różne żółcie,róże, , czerwieni i pojawiające się już rudości.Cudna taka właśnie pora roku.
Dlatego cieszmy się każdym ciepełkiem jakie jaszcze mamy każdym promieniem słoneczka i w powietrzu unoszącymi się nićmi - pajęczynek Babiego Lata
Wczoraj byłam w kinie ,na Miasto 44.POLECAM!!!! tym którzy go nie widzieli jeszcze .
mati1999-Mati Heliotrop pachnie cudnie, tak jak powinien,a owady widzę go lubią, bo co raz tam jakiś przesiaduję.
Vanilka cały czas piękna , tak jak Hortensja MAGICAL FIRE.nic dziwnego ,że stały się moimi ulubienicami

LO. nowy nabytek z jesieni,a cieszy również..
przymrozków u mnie nie było i całe szczęście,bo powojnik Julka sobie kwitnie i cała masa jeszcze innych roślin.
Ta roślinka którą wykopuję to myślisz ,że , tylko jaka ???
Trochę trawnika musi być,ja będę tylko pracowała w klombach, rabatkach z zielskiem, a mój M, co będzie robiL???A tak ma co raz zajęcie,koszenie trawnika
anym-Aniu ; iwona0042-Iwonko Marcinki pięknieją, a owady na nich szaleją.Ale to fajnie móc zobaczyć takie skupisko owadów różnych na swoich roślinkach.
heliotrop jest śliczny,mój później zaczął kwitnąć, bo może trochę może za późno posiałam.
Margo2-Gosiu Pogoda wręcz wymarzona, cudna jesień od kilku dni dalej trwa . to lubię złotą, piękna jesień, mieniąca się kolorkami,od soczystej zieleni,po różne żółcie,róże, , czerwienie rudości.Cudna ta natura,prawda??.
tesia39-Tereniu ;beacia0088-Beatko ; juni-Beatko Wielkie dzięki

Swoje maje raje tworzymy, nie tylko ,żeby było ładnie dla oka, ale dla naszego komfortu psychicznego
alicjad31-Alu Dzięki kochana. Już tam napisałam i czekam na odp.
Jak zaczęłam chorować na hortensje( od ubiegłego roku) kupować je ,to nie miałam gdzie ich posadzić, zostało tylko usuwanie trawnika,po kolei, jak każda nowa przybywała.I tak wyszło jak widać..Vanilka i Magical fire stały się moimi ulubienicami.
Dorotko350 Moje dalie,mają po jednym , dwa kwiatki, tylko 2 maja po więcej.Dalego trochę narzekała, nie zbudowały ładnego krzaczka, raczej rachityczne jakieś.Ale cóż i tak cieszy
Louise Odier jeszcze ma pączki to po-kwitnie mi
Moje różowe marcinki to w pełni kwitną .Niebieskie dopiero się rozwijają

A owadów ,;:oj świetne widoki.
cyganka77-Asiu Na pewnoijuz nie długo Twój ogród będzie też piękny,.On juz jest ładny.A ja ciągle zachwycam się u innych ich buszami
Marzena77; jola1-Jolu; Kasiula17 Ja podobny tez mam , który ma z 8 , zimuje trzmielina.Ale ten to nie wiem co to jest , też trzmielina , ale jaka????.
Musze następnym razem zrobić zdjęcia moim trzmielinkom i pokazać je .Mam 3 różne.
.
Rozana Witaj w moich progach i zapraszam częsiej
-- 30 wrz 2014, o 11:37 --

Żurawki nabierają też kolorku innego

Hiacynt kalifornijski

Rosa KRONENBOURG