Jolu z nowymi zakupami to będzie 132 szt.

sama jestem zdziwiona taką ilością.
Na Leosia Cie namawiam...warto.
Pilgrimmowi dam kopiec i okryję go na zimę, jest jeszcze młody i niezbyt duży to trzeba o niego zadbać
Na mojego kochanego psiaka to ja nigdy się nie gniewam, byłam szczęśliwa, że się znalazł i tylko to się liczyło
Poszperałam w swoim archiwum i wstawię obiecane fotki
Clair Renaissance
Dla Ciebie
Jolu
Małgosiu dzięki tym siłom natury wiele gatunków przetrwało i ja to rozumiem. Nie spodziewałam się tylko, że on tak ucieknie i na tak długo, zazwyczaj raczej się pilnuje, ale jak widać następnym razem musimy go bardziej pilnować

bo kosztowało mnie to sporo nerwów. Bałam się, że nie wróci, albo coś mu się stanie...on jest bardzo ufny i do ludzi i do psów, a w życiu różnie bywa jak wiemy...
Wracając do różyczek... Ciekawa jestem co masz na oku? Zamówiłaś już coś, czy jeszcze się zastanawiasz?
A podglądaj, może któraś podbije Twoje

i wtedy łatwiej jest się zdecydować na jakąś odmianę. A jak coś to pytaj, chętnie podpowiem jakbyś miała jakieś pytania
Aniu pochwal się co wybrałaś. Ja tak lubię ten czas zamówień
Handel kwitnie niesamowicie, ale jest trochę podatna na plamistość.
Mój piesek to moje cudo...najlepszy jakiego dotąd miałam
Ewuniu bardzo się cieszę, że chciałaś o niej coś więcej napisać

Ja szukałam dla niej dobrego miejsca i chyba takie znalazłam. Rano będzie miała trochę cienia, potem większą część dnia w słońcu, a późnym popołudniem znów cień. Jak możesz to wrzuć u siebie jakieś jej zdjęcia. Chętnie popatrzę
Helenko on ma siedem lat. Ogary są piękne, wiem jak wyglądają, widziałam je na wystawach
Decyzja o sterylizacji jest trudna, ale jeśli nie chcesz mieć niechcianego " przychówku " to warto to przemyśleć.
Mój Mango też mi ciągle łamie jakieś pędy, te mniejsze różyczki chronię siatką dopóki nie podrosną. Potem jakoś on je omija...najczęściej kłują a on ma krótką sierść i wie, że to niej jest przyjemne jak kolce wejdą w skórę
Z podporami nie ma problemu podam Ci wymiary i zrobię zdjęcia.
Dla wszystkich odwiedzających... róża, która chociaż bardzo młoda to już w tym sezonie zachwyciła obfitością kwitnienia.
Augusta Luise