Ogródek AGNESS

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogródek AGNESS

Post »

Aguś cudownie, nie chcesz się pozbyć jakiś RH ;:224 żartuję śliczny spacerek szkoda że tak krótki może jeszcze?
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aga, śliczne te Twoje rodośki :D Mój zakwitł, ma aż ....3 kwiaty. :D
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Wolusia
1000p
1000p
Od: 12 sty 2013, o 17:37

Post »

Spacer jak w bajce :) Piękne kolory, rabatki wyłożone kamieniami- a to uwielbiam w sposób szczególny. Takich okazów nie mam...
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Kochani mam nadzieję, że mi wybaczycie, że odpowiem zbiorowo, ale nie wyrabiam się po prostu.... jakoś tak dużo obowiązków mi się nawarstwiło, że doba zbyt krótka , a i na kilka słów w zaprzyjaźnionych wątkach nie starcza czasu.... mam nadzieję, że już jakoś się ogarnę i wszystko nadrobię ;:167
Tajeczko, Aniu , Gosiu, Jadziu, Aniu, Robercie, Halinko, Madziu, Kasiu, Misiu, Alu, Marysiu, Krysiu, Basiu, Jacku, Mariolu, Aniu, Geniu, Majeczko, Dorotko, Małgosiu, Wolusiu dziękuję bardzo, że zaglądacie i chcecie wędrować moimi alejkami . Teraz jest tak kolorowo i pięknie, że naprawdę aż nie chce się wchodzić do domu..... Szkoda tylko, że rododendrony tak szybko przekwitną.... najpierw deszcze je siekły, teraz słońce smaży na rumiano.... nie lubią one takich ekstremalnych warunków... ale cóż....trudno.... Już do kwitnienia szykują się ich następcy..... żylistki, krzewuszki, róże, liliowce, lilie.... wciąż będzie kolorowo :D
Jacku dziękuję za sprostowanie nazwy mydlnicy.... już poprawie na właściwą :D
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Aguś normalnie ciśnienie mam na 300 jak wchodzę do Ciebie i patrzę na te cudeńka. Oczy wychodzą mi z orbit. Te kolory, ten rozmiar, ta ilość! ;:oj Uwielbiam, uwielbiam, dosłownie uwielbiam!!!!
Awatar użytkownika
Anna55
1000p
1000p
Od: 27 kwie 2012, o 00:06

Post »

Wiedziałam gdzie wpaść na ucztę dla oczu! WOW! Cudnie i kolorowo!
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Madziu cieszę się bardzo, że podoba Ci się . Kolorowo jest naprawdę bardzo. Uwielbiam gdy kwitną rododendrony ... oby jak najdłużej jeszcze :D

Aniu bardzo się cieszę, że zajrzałaś i że podobają Ci się widoczki ;:196
Awatar użytkownika
drewutnia
1000p
1000p
Od: 1 gru 2011, o 13:06

Post »

Azalie,rododendrony-kolorowy zawrót głowy ;:138
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

U mnie też gorąco, jak w Afryce, a podlewać mi się nie chce...właściwie brak czasu ;:170
Dopiero po niedzieli trochę się uspokoi, więc znowu będzie więcej czasu na FO.
Agnieszko kwitnące rododendrony wyglądają zjawiskowo, ale zauważyłam, że przy nich rosną lilie...wyższe od nich ;:oj
Jakie to gatunki, że takie wielkie ?
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
Awatar użytkownika
jola1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2008, o 08:15

Post »

Aga no jest to wyczekane i wyśnione ciepełko aż miło posiedzieć na ławeczce.
Ja okupuj wieczorami huśtawkę bo tam najpiękniej pachną bzy.
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

A ja na tarasie siedzę, bo bzy mam obok tarasu, więc mi pachną bardzo blisko :wit
Aga72
100p
100p
Od: 18 lip 2013, o 16:14
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Teraz,kiedy u mnie niewiele roślin kwitnie,u ciebie prawdziwy barwny spektakl.Przepiękne azalie i rododendrony.Myślę,że za rok posadzę kilka.Muszę tylko znależć im dobre miejsce.Patrzę na swoje rabaty i zastanawiam się nad większą ilością skalnych roślinek.Pomimo niedawnych deszczy u mnie ziemia sucha jak pieprz i nie wszystkie byliny dają radę.Jutro pomimo upału z samego rana zrobię przeprowadzkę host ze słonecznej pod drzewa.I zostaną puste placki ;:174 Pracy w ogrodzie jest tyle,że nie ma czasu na nic innego.Ale do ciebie Aguś musiałam zajrzeć. ;:196
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Achhhhh Agusiu tylko powzdychałam patrząc na te pięknie kwitnące azalie czy Rh .U mnie tylko japonki tak ślicznie kwitną ;:180 .Twoje rośliny jednak podgoniły nasze juz kwitnące
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewuniu faktycznie kolorowo bardzo, piękny czas mamy w ogrodach. Dla Ciebie dawka kolorków :D

Obrazek

Obrazek

Iwonko u mnie podobnie... skwar się z nieba leje, na południowe godziny uciekamy do domu, w ogrodzie nic nie można robić, bo twarz po chwili przyjmuje barwę warzywa korzeniowego - buraka :roll:
Lilie widoczne na fotce to orienpet Flashponint.... ale wcale nie jest największa.... są znacznie od niej wyższe, np Garden Affaire, czy kilka innych 8-)
Na lilie musimy jeszcze poczekać, ale może spodobają ci się liliowce :D

Obrazek

Obrazek

Jolu u mnie bzy już przekwitają, ale rolę pachnideł przejęły goździki.... uwielbiam ich zapach :D

Obrazek

Obrazek

Wandziu moje bzy niestety już przekwitają. W tej chwili pachną goździki i trochę azalie :D
Dla Ciebie mój ulubiony duecik - liliowce z chabrami :D

Obrazek

Obrazek

Agusiu ciesze się, że zaglądasz ;:196
Na azalie i różaneczniki namawiam bardzo, to przepiękne krzewy. Na pewni znajdziesz dla nich miejsce :D
U mnie też sucho niesamowicie, po deszczach już nie ma śladu, a ziemia popiół.... dziś troszkę podlałam najbardziej wymagające roślinki.... Miałam nadzieję, że troszkę popada, bo od czasu do czasu pojawiały się chmurki, ale niestety wszystko przepływało dalej...
Dla Ciebie chłodne w kolorze - błękitne wielosiły :D

Obrazek

Obrazek

Jadziu moje japonki już kończą kwitnienie.... w ogóle przez te upały rododendrony przekwitają błyskawicznie.... tylko pojawiły się kwiaty a już są omdlałe i usmażone na rumiano.... aż żal.... Kilka fotek, póki jeszcze cieszą....

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
duju
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2008, o 12:31

Post »

Agnieszko, prawda cudny kolorowy czas. Przekwitają jedne, ale za to następne robią kolorowy festiwal. Moja azalia w tych upałach już przekwitła. Teraz nadchodzą piwonie i róże ;)
Pozdrawiam - Justyna
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”