śliczny aniołek

a ogród w jesiennych barwach też ładnie wygląda

Aniu dziękuję za miłe słowa.anabuko1 pisze:Marysiu!!![]()
śliczny aniołek![]()
a ogród w jesiennych barwach też ładnie wygląda
Asiuopiekunkom już podziękowałam spisały się na medalcyganka77 pisze:Marysiu ogród pięknie zadbany, możesz opiekunkom pogratulować.
Rozplenice też mi się podobają, ale na razie mam je w takim miejscu, że ich nie widać. Przeniosę je bliżej domu, bo są przepiękne.
Gratuluję wnusia!
Dorotko musiałam trochę poprzewracać ziemi bo jeszcze trochę i bym pewnie kota dostałaDTJ_1 pisze:Przystojniaczek, po tatusiu. Jak mogłaś kopać z chorą nogą
, a wyciąganie śrub brzmi strasznie, już się boję.
Patrząc na Twój ogród stwierdzam że miał bardzo dobrych opiekunów. A pod żółtą różą, taki krzaczek na żółto kwitnący co to - podobny do budlei.
Iwonko dziękuję , wnusio rośnie jak na drożdżach przez miesiąc przybrał na wadze prawie dwa kilo a działka jeszcze nie przygotowana do zimy dużo pracy mnie jeszcze czeka.iwona0042 pisze:Wnusio śliczny, rośnie jak na drożdżach, a działeczka przygotowana do zimowania prawie
Ewuniu dziękujęewka17 pisze:Działeczka zadana Marysiu, pomoc była to dobrze.Wnusio śliczny, wracaj szybko do zdrowia
Kochana to kopanie to sama przyjemność po prawie cztero miesięcznym leniuchowaniuPEPSI pisze:Marysiu, przesyłam naganne spojrzenieCo to za pomysł żeby kopać z chorą nogą?
A Wojtuś śliczności, i jakie zgrabne imię ma, już coraz rzadziej spotykane.