Moi zieloni współmieszkańcy - AlfaXIII
- effa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jak widać benjamin zmieniał się w czasie tej drogi. Bardzo mi się podobają ale przez tą ich wybredność czasem nerwów do nich nie mam. Jeden jak mi zrzucil liście to go sobie odpuściłam i przestałam podlewać i poszedł do kosza, ale potem znowu widząc w sklepie nie potrafilam przejść obojetnie, takie ładne a takie kapryśne, słów brak. Na razie odpukać nic mu isę nie dzieje i dogadzam mu jak tylko potrafię, a czas pokaże. Trzymam kciuki za Twojego i mojego też 

Przytaszczyłam właśnie nowego badyla
Ale jestem tak zmęczona, że idę teraz spać. Rano opiszę wrażenie dnia dzisiejszego... a właściwie wczorajszego ;) Kolorowych snów. Zmykam w pierze 

Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
Ranne ptaszki ;)
Już wklejam fotkę. Od razu mówię, że nie wiem co to. Wiem tylko, że biedniutkie i strasznie brudne.

Już wklejam fotkę. Od razu mówię, że nie wiem co to. Wiem tylko, że biedniutkie i strasznie brudne.

Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
Też mi to chodzi po głowie ale to jest zdecydowanie większe od znanych mi skrzydłokwiatów.
Właśnie zrobiłam takie zdjęcie

Właśnie zrobiłam takie zdjęcie

No to będę go traktować jak skrzydłokwiat
Może się nie obrazi jeśli to jakiś inny ;)
Ten stojący liść z łodyżką ma 96 cm długości od ziemi do czubka. A sam liść 31 cm. Trochę duży jak na skrzydłokwiat
:P
Ps. właśnie się doczytałam czegoś takiego "odmiana „Mauna Loa”, dorastająca do 1 m. "

Ten stojący liść z łodyżką ma 96 cm długości od ziemi do czubka. A sam liść 31 cm. Trochę duży jak na skrzydłokwiat

Ps. właśnie się doczytałam czegoś takiego "odmiana „Mauna Loa”, dorastająca do 1 m. "
Internet odmawia współpracy na hasło "eurogiant".