Wiele pomysłów a tylko jeden ogród
- Madziagos
- -Moderator Forum-.
- Od: 10 kwie 2012, o 21:44
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Wiele pomysłów a tylko jeden ogród
Ewa,
ja się burzy boję i nie boję. Nieraz mnie dopadła w terenie. Trzeba było wtedy znaleźć obniżenie terenu, kucnąć, dotykając rękami ziemi i tak przeczekać. Nic przyjemnego. Co innego obserwować burzę z domu - to jest bardzo fajne, ale wtedy jesteśmy przecież względnie bezpieczni. Natomiast co do osób, które w czasie wyładowań siedzą w wodzie, albo włażą pod wysokie drzewa, czy gadają przez komórkę - no cóż...można i tak.
Brzydko, że wśród wielu ludzi, których prosiliście o pomoc, było tak wielu takich, którzy nic nie zrobili (a zapewne mogli), ale tak to już jest...
Na razie trzeba zachować czujność - zapewne burze będą nas nawiedzać przez kolejne dwa tygodnie.
ja się burzy boję i nie boję. Nieraz mnie dopadła w terenie. Trzeba było wtedy znaleźć obniżenie terenu, kucnąć, dotykając rękami ziemi i tak przeczekać. Nic przyjemnego. Co innego obserwować burzę z domu - to jest bardzo fajne, ale wtedy jesteśmy przecież względnie bezpieczni. Natomiast co do osób, które w czasie wyładowań siedzą w wodzie, albo włażą pod wysokie drzewa, czy gadają przez komórkę - no cóż...można i tak.
Brzydko, że wśród wielu ludzi, których prosiliście o pomoc, było tak wielu takich, którzy nic nie zrobili (a zapewne mogli), ale tak to już jest...
Na razie trzeba zachować czujność - zapewne burze będą nas nawiedzać przez kolejne dwa tygodnie.
- iwona0042
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Witaj Ewcia
z burzą żartów nie ma, uważaj i to bardzo, lepiej dmuchać na zimne, ja tam się jej nie boję, ale jak w domku siedzę, taka bohaterka ze mnie 

- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Współczuję traumy burzowej, ale nigdy przenigdy nie chowaj się przed burzą pod drzewem to najgorszy wybór
pioruny walą zawsze w drzewa... Nie podoba mi się postępowanie tych ludzi a szkodziłoby podwieźć ?
Ja burzy się nie boję , ale wolę jednak obserwować ją zza szyby domu.
Piekne ogrodowe zdjęcia

Ja burzy się nie boję , ale wolę jednak obserwować ją zza szyby domu.
Piekne ogrodowe zdjęcia

- drewutnia
- 1000p
- Od: 1 gru 2011, o 13:06
No i jestem niepocieszona.
Dziś w nocy musiałam odwiedzić męża i to nie w tym celu o którym można by pomyśleć
Bałam się
Znowu burza.
Jestem dziś słabo wyspana i mam nadzieję ,że dzisiaj nie będzie powtórki z rozrywki(a już słyszałam grzmot
)
parę floresów

mój rdest pokazał kwiatki

Szukałam białych jeżówek.Odwiedziłam w tym celu Pruszczańską szkółkę,z białych mieli tylko jedną zwykłą,kupiłam.
Aby nie wychodzić z jedna roślinką w mojej ręce znalazły się jeszcze inne roślinki.
Głównie trawki,trochę za sprawą mojego męża,właśnie trawki mu się najbardziej podobały
A ja tam nie mam nic przeciwko
Nawet na ten cel oddał mi swoje zarobione na boku pieniążki
No i jak go nie lubić

na koniec rozwar,do kolekcji w końcu dokupiłam biały

Dziś w nocy musiałam odwiedzić męża i to nie w tym celu o którym można by pomyśleć

Bałam się

Znowu burza.
Jestem dziś słabo wyspana i mam nadzieję ,że dzisiaj nie będzie powtórki z rozrywki(a już słyszałam grzmot

parę floresów

mój rdest pokazał kwiatki

Szukałam białych jeżówek.Odwiedziłam w tym celu Pruszczańską szkółkę,z białych mieli tylko jedną zwykłą,kupiłam.
Aby nie wychodzić z jedna roślinką w mojej ręce znalazły się jeszcze inne roślinki.
Głównie trawki,trochę za sprawą mojego męża,właśnie trawki mu się najbardziej podobały

A ja tam nie mam nic przeciwko

Nawet na ten cel oddał mi swoje zarobione na boku pieniążki

No i jak go nie lubić

na koniec rozwar,do kolekcji w końcu dokupiłam biały

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 3 gru 2011, o 09:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piękne fotki z motylami
Zakupy też niczego sobie
SŁA

Zakupy też niczego sobie

SŁA
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Oj tak,takslanka-flora pisze:Piękne fotki z motylami![]()
Zakupy też niczego sobie![]()
SŁA

Jeżówkeczki wdzięcznie wyglądają. lilie piękne

- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Zakupy całkiem całkiem
rozwary są śliczne , ale po jakimś czasie o dziwo same znikają 

- Ignis05
- Od: 16 gru 2009, o 14:08
Ewuś,
bardzo Ci współczuję , tego przerażenia. Też boję się burzy i gdy jest, to wolę być w domu.
Gratuluję powiększenia stanu kociej rodzinki. Zdradź tylko , ile jest tych maluszków, bo ze zdjęcia nie mogę się doliczyć.
Zakupu super, Twojemu mężowi należą się buziaki, od Ciebie oczywiście.

Gratuluję powiększenia stanu kociej rodzinki. Zdradź tylko , ile jest tych maluszków, bo ze zdjęcia nie mogę się doliczyć.
Zakupu super, Twojemu mężowi należą się buziaki, od Ciebie oczywiście.

- Madziagos
- -Moderator Forum-.
- Od: 10 kwie 2012, o 21:44
Ewo,
kiciusie - pierwsza klasa. Gdyby nie to, że mam już cztery, zaraz bym się na jakiegoś zapisała.
kiciusie - pierwsza klasa. Gdyby nie to, że mam już cztery, zaraz bym się na jakiegoś zapisała.
- drewutnia
- 1000p
- Od: 1 gru 2011, o 13:06
Jest 5.Jeden czarny i 4 łaciate.
Chce ktoś kotka?
Chce ktoś kotka?

- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Ewka widzę, że rodzinka Ci się powiększyła....słodziutkie
Koniecznie muszę pochwalić lilie no i zakupy no i mąż....aż trochę zazdraszczam

Koniecznie muszę pochwalić lilie no i zakupy no i mąż....aż trochę zazdraszczam

-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Ewciu,ale masz super kocią rodzinkę ,zaraz będą figlować ,czytam ,że przeżyłaś burzowy koszmar, ja też bardzo boję się burzy i też miałam przedwczoraj niemiłą przygodę z wielką ulewą i wielką burzą ,nigdy więcej nie chcę takich przygód,pięknie wszystko kwitnie Ci w ogrodzie,aż miło się ogląda,pozdrawiam i miłego dnia życzę

- christinkrysia
- Od: 26 maja 2006, o 18:37
Ewciu stres " burzowy" odreagowany przez nowe zakupy
Miałam sąsiadkę, która zawsze gdy cos silnie przeżywała szła na zakupy dla odreagowania... nawet mały drobiazg sprawiał jej wiele radości i czuła odprężenie .
Trawki tez kocham od jakiegoś czasu ... niby niepozorne ale maja w sobie to coś ...

Miałam sąsiadkę, która zawsze gdy cos silnie przeżywała szła na zakupy dla odreagowania... nawet mały drobiazg sprawiał jej wiele radości i czuła odprężenie .
Trawki tez kocham od jakiegoś czasu ... niby niepozorne ale maja w sobie to coś ...