Działeczka Ewy W cz.3
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Działeczka Ewy W cz.3
Ewciu widzisz rośliny Cię kochają i przetrwały! i nawet lebiodkę do pizzy masz! śliczne lilie i liliowce!
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Ewo
no kwitnie wszystko, że tak powiem... spektakularnie
Lilie prześliczne ,i kochane,,i jaki zapach masz
no kwitnie wszystko, że tak powiem... spektakularnie

Lilie prześliczne ,i kochane,,i jaki zapach masz

- juni
- Od: 17 wrz 2009, o 10:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Podziwiam piękne kwiaty. Ta róża z falowanymi płatkami jest wspaniała. I lilie oczywiście, wszystkie, nie tylko ta z czarną obwódką. I godecja, i powojnik. Dorciu, czytałam, że kwitnące oregano przywabia także motyle. Może będziesz miała okazję do zrobienia paru pięknych zdjęć. 

- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Halinko dziękuję
i za życzenia i za spotkanie i za prezent
Marysiu , Aniu aż się dziwie, że cos jednak rosnie, obraz po burzy był ogłuszający
Teraz czekam aż ktos postawi mi wiatę zakupioną miesiąc temu. Wkurza mnie, że sprzedaje się wyroby z drewna bez nawierceń. Ja nie mam prądu na działce i muszę wszystko zlecać do składania innym a potrafiłabym sama, kiedy dziurek brak
Miałam "fachmanów" ale wydałam tylko 100 zł bez efektu końcowego- zabrali się do roboty bez odpowiedniej wiedzy
Zamiast słabego pokrycia dachu jaki był w OBI w zestawie zamówiłam blachę chcę mieć pewność, że żaden grad nie zrobi z dachu rzeszota. .
pochwalę się jeszcze moja córką, któa kończyła Uniwersytet Off Aberdeen w zeszłym roku. I ma czapkę rogatą!! piszę z wykrzyknikiem bo w tym roku na uniwerku syna studenci zastrajkowali przeciwko zdzierstwu firm wypożyczających stroje galowe do odbioru dyplomów- wszyscy byli z gołymi głowami i nie było rzucania czapek w górę- spodobała mi sie taka solidarność młodych ludzi
Na zdjęciu córka i syn

Ogród botaniczny w Glasgow

Marysiu , Aniu aż się dziwie, że cos jednak rosnie, obraz po burzy był ogłuszający

Teraz czekam aż ktos postawi mi wiatę zakupioną miesiąc temu. Wkurza mnie, że sprzedaje się wyroby z drewna bez nawierceń. Ja nie mam prądu na działce i muszę wszystko zlecać do składania innym a potrafiłabym sama, kiedy dziurek brak

Miałam "fachmanów" ale wydałam tylko 100 zł bez efektu końcowego- zabrali się do roboty bez odpowiedniej wiedzy

Zamiast słabego pokrycia dachu jaki był w OBI w zestawie zamówiłam blachę chcę mieć pewność, że żaden grad nie zrobi z dachu rzeszota. .
pochwalę się jeszcze moja córką, któa kończyła Uniwersytet Off Aberdeen w zeszłym roku. I ma czapkę rogatą!! piszę z wykrzyknikiem bo w tym roku na uniwerku syna studenci zastrajkowali przeciwko zdzierstwu firm wypożyczających stroje galowe do odbioru dyplomów- wszyscy byli z gołymi głowami i nie było rzucania czapek w górę- spodobała mi sie taka solidarność młodych ludzi

Na zdjęciu córka i syn

Ogród botaniczny w Glasgow

- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Ewo,
to musisz byc bardzo dumna ze swoich "Dużych" skarbów,I jest z czego.
Gratuluję wspaniałych dzieci!!a młodzi,dobrze,ze sie buntują,bo duzo ludzi tylko o kasie myśli

to musisz byc bardzo dumna ze swoich "Dużych" skarbów,I jest z czego.

Gratuluję wspaniałych dzieci!!a młodzi,dobrze,ze sie buntują,bo duzo ludzi tylko o kasie myśli

- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Ewuniu córcia podobna do Ciebie jak dwie krople wody....gratuluję 

- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Ewuniu gratuluję ambitnych dzieci- Córki i Syna.
Dla rodziców to wielkie szczęście.
Moja Córka uczy w liceum i mówi, że wbrew temu, co się mówi o współczesnej młodzieży, potrafią być naprawdę pracowici i uparcie dążący do celu .
Pozdrawiam Cię serdecznie.

Dla rodziców to wielkie szczęście.
Moja Córka uczy w liceum i mówi, że wbrew temu, co się mówi o współczesnej młodzieży, potrafią być naprawdę pracowici i uparcie dążący do celu .
Pozdrawiam Cię serdecznie.

- reniusia20
- 1000p
- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Ewciu
Ale mam zaległości lecę podziwiać jak i co Ci pięknie zakwitło
Pozdrawiam

Ale mam zaległości lecę podziwiać jak i co Ci pięknie zakwitło

Pozdrawiam

- juni
- Od: 17 wrz 2009, o 10:43
Ja człowiek z wykształceniem rosyjskim teraz dopiero przetłumaczyłam sobie czego twój syn się uczy i wyszło mi ,że chemia sądowa ?
Co za mózg!
Co za mózg!

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Ewciu nic tylko nos zadzierać w górę jak ma się takie zdolne dzieci .No tak byłaś na uroczystym wręczaniu dyplomów .Może parę fotek z ogrodu botanicznego nam zaserwujesz 

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Fajne dzieci
Krajobraz po burzy był przerażający, ale wiedziałam, że nie wszystko zniszczone
Ogród pięknie kwitnie 

Krajobraz po burzy był przerażający, ale wiedziałam, że nie wszystko zniszczone

- adamiec
- Od: 4 mar 2010, o 19:30
Ewo ale się naczytałam i oglądałam, gratuluje wspaniałych dzieci 

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Ewuniu o synu już było to też gratuluję mądrej dziewczynki, bo i ładna i mądra!
- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Aniu, Agnieszko, Tereniu, Irenko, Marysiu dziękuję
Beatko dobrze przetłumaczyłaś- chemia sądowa
Jadziu zdjęć z ogrodu botanicznego nie mam bo zamknięty został na 20 min przed naszym przyjściem, popatrzyłam trochę przez okna a było na co.
Ewciu majowa teraz to już tylko brak owoców na drzewach przypomina o gradzie.
Jeżeli nie jestem za nudna to może wytrzymacie jeszcze kilka zdjęć ze Szkocji?
Nakładanie biretu przez rektora abył on tak niski, że prawie wszyscy uginali przed nim kolana by mógł dosięgnąć głowy- wyglądało to dosyć komicznie jak oddawanie hołdu

Zawsze zachwycam się kamienną architektura i ogrodami w UK

Chciałam pokazać jak Szkoci dbają o zachowanie cennych elementów architektury . na zdjęciu poniżej widać fasadę budynku ale jest to tylko fasada bo za nim nie ma nic dosłownie tylko pręty i wzmocnienia do innego obiektu które obrazuję następnym zdjęciem:

Powyżej jest bardzo stary szpital a poniżej marka "gorzelni" szkockiej
oraz wnętrze toalety w ekskluzywnej knajpie. To są moje fioły oceniać restauracje na bazie ich wygódek. W tej bardzo mi się podobało a małe ręczniczki były prawdziwe

Następnym moim fiołem jest zwiedzanie cmentarzy w starych miejscowościach. Do cmentarza ludzi zasłużonych w Glasgow i jednocześnie najwyżej położonym punkcie w miescie prowadzi taki most

wiatr tak wiał, że z obawą myślałam o utracie połowy włosów
Teraz przemarsz prawicowego ugrupowania politycznego-syn bardzo mnie ostrzegał bym uważała bo w zeszłym roku ktoś dżgnął nożem małe dziecko w wózku podczas takiego przemarszu

Beatko dobrze przetłumaczyłaś- chemia sądowa

Jadziu zdjęć z ogrodu botanicznego nie mam bo zamknięty został na 20 min przed naszym przyjściem, popatrzyłam trochę przez okna a było na co.
Ewciu majowa teraz to już tylko brak owoców na drzewach przypomina o gradzie.
Jeżeli nie jestem za nudna to może wytrzymacie jeszcze kilka zdjęć ze Szkocji?
Nakładanie biretu przez rektora abył on tak niski, że prawie wszyscy uginali przed nim kolana by mógł dosięgnąć głowy- wyglądało to dosyć komicznie jak oddawanie hołdu

Zawsze zachwycam się kamienną architektura i ogrodami w UK

Chciałam pokazać jak Szkoci dbają o zachowanie cennych elementów architektury . na zdjęciu poniżej widać fasadę budynku ale jest to tylko fasada bo za nim nie ma nic dosłownie tylko pręty i wzmocnienia do innego obiektu które obrazuję następnym zdjęciem:

Powyżej jest bardzo stary szpital a poniżej marka "gorzelni" szkockiej

Następnym moim fiołem jest zwiedzanie cmentarzy w starych miejscowościach. Do cmentarza ludzi zasłużonych w Glasgow i jednocześnie najwyżej położonym punkcie w miescie prowadzi taki most

Teraz przemarsz prawicowego ugrupowania politycznego-syn bardzo mnie ostrzegał bym uważała bo w zeszłym roku ktoś dżgnął nożem małe dziecko w wózku podczas takiego przemarszu