Mogło być inaczej ....

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mogło być inaczej ....

Post »

Misiaczku- skalniaczek ;:224 ;:224 ,Ty to masz talent :wit :wit
Awatar użytkownika
misia53
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 paź 2011, o 00:32
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Moje dziewczynki Elu ,Kasiu, Madziu, Jadziu dziękuje wam za tak ciepłe słowa ;: ;:180 u mnie też mrozi w nocy-15c a w samo południe słonko a na termometrze-6.5cwiatr kurcze na chwile wyszłam z samochodu by dojść do sklepu tak człowieka przewiało ,a czuć było tą zimnice jak by trzydzieści na minusie.Kobietki juz trochę lat ładnych mam ,ale tak końca zimnego marca nie pamiętam... ;:223 jak to jeszcze dlugo potrwa?
Mój ogród - moje marzenie
Moje nadwyżki
https://plus.google.com/photos/11666739 ... 490/albums" onclick="window.open(this.href);return false;
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Misiu słońce świeci a Ty ;:19 ;:19
Miłej niedzielki :wit
Awatar użytkownika
iwwa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 sty 2013, o 18:46

Post »

Misiu, dzięki za śliczne kwiatki. Od razu milej się zrobiło i cieplutko. Takiego mieczyka, jaki wkleiłaś na pierwszym zdjęciu, kupiłam sobie teraz na allegro ... Ciekawa jestem jaki będzie u mnie ?
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
Awatar użytkownika
misia53
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Asiu-iwa :wit fajnie ze sobie kupiłaś ,na pewno będzie dobrze rosnąć,jak człowiek sobie kupi kwiatucha ,to i minka się poprawi .Ja dziś byłam na zakupach i cztery róze kupiłam ,nie wspomne o wczorajszym jak zaszalałam ,nawet mój M się dziś śmiał ze nie moze mnie wozić po sklepach ,gdzie kwiaty sprzedają .Ale co tam?potem ból głowy będzie gdzie to powścibiać ,a paczuszek galancie przychodzić będzie.

Jadziu ;:7 ;:7 ;:7 jeszcze mnie boki nie bolą od leżenia ,póki co śniegu do obrzydzenia ,jak ;:3 wyjdzie i ziemię ogrzeje to :heja :heja do ogrodu i charówa niezła będzie
Moje nadwyżki
https://plus.google.com/photos/11666739 ... 490/albums" onclick="window.open(this.href);return false;
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Misiu to co oprocz rozyczek kupilas? Mnie chyba lilie zmarzly.. Mam nadzieje ze odbija.. Tak dowalil mroz w ten weekend ze az sie przykro robi jak sie o roslinkach mysli :( chce zeby mialy juz tylko cieplo i mase slonka. Nawet hiacynty i narcyzy przestaly mi rosnac. Hiacynt jeden wylonil kwiatka malego i zaczynaja listki tego kwiatka usychac. Szkoda slow, nie mam juz sily do tej wiosno zimy. Dzis i wczoraj swiecilo slonce ale mroz niezly trzymal. Lodu tyle na chodnikach... Ze dzis bym tak pieknego orla wywinela....
Awatar użytkownika
misia53
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Madziu ,dokupiłam sobie wrzośców ,ciemięrzyce zieloną ,stopowca himalajskiego ,triteleia fabiana,komelinę i do kolekcji storczyka.
Moje nadwyżki
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ajjjj jakie cudenka :-) no to humor mimo pogody musial ci sie bardzo poprawic :-) a jaki kolor storczyka? Ja wlasnie chce zmusic moje do wypuszczenia pedow ale maja mnie w nosie.
Awatar użytkownika
misia53
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Madziu ,białego storczyka , zółtawym środkiem ,miałam ,ale moja kocica go załatwiła ,oj one są czasami kapryśne ,albo kwitną długo ,a czase i na następne kwitnienie zeby wypuścił pęd trzeba poczekać.
Moje nadwyżki
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Misiu ja już tyle czekam i czekam a one nic. No ale nie poddaję się. Musze o nie walczyć, bo je uuuwielbiam.
Awatar użytkownika
iwwa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Misiu, Madziu to poszalałyście z kwiatkami !!!
Madziu, ale jak to Ci lilia zmarzła ? To gdzie ją trzymasz ?
Dziewczęta, bardzo jestem ciekawa, jak to wszystko pójdzie w górę na Waszych ogródkach :tan Fotki obowiązkowe ;:80
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Asiu na balkonie. Ale szczelnie przykryte. Barierkę mam zabudowaną płytkami także aż tak nie wieje.. myślałam że to lepsze rozwiązanie niż ciepły pokój. A tu... buuu ;:145 Widać szczelność nic nie dała. Wrzośce się trzymają a lilie nie.. mam nadzieję że odbiją.. bo bardzo by mi szkoda było.
Awatar użytkownika
iwwa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Madziu, współczuję ;:110 , ale może wszystko będzie dobrze. Ja swoje cebulki i bylinki trzymam w lodówce, resztę , która nie zapakowała się do szuflady zwyczajnie leży w kuchnii w kartonie. Puszcza zielone noski, ale co mam zrobić, nie mam gdzie schować.
Trzymam kciuki za Twoje kwiatki. A jakie te lilie ? Podaj nazwę, to lookne sobie w necie, może kupiłysmy takie same ? :)
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Misiu,a moje storczyki wszystkie ;:199 ;:199 ;:199 ;:306
Awatar użytkownika
misia53
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Madziu ,nie masz piwnicy w bloku? mogłaś lilie wynieść ja ostatnio dokupione wzośce / z soboty / mam w kartonie na balkonie,pudełko obłożyłam styropianem ,mimo -15 mrozu w nocy nawet ziemia nie zamarzła,a kilka kupionych lili trzymam w garazu w pudełku .Moze lepiej by było posadzić je do doniczek ,i pootulić donice i też na balkon ,szkoda by był zeby się zmarnowały,moze nie będzie tak zle ,niespodziankę zrobiła nam tak długa zima.
Moje nadwyżki
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”