Witam serdecznie Wszystkich Miłych Gości
Agnieszko, masz rację-zwierzaki wnoszą wiele radości do domu.
Nikt się tak nie cieszy z mojego powrotu do domu jak psiur i nikomu nie smakuje tak mleczko z mojej kawy jak kocie.
Uwielbiam robić kolorowe fotki i mam ich chyba setki

, do prawdziwej wiosny damy radę

.
Rabaty się rozrastają i coraz mniej miejsca na chciejstwa.
Grażynko, cieszę się, ze do mnie wpadłaś.
Zaraz tam zajrzę, stęskniłam się.
Po 10 lutego odetchnę.
Wandziu, dziękuję

. Teraz już wiesz z kim masz do czynienia
Mam kilka takich fotek na których widać , jak trawnik zmienił się z naszym udziałem w coś, co miejscami jest już zaczątkiem ogrodu
Masz rację, to budujące.
Nelciu, to taka spryciula.
Też zdjęłam darń, wyłożyłam włókninę i wysypałam żwir. Ale robiłam tak, by poziom był wyrównany. Dlatego pytałam o obrzeża. Część mam ze starej cegły. Podjazd chyba dostanie krawężniki.
Iwonko, to od wczoraj wieczora. Czyli jeszcze ciepła
Posiadam nieletnich sztuk 2(już niedługo- 9,17), ale płci zwanej brzydszą (W tym przypadku -nie wiem czemu

To mówiłam ja-matka -kwoka).
Dziękuję za komplementy . To wersja wyjściowa, od tzw. wielkiego dzwonu. Ci którzy mnie widzieli, wiedzą, ze nie jest tak dobrze
Już też nauczyłam się, że należy uwiecznić nawet największy bałagan, potem zmiany są lepiej widoczne i ma się satysfakcję.
Dana, jak zawsze kochana

Aż się zarumieniłam.
Własnie dlatego pytałam Nelę, bo mi z ta kosiarka nie pasowało. Mam cegłę i kostkę.
Na podjeździe chyba zrobimy krawężniki, bo tam czasami jednak samochód parkujemy.
Między tujami pozbędę się trawy i też planuje korę.
W ten sposób przed domem będzie formalnie i bez udziwnień, a za domem nieco swobodniej.
Oby
Maju, to pierwszy rok, kiedy miałam tyle tulipanów. Nornic póki co nie mam, a krety tam nie ryły.
Przerabiałam już masowe zanikanie cebul. Po jednym z pięknych sezonów, wybyło 2 kg cebul żonkili

Zostały pojedyncze niedobitki
Też nie wiem, czego się spodziewać tej wiosny
Udanego spaceru, jesteś zawsze miłym gościem
Ewo, od dziesiątek lat chodzę z aparatem

. Teraz na szczęście są cyfrowe.
Szkoda, bo zmiany bez wątpienia spektakularne
.........................................
Były róże i tulipany.
Postaram się pokazać, ze mam cały kwietny alfabet

Dla każdego, coś innego.
Astrowate . A wśród nich złocienie.
Przewrotnie-ostatni będą pierwszymi