Asiu - nie znam opuncji ani nie mam, mam inne fotele teściowej, i kulkowate kaktusy ale opuncji nie znam.
zmieniając temat z rozrzewnieniem jednak wspominam swoją wielką agawę, którą kiedyś dostałam od mojego taty jak jeszcze pływał po Wyspach kanaryjskich - wtedy była bardzo malutka przemycona w pudełku po lodach - i tak rosła sobie u mnie na podwórku, osiągnęła ogromne rozmiary tak, że trzeba było wozić ją na wózku do przezimowania w garażu - aż w końcu zmarzła bo nie było miejsca gdzie ja wrzucić i byłą za ciężka do domu a garaż był niedogrzewany.
Asia u Ciebie też tak sypie śniegiem????
Teraz ja się podpytam może wy znacie jakiś dobry sklep www z daliami - planuje ich zakup - mam tylko jedną odmianę łososiową, która nie przypada mi do gustu pod względem kolorystyki - chciałabym powiększyć grono dalii o inne kolory.
W zakupach internetowych jestem ostrożna w zeszłym roku nacięłam się na sadzonki malin POLANA - kobieta sprzedała mi zasuszone na wiór pędy, z którymi nic nie dało się zrobić i 30 krzaków poszło się....
Justynko - z tym śniegiem to jakieś nieporozumienie - u mnie już na działce są tunele śnieżne
-- 21 lut 2013, o 10:18 --