Witam serdecznie w niedzielny wieczór
Misiu jakoś od piątku nie mogę dotrzeć do siebie
Miło mi że Ci się chciało wieczorkiem do mnie zajrzeć
Ewuniu ,tyle tych wątków i miłych osób

Ja mam całą zimę do oglądania ogródki

Ty masz kontakt z forum i odległość na działkę o wiele mniejszą .......ciekawi mnie jaką podejmiecie decyzję

Moja wieś jest prawdziwa i wokoło lasy i jeziora .........nie wyobrażam sobie tam zimy

Latem jest pięknie
Edwardzie , u mnie też już biało
Mirka oba psiaki są jamnikami, ten jasny jest szorstkowłosy .......czarny też miał być miniaturką

Jest okropnym nornikiem .........ciągle kopie i to takie doły że go wcale nie widać .........tylko kitka wystaje ...........mówimy na niego czarny diabolo
Ewuś , krecik przychodzi to jamniczki są w Łodzi .........blondasek rzeczywiście leciwy 18latek

Ogrodową okryłam owinęłam .............i tak w ubiegłą zimę zmarzła......... zaczęła odrastać ........a ta nowa pięknie kwitła ..........zobaczymy

Tak do Twojej mus mieć pudło z dużego telewizora
Helenko , nie wiem czy potrafię fachowo

To była beczka do wędzenia jak zardzewiała i wyglądała okropnie trzeba było coś zrobić ........a ponieważ często eM wędzi nie dał wyrzucić i tak wymyśliliśmy .........wkopał ją w ziemię w jednej trzeciej wysokości i zrobił podziemny tunel i palenisko

Projekt jeżeli chodzi o część użytkową eM ..........część estetyczna moja ...........wykonanie wspólne

Zobaczymy jak przezimuje