Mój piękny ogród- anulka cz.1 2007 r.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja mam tylko 2 piwnice i też zagracone donicami. ale nie mam ich zbyt dużo. Za to są to fuksje datury i trochę drobiazgu a i tak czuję kręgosłup jak mi pęka w szwach.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- paco
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 gru 2006, o 20:20
- Kontakt:
Na pierwszym zdjęciu (tych do identyfikacji), to będzie chyba - Ceratostigma plumbaqinoides Zawciągowiec.
Pozdrawiam, Andrzej
Nasz ogród,
Nasz ogród,
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
Aniu a jakiej to szkółki katalog?
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Anulko a możesz zdradzić co to za katalog i gdzie go kupiłaś? Może zrobisz fotkę tytułową tego katalogu ?Gdzie można zamówić te wszystkie rośliny ?
Liliowce mnie pasjonują, więc proszę o informację bardziej szczegółową.

Liliowce mnie pasjonują, więc proszę o informację bardziej szczegółową.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- anulka
- Przyjaciel Forum
- Od: 23 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu .Grazynko ,Janku- juz taka nie będę i cos napiszę o katalogu
Po pierwsze to jest juz nieaktualny bo ważny do konca sierpnia.
Po drugie wysłał mi go pan ,u którego zamówiłam roślinki.
Teraz jest aktualny jesienny katalog z tulipanami,krokusami,narcyzami,trawami itd...
Niestety ten czeski nie jest taki łatwy i z tego co zrozumiałam to jesienny jest w przygotowaniu.Zadzwonię jeszcze do tego pana i zapytam ,jak dostac go do domu i ile to kosztuje-ok?

Po pierwsze to jest juz nieaktualny bo ważny do konca sierpnia.
Po drugie wysłał mi go pan ,u którego zamówiłam roślinki.
Teraz jest aktualny jesienny katalog z tulipanami,krokusami,narcyzami,trawami itd...
Niestety ten czeski nie jest taki łatwy i z tego co zrozumiałam to jesienny jest w przygotowaniu.Zadzwonię jeszcze do tego pana i zapytam ,jak dostac go do domu i ile to kosztuje-ok?
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 maja 2007, o 22:38
Anulko Kwiaty są u Ciebie przepiękne
Ty dajesz serce im , a one Tobie.
Katalog bardzo ciekawy i w dodatku po czesku. Wspaniały język , zawsze miałam ochotę nauczyć sie czeskiego . Kto wie , może przełamię lenistwo i ....

Ty dajesz serce im , a one Tobie.

Katalog bardzo ciekawy i w dodatku po czesku. Wspaniały język , zawsze miałam ochotę nauczyć sie czeskiego . Kto wie , może przełamię lenistwo i ....

Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki
Aniu, nie było mnie u Ciebie troszkę a Ty jakieś rewolucje prowadzisz. Wycinasz
, jejku to Cię wzieło na dobre z tym przeżadzeniem "buszu". Oj kiedy u mnie będzie można robić takie przycinki, oj chyba się nie doczekam
Aniu jak zwykle masz fantastyczne rośliny, takie rzadko spotykane, przynajmniej dla mnie. Te srebne gwiazdeczki, to naprawdę cudeńka a dalie to przepiękne i ich zaleta dłuuuuuugo kwitną i ja to chwalę
Nie będę wymieniał wszystkich roślin, bo wiesz dobrze, że mi się bardzo podobają. Chwilę, chyba nie ma rośliny której ja nie lubię, przynajmniej na tym etapie
Aniu zawilce musze szczególnie pochwalić, bo bardzo piękne i oczywiście dąbrówki, bo takie inne.
Aniu pięknie, pięknie, pięknie....
Aha, a czy one kupione były w Szczecinie

Aniu jak zwykle masz fantastyczne rośliny, takie rzadko spotykane, przynajmniej dla mnie. Te srebne gwiazdeczki, to naprawdę cudeńka a dalie to przepiękne i ich zaleta dłuuuuuugo kwitną i ja to chwalę

Aniu zawilce musze szczególnie pochwalić, bo bardzo piękne i oczywiście dąbrówki, bo takie inne.
Aniu pięknie, pięknie, pięknie....
Aha, a czy one kupione były w Szczecinie

- anulka
- Przyjaciel Forum
- Od: 23 mar 2007, o 21:26
Grzesiu Ty ,jak zwykle cały w pochwałach
Cieszę się ,ze Ci się podobaję moje trofea.
Oczywiście ,ze dąbrówki kupiłam w Szczecinie,ale trzeba jeszcze wiedziec gdzie?
Mam nadzieję ,ze przyjedziesz na Targi?Wtedy Ci zdradzę to miejsce.
Mogłbys sobie zrobic w przyszłym roku daliowy zakątek-masz przeciez duzo miejsca.
To są piękne kwiaty i ,jak zauważyłeś długo kwitną-więc polecam

Oczywiście ,ze dąbrówki kupiłam w Szczecinie,ale trzeba jeszcze wiedziec gdzie?

Mam nadzieję ,ze przyjedziesz na Targi?Wtedy Ci zdradzę to miejsce.
Mogłbys sobie zrobic w przyszłym roku daliowy zakątek-masz przeciez duzo miejsca.

Aniu cóż poradzić jak masz takie okazyanulka pisze:Grzesiu Ty ,jak zwykle cały w pochwałachCieszę się ,ze Ci się podobaję moje trofea.

Oj, to wygląda na to,że Szczecin jest mi obcy, bo ja będąc ostatnio nie odnalałem ichanulka pisze:Oczywiście ,ze dąbrówki kupiłam w Szczecinie,ale trzeba jeszcze wiedziec gdzie?![]()

Ja też mam taką nadziejęanulka pisze:Mam nadzieję ,że przyjedziesz na Targi?Wtedy Ci zdradzę to miejsce.

Aniu, miejsca mam coraz mniej, ale może coś zorganizuję, bo również mi się one podobająanulka pisze:Mogłbys sobie zrobic w przyszłym roku daliowy zakątek-masz przeciez duzo miejsca.