Ale fajnie, że odwiedziłaś Jule
Pasja - cz. 2
- robaczek_Poznan
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Pasja - cz. 2
Kasia, ładne fotki, ale trochę brakuje na nich światła, to celowy zabieg? czy robiłaś je pod wieczór? bardzo nastrojowy klimacik....brakuje tylko świec i czerwonego wina
-
dosia
- 1000p

- Od: 1 lut 2009, o 16:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasiu a jużmiałam pytać co to za rasa hostek ,że takie olbrzymki ? czym ty je karmisz - też chcę takie
Pozdrawiam Anula
pod naszym niebem
pod naszym niebem
- Ignis05

- Od: 16 gru 2009, o 14:08
Kasiu
widać fantazja ułańska Cię dopadła.
Fajne takie spotkanko, przy okazji wyjazdu służbowego.
Przynajmniej sam wyjazd nie tylko pracą był.
U nas też niemiłosiernie sucho, ale trochę się ochłodziło, więc roślinki aż tak bardzo nie szaleją.
Miłego dzionka i ...deszczu.

Fajne takie spotkanko, przy okazji wyjazdu służbowego.
U nas też niemiłosiernie sucho, ale trochę się ochłodziło, więc roślinki aż tak bardzo nie szaleją.
Miłego dzionka i ...deszczu.
- magenta

- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Dzisiaj się obrobiłam trochę.... Posadziłam donice przed wejściem do klatki i czekam aż się rozbuchają. Lantana różowo żółta, scevola fioletowa i lobelka niebieska zwis
Susza mnie dobija, mszyce i zauważyłam przędziorka, masakra....
Kasiek foty faktycznie były robione wieczorem, ale tak jak mówiłam uczę się....Więc wiesz...Do Julki miałam po drodze i przed trasą 400 musiałam podładować akumulatory, Julka fajna kobitka jest, a Mini sama widzisz na fotkach
Dosia sama nie wiem dlaczego moje hosty się zmutowały, są olbrzymie....prawdopodobnie kurzakiem je podlałam, ale nie jestem pewna...
Krysiu ułańska fantazja a propos odwiedzin? Ułańska to by była jakbym do Robaczka się kopsnęła pod Poznań, a tu przy A4 było
To jakże mogłam nie zjechać? Deszcz faktycznie by się przydał, bo roślinki w moim ogrodzie cierpią
Wczoraj odwiedziłam Madzię lulkę, bo blisko było
nie macie pojęcia w jakim mieszka zakątku
Przez pierwszy moment myślałam, że się teleportowałam do jakiejś wioski francuskiej lub niemieckiej, no bosko tam jest...Pewnie będą mieli teraz najazd zwiedzających bo już roztrąbiłam po okolicy, że skansen nowoczesny w pobliżu
Madziowy zakątek też cały w pąkach i kwitnieniu
Mam nadzieję, że że będziemy cykliczne spotkania uskuteczniać
Miłego dzionka wszystkim
Susza mnie dobija, mszyce i zauważyłam przędziorka, masakra....
Kasiek foty faktycznie były robione wieczorem, ale tak jak mówiłam uczę się....Więc wiesz...Do Julki miałam po drodze i przed trasą 400 musiałam podładować akumulatory, Julka fajna kobitka jest, a Mini sama widzisz na fotkach
Dosia sama nie wiem dlaczego moje hosty się zmutowały, są olbrzymie....prawdopodobnie kurzakiem je podlałam, ale nie jestem pewna...
Krysiu ułańska fantazja a propos odwiedzin? Ułańska to by była jakbym do Robaczka się kopsnęła pod Poznań, a tu przy A4 było
Wczoraj odwiedziłam Madzię lulkę, bo blisko było
Przez pierwszy moment myślałam, że się teleportowałam do jakiejś wioski francuskiej lub niemieckiej, no bosko tam jest...Pewnie będą mieli teraz najazd zwiedzających bo już roztrąbiłam po okolicy, że skansen nowoczesny w pobliżu
Madziowy zakątek też cały w pąkach i kwitnieniu
Miłego dzionka wszystkim
- lulka

- Od: 31 mar 2011, o 12:38
Kasiu aż sie zaczerwienilam
Cieszy mnie, ze podoba Ci sie okolica. My sie już przy wjeździe na osiedle zakochalismy w tym miejscu i w ciagu kilku minut wiedzieliśmy, ze to jest TO miejsce.
Wczoraj trochę oglądających bylo
Bardzo sie cieszę, ze dojechalas i baaardzo dziękuje za piękna kaline
, już wsadzona do ziemi. Ma dużo miejsca
. Zapraszam ponownie i tez mam nadzieje na podtrzymanie znajomosci
Następnego dnia miałam mini wypadek- opisałam u siebie
Wczoraj trochę oglądających bylo
Bardzo sie cieszę, ze dojechalas i baaardzo dziękuje za piękna kaline
Następnego dnia miałam mini wypadek- opisałam u siebie
Kasiu u mnie też susza, dziś miałam nadzieję, że coś spadnie bo takie były chmurzyska i co.....i nic
a ja powoli zaczynam wariować....podlewanie wszystkiego konewką doprowadza mnie do szału i dziś oświadczyłam mamie, że kupuje węża....mam dość
wąż bedzie za kilka dni, w sobotę jadę po wieeelkie zakupy do LM
zaś mszyce...hmmmm powiedzmy, ze na różach ich nie ma ale za to na wiśni to biedronki mają bufet i całkiem nieźle sobie radzą.....część już pożarta
a ja powoli zaczynam wariować....podlewanie wszystkiego konewką doprowadza mnie do szału i dziś oświadczyłam mamie, że kupuje węża....mam dość
wąż bedzie za kilka dni, w sobotę jadę po wieeelkie zakupy do LM
zaś mszyce...hmmmm powiedzmy, ze na różach ich nie ma ale za to na wiśni to biedronki mają bufet i całkiem nieźle sobie radzą.....część już pożarta
- magenta

- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Kontakt:
Madziu, oszczędzaj się ogród nie zając nie ucieknie...
Marta Mnie też do jednego kąta wąż nie dochodzi i dzisiaj też zażyczyłam sobie złączki i kawałka węża, bo dyganie z konewką nie należy do najprzyjemniejszych
Z robalami nie daję rady i wymiękam....
Dzisiaj mimo rozleniwienia wykonałam parę drobnych prac, usunęłam kilka chwastów i przycięłam suche gałązki wisterii
Przygarnęłam trzy donice sąsiadkowe, i jednego iglaka na nóżce. Teraz myślę gdzie postawić i co posadzić
Iglak w glebie.
Króciutka fotorelacja z dnia dzisiejszego

A tu szybko zrobione telefonem

iglaczek już w glebie

Życzę wam dobranoc a waszym ogrodom solidnego deszczyku.
Marta Mnie też do jednego kąta wąż nie dochodzi i dzisiaj też zażyczyłam sobie złączki i kawałka węża, bo dyganie z konewką nie należy do najprzyjemniejszych
Dzisiaj mimo rozleniwienia wykonałam parę drobnych prac, usunęłam kilka chwastów i przycięłam suche gałązki wisterii
Króciutka fotorelacja z dnia dzisiejszego

A tu szybko zrobione telefonem

iglaczek już w glebie

Życzę wam dobranoc a waszym ogrodom solidnego deszczyku.
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Kasiu, potrafisz uchwycić magię na swoich fotografiach
pierwsze trzy fotki z zakątkami to prawdziwa poezja 
- Aancyk
- 1000p

- Od: 20 lis 2010, o 17:21
Fantastyczne widoki
, świetnie wygląda kamienna ścieżka, jestem ciekawa czy kamienie się nie ruszają przy chodzeniu? U mnie jest coś podobnego, ale na razie niektóre fragmenty nie są stabilne i chyba musimy trochę ją poprawić.
-
heliofitka

- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Kasiu nie wiem dlaczego, ale kiedy przeczytałam o tych przygarniętych donicach, to myślałam, że są z zawartością
To byłoby zbyt piękne, ale same donice też niczego sobie i przede wszystkim słusznych rozmiarów
Czy już wiesz, czym je obsadzisz ?
To byłoby zbyt piękne, ale same donice też niczego sobie i przede wszystkim słusznych rozmiarów
Czy już wiesz, czym je obsadzisz ?
- gatita
- 500p

- Od: 15 kwie 2011, o 10:16
- Kontakt:
Kasiu
gdzieś Cię zgubiłam
, ale już Cię zapisuję, żeby nie zgubić tak uroczego wątku 
Cudne fotki
Cudne fotki
Ta srodkowa rabat to jest ta nowa? Trudno uwierzyć jak pieknie zarosnięta.
Taka złączka - tzw. reparator - kosztuje w LM kilka złotych, jest super, bo można łączyć węże dowolnie, żeby nie latać ze zbyt długim, i dołącząć kawałki jak potrzeba.
Mszyce w dowolnym kolorze, wszelkie robale, susza - plagi egipskie, a deszcu nie ma i nie będzie
Taka złączka - tzw. reparator - kosztuje w LM kilka złotych, jest super, bo można łączyć węże dowolnie, żeby nie latać ze zbyt długim, i dołącząć kawałki jak potrzeba.
Mszyce w dowolnym kolorze, wszelkie robale, susza - plagi egipskie, a deszcu nie ma i nie będzie
- iwciach

- Od: 18 sty 2009, o 11:54
- Kontakt:
Te pierwsze zdjęcie to moj ulubiony widoczek w Twoim ogródku.
-
mm-complex

- Od: 19 sie 2010, o 18:09
Pięknie ,romantycznie i nastrojowo !!Moja ulubiona tonacja kolorystyczna
Twoje fotki sa rewelacyjne
Miłego dnia!!
Twoje fotki sa rewelacyjne
Miłego dnia!!
marzenia się spełniają! Dana