Wiolamanko-Wiolu
bardzo miłe to co piszesz-dziękuję bardzo,żebym tylko za bardzo nie urósł???
Pozdrawiam i serdeczne dzięki za kolejne odwiedzinki
Filigranowa27-Pati
cieszy,że pokazana przeze mnie jesień wśród kwiatów podoba Ci się,dzięki za milutki pościk i pozdrawiając dziękuję również za kolejne odwiedziny
Ewomaj66-Ewciu
miło mi,że dostrzegasz piękno doniczkowców,zwłaszcza jak piszesz "szczególnie widząc moje zdjęcia"-to fajny komplement-bardzo dziękuję.Zapraszam do siebie ponownie a być może i następnym razem spędzisz
również miłe chwile przeglądając mój wątek?Przyznam Ci się,że z tego drugiego ogrodu japońskiego nie chciało mi się wyjść.Za miłe odwiedziny również dziękuję i pozdrawiam
Trzynastko
dzięki za miłe słowa i odwiedziny.Pozdrawiam i zapraszam ponownie
Monikwiaty-Moniko
Twoja prośba jest dla mnie rozkazem,będę się starał w ramach swoich możliwości "robił i pokazywał jak najwięcej zdjęć".Pozdrawiam i dziękuję za odwiedziny i zapraszam ponownie
Pieczarach-Aniu
cieszę się,że "rozbudziłem w Tobie chęć na coś nowego i zielonego w Twoim domu" swoją prezentacją roślin.Zapraszam ponownie,dziękuję za odwiedziny i pozdrawiam
TerDob-Tereniu
piszesz,że chcesz się nauczyć zdjęć takich jakie ja prezentuję oraz kolaży?Ja osobiście jestem zachwycony Twoją techniką zdjęć a robienie kolaży jest bajecznie proste chociaż czasochłonne ale wystarczy tyko chcieć.Dziękuję za bardzo miłe słowa,odwiedziny i pozdrawiam zapraszając ponownie.
Heliofitko-Iwonko
i Twoimi zdjęciami jestem zachwycony,uwierz mi i nie zauważyłem byś miała problemy z portretowaniem roślin.Pozdrawiam i dziękuję za odwiedziny i zapraszam znów do siebie