Danuś
....a tam kuszę

u mnie fioletowy w tym roku jako-taki , ale biały to mizerota, za bardzo go dzieliłam w zeszłym roku, teraz potrzebuje troszkę czasu, żeby odbić. Muszę sie jeszcze rozejrzeć za innymi kolorkami
Ja teraz najbardziej zachorowałam na omszone, zauroczyły mnie i muszę koniecznie sobie kilka kupić
Izuniu bo mój ogródek taki zakamieniony

kocham kamień w ogrodzie i jak tylko gdzieś zobaczę to ściągam, tak samo różne pniaczki....moja mama jest tym przerażona.....jak tylko zakładałam ogród, to mówiła, że jakiś kamieniołom chcę zrobić
Jolu może one po prostu muszą sie u Ciebie zadomowić.....daj im troszkę czasu....
Moniś dziękuję

Ja prymulki bardzo lubię i sadze wszędzie gdzie mam troszkę miejsca , teraz zauroczyły mnie omszone, muszę sobie kilka krzaczków posadzić
Jagusiu faktycznie święta w tym roku będą wspaniale kolorowe i piękne

Można będzie biesiadować na tarasach

A i faktycznie później spacery to sama radosć
Bardzo dziękuję za zyczenia i Tobie też z okazji ŚWIĄT WIELKANOCNYCH życzę wszystkiego co najlepsze
Kasiu serdecznie dziękuję za życzenia i Tobie również życzę SZCZĘŚLIWYCH I POGODNYCH ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY
Kochani z całego serca życzę Wam Świąt pogodnych i spokojnych.
Wszystkimi barwami tęczy malowanych kraszanek, niech radość i szczęście pozostaną z Wami, a wiosenne motyle niech tańcem cieszą Wasze oczy przez rok cały.