Działka korzo_m
- Raczek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dorotko widzę,że u ciebie też cała śliczna "łąka" przebiśniegów.
Gdzie kupowałaś ranniki?Rozglądałam się za nimi jesienią,ale nie znalazłam.
Gdzie kupowałaś ranniki?Rozglądałam się za nimi jesienią,ale nie znalazłam.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
- Miiriam
- Od: 13 maja 2007, o 00:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Dorotko.. ależ wiosennie u Ciebie
Wiosennie i pięknie.
U mnie chyba zimniej - wiatry między moimi górkami wieją , że aż się wychodzić nie chce. Wiosny takiej nie widać . Dziś byłam na działce. Zakwitło kilka przebiśniegów , jakiś pierwiosnek. No i krecią robotę znać , oj znać
((
A u Ciebie tak pięknie, biało- niebiesko - złoto.
Te ranniki są rewelacyjne. Muszę zapolować na nie

Wiosennie i pięknie.
U mnie chyba zimniej - wiatry między moimi górkami wieją , że aż się wychodzić nie chce. Wiosny takiej nie widać . Dziś byłam na działce. Zakwitło kilka przebiśniegów , jakiś pierwiosnek. No i krecią robotę znać , oj znać

A u Ciebie tak pięknie, biało- niebiesko - złoto.

Te ranniki są rewelacyjne. Muszę zapolować na nie

- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Moje drogie ranniki kupiłam dwa lata temu będąc na wystawie dalii i mieczyków w Rybniku, sprzedawał je jakiś działkowiec pasjonata, nie były wtedy tanie ,ale pan powiedział mi, że jak nie mam u siebie tych kwiatów tzn., że nie mam w ogóle kwiatów. Bardzo się zdziwiłam jego słowami i dlatego kupiłam, aby moje kwiaty miały odpowiednie towarzystwo.
Aniu to nie moja łąka przebiśniegów tylko mojej koleżanki.
Gabrysiu humor dzisiaj mi się poprawił, bo mogłam pojechać na działkę, ale byłam tam tylko przejazdem 20 minut, okropnie wiało, dlatego zobaczyłam uciekałam do domu.
Bernatko u mnie też kret kopie po trawniku, ale nawet nie rozgarnęłam kretowisk.
[/b]
Aniu to nie moja łąka przebiśniegów tylko mojej koleżanki.
Gabrysiu humor dzisiaj mi się poprawił, bo mogłam pojechać na działkę, ale byłam tam tylko przejazdem 20 minut, okropnie wiało, dlatego zobaczyłam uciekałam do domu.
Bernatko u mnie też kret kopie po trawniku, ale nawet nie rozgarnęłam kretowisk.

- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dorotko, to chyba kupowałysmy ranniki u tego samego panakorzo_m pisze:Moje drogie ranniki kupiłam dwa lata temu będąc na wystawie dalii i mieczyków w Rybniku, sprzedawał je jakiś działkowiec pasjonata, nie były wtedy tanie ,ale pan powiedział mi, że jak nie mam u siebie tych kwiatów tzn., że nie mam w ogóle kwiatów...

Bardzo ładne zdjęcia zrobiłaś

- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Iza niebieskie kwiatki to przylaszczki, kiedyś tam....... przyniesione z lasu i tak co roku kwitną, widocznie tu im służy. To też byłaś na wystawie w Rybniku, ja tylko raz namówiłam rodzinkę na taką wycieczkę, a ile czasu naszukaliśmy się na ogłoszeniach pisało, że w Domu Kultury, a on był w remoncie ,póżniej ktoś nam podpowiedział,że jest w szkole z drugiej strony Rybnika - musiałam dobrze czarować męża aby się na mnie nie zezłościł

- Karolcia
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 paź 2007, o 15:46
Dorotko,ja też chcę tam pojechać.Jeśli tylko będę miała wolne to się jakoś zdzwonimy i może pojedziemy sobie razem.korzo_m pisze:Mnie na pewno nie uda się męża namówić na wycieczkę do Rybnika. Może namówię Go na Targi Roślin ozdobnych i Architektury Ogrodów w Katowicach 18-20 kwietnia. Czy byłaś kiedyś na tych targach?
Pozdrawiam Magda