Pozytywnie zakręcona

Zablokowany
Awatar użytkownika
syljed
200p
200p
Od: 17 lis 2010, o 18:12
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Pozytywnie zakręcona

Post »

Ja też byłam w Obi i wyszłam bardzo zawiedziona i rozczarowana-zero przecen i sabotków :evil:
Pozdrawiam Sylwia
Moje Storczyki
Awatar użytkownika
arlet3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 maja 2010, o 19:30

Post »

Sylwio a w jakim obi byłaś? bo widzę, że w tym samym rejonie mieszkamy :roll: :wink:
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
katarzynka575
1000p
1000p
Od: 15 mar 2010, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

W OBI nie kupiłam ,ale mogę powiedzieć że już prawie jestem posiadaczką zielonego sabotka :D (niekwitnący) .Kupiłam dzisiaj na all. ,teraz będę czekała z niecierpliwością kiedy przyjdzie ;:65
Awatar użytkownika
goskle
500p
500p
Od: 18 sie 2010, o 23:50

Post »

arlet3 ;:196 u mnie też sporo było przekwitniętych. Tylko jeden był żółty. Nawet wśród kwitnących nie było już takiego koloru. Najwięcej było jednak tych brązowych sabotków. Jak była dostawa to żółtych też było bardzo malutko.. ale jeden się uchował... :tan
katarzynka575 przykro mi z tego powodu ;:108 u mnie też długo czekałam na przecenę... Dopiero teraz przecenili, bo robią porządki... Sporo było też przekwitniętych cambrii - ale nie wiadomo jaki kolor, sporo falków no i sabotki ale już przekwitnięte... ;:196
To będziesz miała taki jak ja mammaudiae... A kupowałaś od gościa z Poznania? :uszy
RoksiSK ;:196 Dziękuję bardzo
darek p ;:196 Dziękuję bardzo. Czasami trzeba długo chodzić za przeceną ale jak sie już coś trafi... :;230
justus27 ;:196 pomarańczowe kupiłam w OBI
syljed przykro mi z tego powodu. Już się przekonałam, że OBI OBI nie równe...
Pozdrawiam
Gosia
moje storczysie
katarzynka575
1000p
1000p

Post »

Gosiu niema tego złego co by na dobre nie wyszło .Nie kupiłam w OBI ,będę miała tego zielonego .
Wiesz u mnie też były przecenione ale już przekwitnięte a jeszcze nigdy nie widziałam takich żółto-zielonych więc jakbym wzięła przekwitniętego to na pewno byłby następny taki jakiego już mam. Były też po przeceniane phal. ale w większości białe ,cambrie ,dendrobium też ale wszystko zielone czyli na chybił trafił,zgaduj zgadule :;230 Ja jeszcze tylko poluję na łaciatka i już w swojej kolekcji będę miała wszystkie te które chcę na moje dwa parapety. Jak zwolni mi się jeszcze jeden u dzieci w pokoju to wtedy będę szalała dalej :;230
Awatar użytkownika
syljed
200p
200p

Post »

no niestety może coś następnym razem wpadnie mi w oko
arlet3 w OBI w Dąbrowie Górniczej,mam tam najbliżej bo w Katowicach to jest na Brynowie,a to już daleko
soki za OT 8-)
Pozdrawiam Sylwia
Moje Storczyki
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2008, o 19:31

Post »

syljed pisze:no niestety może coś następnym razem wpadnie mi w oko
arlet3 w OBI w Dąbrowie Górniczej,mam tam najbliżej bo w Katowicach to jest na Brynowie,a to już daleko
soki za OT 8-)
O, też tam czasami jeżdżę :). Ostatnio jak byłam to było bardzo dużo Paphiopedilów wielkokwiatowych, ale pewnie już brakło. A sa teraz jakieś Vandy? Bo szukam pomarańczowej Vandy...
Awatar użytkownika
syljed
200p
200p

Post »

nie nie mają żadnych,ale rozmawiałam panią która tam pracuje i twierdzi,że powinny się pojawić-z rozmowy wywnioskowałam,że też uwielbia storczyki
Pozdrawiam Sylwia
Moje Storczyki
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

To mam nadzieję, że się pojawią... A były jakieś ciekawe Phal.?
Awatar użytkownika
goskle
500p
500p

Post »

Dzisiaj byłam w LM widziałam bardzo dużo falków w przecenie za 5 zł. ale nic specjalnego... No i były sabotki ale kwiaty to miały wielkie, po prostu olbrzymie.... :shock: Były chyba w trzech odcieniach brązowe, brązowo-różowe, żółtawo-brązowe .. Cudo ale kosztowały 57 zł... ;:223
Grzecznie wyszłam ze sklepu... ale tam wrócę :;230
Pozdrawiam
Gosia
moje storczysie
Awatar użytkownika
arlet3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 maja 2010, o 19:30

Post »

;:138 Gosiu poczekaj aż przecenią :wink: Ja dziś widziałam ładne w kauflandzie ale po 35 zł. i to takie XXL :wink: a ja nie mam na takie olbrzymy miejsca więc też nic nie kupiłam :wink:
katarzynka575
1000p
1000p

Post »

Ja dzisiaj też byłam w L.M. tym lepiej zaopatrzonym i koniec z moimi postanowieniami .Zaszalałam kupiłam Phal.za trzy dychy ale po prostu mnie zauroczył .Byłam z mężem i jak on już powiedział, jak chcesz to kup sobie .To kupiłam ;:112 Były też moje upragnione krówki ale tak olbrzymie i po prawie 60zł. no nie nie dosyć że drogie to jeszcze tyle miejsca to już bym nie wygospodarowała. Tu też były sabotki ale jakoś nie powaliły mnie na nogi .Gosiu a kiedy zamierzasz tam wrócić?
Awatar użytkownika
goskle
500p
500p

Post »

Wrócę jak ceny trochę stopnieją ;:224
Pozdrawiam
Gosia
moje storczysie
Awatar użytkownika
goskle
500p
500p

Post »

Wróciłam ale do ... OBI....
Dzisiaj byłam w OBI i akurat Panie robiły porządki w kwiatach... No i co mogłam zrobić... ;:224
Oto co dzisiaj znalazło się w moim domku:
1) cambria
Obrazek
Obrazek

sabotki - co prawda były już przekwitnięte ale stwierdziliśmy z mężem, że weźmiemy i zobaczymy jak będą kwitły :;230
Obrazek
Pozdrawiam
Gosia
moje storczysie
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Piękna Cambria i Paphiopedila. Po ile były u ciebie Paphiopedila? Bo ja tez dzisiaj takie trzymalam w ręce, ale były przecenione na 32 zł, a to za dużo jak na storczyka, ktorego miałam zamiar kupić na próbę.
Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”