Pozytywnie zakręcona
- syljed
- 200p
- Od: 17 lis 2010, o 18:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Pozytywnie zakręcona
Ja też byłam w Obi i wyszłam bardzo zawiedziona i rozczarowana-zero przecen i sabotków 

- arlet3
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Sylwio a w jakim obi byłaś? bo widzę, że w tym samym rejonie mieszkamy

-
- 1000p
- Od: 15 mar 2010, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
W OBI nie kupiłam ,ale mogę powiedzieć że już prawie jestem posiadaczką zielonego sabotka
(niekwitnący) .Kupiłam dzisiaj na all. ,teraz będę czekała z niecierpliwością kiedy przyjdzie 

arlet3
u mnie też sporo było przekwitniętych. Tylko jeden był żółty. Nawet wśród kwitnących nie było już takiego koloru. Najwięcej było jednak tych brązowych sabotków. Jak była dostawa to żółtych też było bardzo malutko.. ale jeden się uchował...
katarzynka575 przykro mi z tego powodu
u mnie też długo czekałam na przecenę... Dopiero teraz przecenili, bo robią porządki... Sporo było też przekwitniętych cambrii - ale nie wiadomo jaki kolor, sporo falków no i sabotki ale już przekwitnięte...
To będziesz miała taki jak ja mammaudiae... A kupowałaś od gościa z Poznania?
RoksiSK
Dziękuję bardzo
darek p
Dziękuję bardzo. Czasami trzeba długo chodzić za przeceną ale jak sie już coś trafi...
justus27
pomarańczowe kupiłam w OBI
syljed przykro mi z tego powodu. Już się przekonałam, że OBI OBI nie równe...

katarzynka575 przykro mi z tego powodu

To będziesz miała taki jak ja mammaudiae... A kupowałaś od gościa z Poznania?

RoksiSK

darek p

justus27

syljed przykro mi z tego powodu. Już się przekonałam, że OBI OBI nie równe...
-
- 1000p
Gosiu niema tego złego co by na dobre nie wyszło .Nie kupiłam w OBI ,będę miała tego zielonego .
Wiesz u mnie też były przecenione ale już przekwitnięte a jeszcze nigdy nie widziałam takich żółto-zielonych więc jakbym wzięła przekwitniętego to na pewno byłby następny taki jakiego już mam. Były też po przeceniane phal. ale w większości białe ,cambrie ,dendrobium też ale wszystko zielone czyli na chybił trafił,zgaduj zgadule
Ja jeszcze tylko poluję na łaciatka i już w swojej kolekcji będę miała wszystkie te które chcę na moje dwa parapety. Jak zwolni mi się jeszcze jeden u dzieci w pokoju to wtedy będę szalała dalej 
Wiesz u mnie też były przecenione ale już przekwitnięte a jeszcze nigdy nie widziałam takich żółto-zielonych więc jakbym wzięła przekwitniętego to na pewno byłby następny taki jakiego już mam. Były też po przeceniane phal. ale w większości białe ,cambrie ,dendrobium też ale wszystko zielone czyli na chybił trafił,zgaduj zgadule

- syljed
- 200p
no niestety może coś następnym razem wpadnie mi w oko
arlet3 w OBI w Dąbrowie Górniczej,mam tam najbliżej bo w Katowicach to jest na Brynowie,a to już daleko
soki za OT
arlet3 w OBI w Dąbrowie Górniczej,mam tam najbliżej bo w Katowicach to jest na Brynowie,a to już daleko
soki za OT

- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
O, też tam czasami jeżdżęsyljed pisze:no niestety może coś następnym razem wpadnie mi w oko
soki za OT

- syljed
- 200p
nie nie mają żadnych,ale rozmawiałam panią która tam pracuje i twierdzi,że powinny się pojawić-z rozmowy wywnioskowałam,że też uwielbia storczyki
- Storczykowa
To mam nadzieję, że się pojawią... A były jakieś ciekawe Phal.?
Dzisiaj byłam w LM widziałam bardzo dużo falków w przecenie za 5 zł. ale nic specjalnego... No i były sabotki ale kwiaty to miały wielkie, po prostu olbrzymie....
Były chyba w trzech odcieniach brązowe, brązowo-różowe, żółtawo-brązowe .. Cudo ale kosztowały 57 zł...
Grzecznie wyszłam ze sklepu... ale tam wrócę

Grzecznie wyszłam ze sklepu... ale tam wrócę

- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30

-
- 1000p
Ja dzisiaj też byłam w L.M. tym lepiej zaopatrzonym i koniec z moimi postanowieniami .Zaszalałam kupiłam Phal.za trzy dychy ale po prostu mnie zauroczył .Byłam z mężem i jak on już powiedział, jak chcesz to kup sobie .To kupiłam
Były też moje upragnione krówki ale tak olbrzymie i po prawie 60zł. no nie nie dosyć że drogie to jeszcze tyle miejsca to już bym nie wygospodarowała. Tu też były sabotki ale jakoś nie powaliły mnie na nogi .Gosiu a kiedy zamierzasz tam wrócić?

- Storczykowa
Piękna Cambria i Paphiopedila. Po ile były u ciebie Paphiopedila? Bo ja tez dzisiaj takie trzymalam w ręce, ale były przecenione na 32 zł, a to za dużo jak na storczyka, ktorego miałam zamiar kupić na próbę.