Tajeczko dziękuję
Dobra, dobra - będą i kamolki i marmolady niech się tylko z deczka ochłodzi, to pójdę cyknąć...
Wy takie rozentuzjazmowane, a ja chciałam się jeszcze pożalić połamanymi pomidorami i kukurydzą... w takiej sytuacji chyba Wam oszczędzę żałosnego widoku
Dzięki za poprawienie nastroju
Przyjrzałam się dokładnie bikini na węgierkach i wyjść z podziwu nie mogę, jaki kunszt, jaka gumka, idealnie dobrany przetwór - człowiek się czuje jak nad Balatonem.
Oj Igor, nie popija, tylko delektuje, a poza tym to był (tylko) rekwizyt. Ale nawet rekwizyty trzeba jakoś upłynniać. Rekwizyt w takiej ilości poza tym nie zaburza widzenia. chwastów i tak nie ma, za mała powierzchnia, i to jeszcze czarną tkaniną obłożona
Mirko - akurat jak dzwoniłaś to czyniłam to cudo, więc to niezdecydowanie stąd, że nie mogłam Ci powiedzieć co akurat robię
Mamba, to specjalnie dla estetów i łakomczuchów
Jakoś wyprowadzić się od Ciebie nie mogę i oglądam, oglądam. U mnie skalniaka w planach nie było, ale wymyśliłam, że przecież obrzeża rabat mogą być kamienne, tu rojnik, tam skalnica czy macierzanka, jak się chce, to się znajdzie miejsce muszę sobie jakiś szlaban na forum zrobić, bo co zobaczę ładne, to chcę mieć.
Mamba, możesz się nawet wprowadzić, zapraszam, i miło mi, ze Ci się podoba - z tym szlabanem na forum, to wszyscy już próbowali i nikomu nie wyszło powodzenia