Violu witam cię bardzo serdecznie. Cieszą mnie bardzo twoje słowa uznania

Fotografia to jedna z moich pasji ale niestety zdjęcia nie są robione lustrzanką, której nie mogę się dorobić - zawsze wypadnie jakaś dziura i pieniążki idą na coś innego

. Zdynia o okolice to jedne z moich ulubionych miejsc. Zapraszam cię do wątku o Beskidzie Niskim. Wyciąg na Magurze rzeczywiście w tym roku był nieczynny. Inwestor, który kupił udziały nie zdążył z remontem wyciągu, ale mam nadzieję, że w przyszłym roku już wszystko będzie hulać. W końcu będzie wyciąg krzesełkowy
A pies jest kochany tylko straszny żywioł. Ty masz spulchniacze trawnikowe z resztą tez moje ukochane rasy. Mój to rozkopywacz grządkowo-rabatowy
Agnieś, Elżbietko - witam

Też mam nadzieję, że słoneczko niedługo obudzi zawilce. U nas kwitną w lasach całe łąki zawilców. Widok przepiękny.
Olu - zawilce rzeczywiście są pod ochroną. Do mnie przywędrowały z ziemią z lasu. Wiosną okazało się, że mam niespodziankę
Aniu - blog odwiedzę - dzięki za info gdzie szukać

Dzieci na szczęście już całkiem dobrze. Obeszło się bez antybiotyku. Tylko unudzone niemożliwie

Kot też już dochodzi do siebie. WIOSNA !!!
Małgosiu zakupy opiszę po południu. Nie wiem co mnie napadło

Ja nie będę miała gdzie tego posadzić. Na razie częściowo zadoniczkowane hartują się w szklarni. Dziś dalszy ciąg sadzenia. Mam nadzieję, że im nic nie będzie.
A w tym czasie muszę usunąć trochę trawnika