Jest dobrze
Co prawda telefony się urywają od rana, ale widzę, że na razie wszystko jestem w stanie rozwiązać

a to co sie miało w nocy poprawić, to się poprawiło
Riane, ja mam już niejeden taki cykl za sobą, więc też wiem, że to dokładnie tak wygląda i temu, kto to wymyślił, nalezy się Nobel. Zastanawiam się tylko, kto się w tym przypadku podpisze pod sukcesem, bo ten projekt od A do Z robiłam sama jedna

Ale pożyjemy, zobaczymy

o ile oczywiście to będzie sukces

bo jak będzie porażka, to wiadomo, kto będzie odpowiadał, no nie ;-)
Dobra, już Was nie zamęczam swoją pracą, każdy ma swoje stresy, wzloty i upadki na głowie, i każdy ma o czym myśleć, no nie?
Izuś, nie żyją bez tego...właśnie dlatego sie jeszcze cały czas stresuję... ale...wyspałam się świetnie, Dzięki grzańcowi i temu, że sobie na wieczór włączyłam "Kochaj i tańcz"

- słuchajcie, to naprawdę fajny film! Wiadomo, że komedia muzyczna nie moze być dziełem wysokich lotów, no i trochę jest taka, hmmm...komiksowa, ale bardzo podoba mi się lekkie, niewymuszone i nienapuszone aktorstwo. Jakby ktoś chciał zabić stresa - polecam
Dominisiu, Gosiu, kasy to ja z tego nie będę miała... Ba, nawet uścisku dłoni prezesa

to jest taki projekt, że teoretycznie zmiana dla użytkowników ma być niezauważalna, poprawi sie tylko bezpieczeństwo...ale wiesz, bezpieczeństwo w systemach informatycznych to takie coś, co nikt nie wie jako smakuje, aż sie zepsuje, jak pisał wielki nasz poeta
Elu - wracając już na amen do właściwych tematów

- kalina jest świetna w tych latach, kiedy Boże Ciało przypada w drugiej połowie czerwca, gdy już piwonie się kończą

Ja zresztą bardzo lubię to święto, u nas na wsi nie ma jakichś strasznych ceremoniałów, tylko sobie troszkę pochodzimy nie blokując ulicy, dziewczynki ładnie ustrojone, chłopaki zapamiętale dzwonią

panie z róży różańcowej niosą figurę, straż pożarna niesie baldachim - ma to wiele uroku
W którymś roku pamiętam, byłam tak zdesperowana, bo Boże Ciało było z kolei bardzo wcześnie, że zbierałam kwiaty chrzanu