A naleweczka zawżdy sie znojdzie dla rostomiłych forumek.

Anka, jak mi powiysz w jakim programie robisz zdjęcia, to Ci pomoga...an-ka pisze:Toć widać po łobrozkach-zdolno dziołcha,ale i belfer musowo dobrze łopowiedzioł co kaj wciskać.
Gabi tyż chca taki szkolynie.
Ciekawe czego się nauczyłaś...bogusia177 pisze:No, już wróciłam z wycieczki edukacyjnej ,więc jutro odpowiem koleżanki moje kochane na posty
Muszę przyznać Nelu ,że ja jeszcze nigdy nalewki nie robiłam ,Alionuszka pisze:
Bogusiu nie ma sprawy,postawimy trzeci kieliszeczek,ale za długo tej nalewki popijać nie będziemy,bo już jej niewiele zostało
W tym roku zaniedbałam i winiarstwo i "nalewkarstwo"....
Chyba ,że Ania ma zapasy w piwniczce
![]()
Grażynko ,najpierw wypróbuj ,upiecz ,to ocenisz czy dobre :Pkogra pisze:Bogusiu dzięki za przepis na pyszne cisto.
Idę podjeść bo zgłodniałam po jego przeczytaniu.![]()
Jadziu byłam w Ustroniu i na własne oczy widziałam, jak drzewa były połamane jak przysłowiowe zapałkiJAKUCH pisze:U mnie nadal biało brrrrrr weszłam do ogródka a tam wszystkie chryzantemy położone od śniegu . Dopiero zaczęły pokazywać kwiaty . Mam nadzieję ,że to się trochę ociepli gdyz mam jeszcze róże do przesadzenia . Dzięki za życzenia .
A takie tam szkolenie ,jak człowiek chory jedzie ,przeleżałam połowę soboty :PJAKUCH pisze:BOGUSIU ale zes dugo szkolyła i mom nadzieja ,że tera nos podszkolisz
Gabiśko fajno ta nowo szata graficzno ,mie się bardzo podoboGabriela pisze:Nowa szata graficzna forum i nowa szata zdjęć Bogusi...
Ale piękne lilie...super...
Gabriela pisze:Aniu, troszka Bogusi kiedyś podpowiedziałach, ale Ona jest zdolno dziołcha...
Gabryśko to była wycieczka pracowników Oświaty ,z mojego zakładu pracy ,,,całkowity relaks ,Gabriela pisze:
Ciekawe czego się nauczyłaś...![]()
Aniu dziękiAniaDS pisze:piękne, piękne
ElżbietkoElizabetka pisze:Fajniste masz te lilijki....Boguśko.![]()
Dobrze, że pomidory jeszcze zielone pozrywałam bo by mi zmarzły przez ta zima.
Ewuś nic tylko przychodż i podczytuj ,a może zabierzesz też głos ;:94Ave pisze:jak ja lubię podczytywać te Wasze pogwarki![]()
Anko ,chętnie skosztuję nalewki ,jak nie w tym to przyszłym roku :Pan-ka pisze:Rybnickie lelije piekne ale fotki tyż cudo.Tak jakbych widziała rynka Gabusi-czy pojechałaś na szkolynie?
A naleweczka zawżdy sie znojdzie dla rostomiłych forumek.
Jolu pokażę fotki ,ale jak by tak można zapach Wam przesłać ,,,,, :PJolantaGraj pisze:Piękna lilijka ,chętnie obejrzę jak następne zakwitną . :P
Witaj Karolku ,,,telepatycznie Cię zwabiłam i jak odciski sąk-c pisze:Bogusiu - wczoraj wędrowałem z pielgrzymka do Trzebnicy a dziś doszedłem w końcu do Twojego ogródkaniektóre zdjęcia pokazujesz koszmarne (to ciemne niebo - brrr - aż ciarki przechodzą) - ale te kwitnące forki - super są