Kolorowy ogród Geni- cz.8
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grzesiu dzisiaj komisja ale w nocy była burza i nie wiem jak wygląda ogród .
Adam cieszę się że założyłeś swój wątek zaraz muszę wpaść i zobaczyć co u Ciebie słychać i widać .
Jolu spotkanie było fajne a na papryczki przepis dam Ci na p.w Choć ja wszystko robię na oko .
Jolu będziesz musiała w przyszłym roku sama zobaczyć mój ogródeczek
Genia
Adam cieszę się że założyłeś swój wątek zaraz muszę wpaść i zobaczyć co u Ciebie słychać i widać .
Jolu spotkanie było fajne a na papryczki przepis dam Ci na p.w Choć ja wszystko robię na oko .
Jolu będziesz musiała w przyszłym roku sama zobaczyć mój ogródeczek
Genia
- e-genia
Mariolu ja robię taki sam farsz jak do gołąbków i do środka wpycham kawałek sera .
Adam to przez tę burzę nie mogłam zasnąć za to od rana w ogrodzie . Żadnych strat nie było nawet dobrze nie popadało bo głębiej sucho . A teraz muszę lecieć pod prysznic i przebrać się .Bo jak takiego brudasa zobaczą to się przelękną .
J a w przyszłym roku może też poszukam późniejszych lilii .Albo później posadzę .
U mnie też ostatnia kwitnie i błagam ją żeby jak najdłużej
.
Genia
Adam to przez tę burzę nie mogłam zasnąć za to od rana w ogrodzie . Żadnych strat nie było nawet dobrze nie popadało bo głębiej sucho . A teraz muszę lecieć pod prysznic i przebrać się .Bo jak takiego brudasa zobaczą to się przelękną .
J a w przyszłym roku może też poszukam późniejszych lilii .Albo później posadzę .
U mnie też ostatnia kwitnie i błagam ją żeby jak najdłużej
.
Genia
- e-genia
Kochani przed chwileczką była komisja konkursowa z powiatu nawet nie wzięłam aparaty nie zdążyłam, dobrze że choć się przebrałam ,ale już nie zdążyłam się troszkę umalować. .
No i nie wiem, ciągle powtarzały że to piękny kolekcjonerski ogród .
Powtarzały ,ale pięknie ,ale pięknie .
Powiedziałam że pięknie to było ,teraz to już nie bardzo ,i zapytałam czemu tak późno jak większość ogrodów przekwitło . A one na to że właśnie dlatego żeby sprawdzić czy jesienią też chce się mieć pięknie w ogrodzie .
Genia
No i nie wiem, ciągle powtarzały że to piękny kolekcjonerski ogród .
Powtarzały ,ale pięknie ,ale pięknie .
Powiedziałam że pięknie to było ,teraz to już nie bardzo ,i zapytałam czemu tak późno jak większość ogrodów przekwitło . A one na to że właśnie dlatego żeby sprawdzić czy jesienią też chce się mieć pięknie w ogrodzie .
Genia
- e-genia
Aguś to nie takie proste wygrać kiedy tam same ogrody piękne będą ,poczekamy zobaczymy ,tym bardziej że naprawdę teraz już mój ogród nie jest piękny.
Powtarzały tylko że piękny kolekcjonerski ,trochę przesadzały ,mówiły że pewnie robię wymianę na forum roślin a może nawet sobie pomyślały że zarabiam na tym ogrodzie .
Mariolu nie wiem kiedy mi o Tym powiedzą ,trzeba czekać ,nie zapytałam .
Powtarzały tylko że piękny kolekcjonerski ,trochę przesadzały ,mówiły że pewnie robię wymianę na forum roślin a może nawet sobie pomyślały że zarabiam na tym ogrodzie .
Mariolu nie wiem kiedy mi o Tym powiedzą ,trzeba czekać ,nie zapytałam .
-
- 1000p
- Od: 9 sie 2008, o 19:20
Geniu gazanie śliczne, ja także trzymam kciuki za pomyślny wynik;DDD
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "