Ogród -hal1959 cz.3
- tara
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Halinko masz racje na Połczyńskiej w ub.roku mieli duży wybór róz w pojemnikach i obsługa ok, w Kotłowie/Biesiekierz byłam ostatnio maja duzy wybór Rh, azalii, przyszły tez róze ale nie widzialam bo padało
tam to bardzo lubie cos kupić.
Warto jednak zajrzeć do ogrodnictwa przy ul.Topolowej /Rokosowo/ i do Castoramy co prawda zle sie kojarzy naprzeciw cmentarza.
stokrotki sa piękne a zdjęcia super, gratuluje umiejetności!
tam to bardzo lubie cos kupić.
Warto jednak zajrzeć do ogrodnictwa przy ul.Topolowej /Rokosowo/ i do Castoramy co prawda zle sie kojarzy naprzeciw cmentarza.
stokrotki sa piękne a zdjęcia super, gratuluje umiejetności!
- hal1959
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
Halinko właśnie nie dostałam i trochę się martwię,wydaje mi się coś za długo idzie
.
Taruś mają wybór róż na Połczyńskiej ,sama kilka kupiłam niedawno i ładnie mi rosną
.
Na Rokosowie nigdy nie byłam,a mam najbliżej bo zawsze jadę do domu w tym kierunku,chyba dlatego,że nie wiem gdzie ten punkt,muszę się zorientować gdzie to jest i zajrzeć tam.W Castoramie bywam,czasami coś kupuję
Cieszę się,że podobają Ci się moje zdjęcia
,miłego dnia 

Taruś mają wybór róż na Połczyńskiej ,sama kilka kupiłam niedawno i ładnie mi rosną

Na Rokosowie nigdy nie byłam,a mam najbliżej bo zawsze jadę do domu w tym kierunku,chyba dlatego,że nie wiem gdzie ten punkt,muszę się zorientować gdzie to jest i zajrzeć tam.W Castoramie bywam,czasami coś kupuję

Cieszę się,że podobają Ci się moje zdjęcia

- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Halinko ale fotki powalajace, ze aż wstyd mi swoje nieudaczniki wklejać.
Dopiero teraz doceniłam urodę przekwitłych sasanek, co prawda kupiłam w tym roku oczywiscie pod wpływem tegoż forum 3 szt.bez białej, ciekawe czy mnie polubia bo jak dotychczas to wyprowadzaja sie gdzie nawet nie zostawią adresu.
słoneczka życzę
Dopiero teraz doceniłam urodę przekwitłych sasanek, co prawda kupiłam w tym roku oczywiscie pod wpływem tegoż forum 3 szt.bez białej, ciekawe czy mnie polubia bo jak dotychczas to wyprowadzaja sie gdzie nawet nie zostawią adresu.
słoneczka życzę
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
Ja pierwszy raz widzę kwiaty pigwy, powalające foty
złotokap - marzenie

złotokap - marzenie

serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
HALINKO wpadłam do Ciebie z wizytą a tu znowu super fotki . Pomimo ,że mamy prawie identyczne aparaty ,jednak Twoje zdjecia są o niebo lepsze . Czy u Ciebie jeszcze kwitnie sasanka . U mnie już tylko są IROKEZY . sasankowe . Złotokap ,kalina to wszystko bardzo mi się podoba ,ale niestety do mnie się to nie nadaje ,bo za wysokie . Powiem bratu ,że jego trawa zrobiła furorę na forum . Miłych snów
-
- Od: 25 mar 2009, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Halinko kiedy patrzę na sasankę to się zastanawiam kiedy ona jest piękniejsza kiedy kwitnie czy teraz kiedy ma pompony, podobnie jak powojniki. Jak się ociepli to czekam z
,a tak na marginesie czy u ciebie tez mroziło , u mnie przez dwa dni - 5, a wczoraj -2, dziś chyba będzie na +, no ale swoje już zrobił.

Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
- hal1959
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
Aguś dziękuję Ci za słowa uznania i za zdjęcia i za kwiatki
Iwonko na pewno masz na myśli śniedka
,on się mnoży szybko
Taruś nie przesadzaj,że Twoje fotki nieudaczniki.
Właśnie dlatego też lubię sasanki ,bo mają piękne kwiaty,piękne puszki po przekwitnieniu ,a i listkom nic nie brakuje,cały czas sasanka jest efektowną rośliną
_oleander_ moja kalina to zwykła wytargana 3 lata temu z pól,M mi przyniósł takiego wysuszonego,wykopanego badyla.Postanowiłam z braku miejsca poprowadzić na pniu i udało się.Zlikwidowałam odrosty boczne i zostawiłam główny pień i rośnie jako drzewko.Z krzewuszki się cieszę,bo w końcu zakwitnie,chociaż w tamtym roku spadła datura w donicy na nią i trochę połamało się gałązek,ale już wygląda dobrze
Moniu kalina to moje ulubione drzewko
,pigwa choć duże już drzewko to kwitnie pierwszy raz i dość obficie,chyba będę mieć owoce
.Kwitnie inaczej jak pigwowce
Grażynko szczerze mówiąc, to ja też dopiero w tym roku zobaczyłam dokładnie kwiaty pigwy
,a złotokap też mi się podoba 
Jadziu dzięki ,że wpadłaś do mnie
,poćwicz robienie zdjęć i będą lepsze,po prostu próbuj różnych ustawień i sama zobaczysz kiedy są lepsze ,a kiedy gorsze
.
Sasanki jeszcze kwitną,chociaż irokezów mają pełno
Faktycznie trawa u brata jest super
Miruś mnie się podobają i kwitnące i pomponiaste
sasanki.
u mnie też było na minusie,ale nie sprawdzałam nigdy ile,bo jak wstawałam to już nie było mrozu
Dzisiaj 4 dzień przykrywałam niektóre rośliny,ale już jestem tym zmęczona,mam nadzieję ,że to koniec przymrozków

Iwonko na pewno masz na myśli śniedka

Taruś nie przesadzaj,że Twoje fotki nieudaczniki.
Właśnie dlatego też lubię sasanki ,bo mają piękne kwiaty,piękne puszki po przekwitnieniu ,a i listkom nic nie brakuje,cały czas sasanka jest efektowną rośliną

_oleander_ moja kalina to zwykła wytargana 3 lata temu z pól,M mi przyniósł takiego wysuszonego,wykopanego badyla.Postanowiłam z braku miejsca poprowadzić na pniu i udało się.Zlikwidowałam odrosty boczne i zostawiłam główny pień i rośnie jako drzewko.Z krzewuszki się cieszę,bo w końcu zakwitnie,chociaż w tamtym roku spadła datura w donicy na nią i trochę połamało się gałązek,ale już wygląda dobrze

Moniu kalina to moje ulubione drzewko

Grażynko szczerze mówiąc, to ja też dopiero w tym roku zobaczyłam dokładnie kwiaty pigwy

Jadziu dzięki ,że wpadłaś do mnie

Sasanki jeszcze kwitną,chociaż irokezów mają pełno

Miruś mnie się podobają i kwitnące i pomponiaste

u mnie też było na minusie,ale nie sprawdzałam nigdy ile,bo jak wstawałam to już nie było mrozu

Dzisiaj 4 dzień przykrywałam niektóre rośliny,ale już jestem tym zmęczona,mam nadzieję ,że to koniec przymrozków