Carlu dziękuję bardzo, o zmroku intensywne -jasne kolory kwiatów świetnie wybijają z szarówki
Moniś dzięki, ja również uwielbiam hosty, i boleję nad tym, że mam tak mało odmian, ale pomalutku zaczęłam sobie kupować kolejne, w tym roku na razie dokupiłam sobie 2 odmiany, ale mam nadzieję, że jeszcze coś ładnego u nas spotkam. Najbardziej chciałabym kupić w doniczusi, już rosnącą, ponieważ te dwie moje kupiłam na allegro i jedna okazała się zupełnie inna niż zamawiałam,jestem trochę tym rozczarowana, więc wolę widziec co kupuję
Marcinie dzięki, w moim hostowisku są tylko 2 odmiany, ale dążę do tego, żeby była większa różnorodność
Iguś dziękuję

moje hosty mają już sporo latek, więc są faktycznie spore, mam jeszcze 3 kępki tegorocznych, to są jeszcze maluszki
Izuś dziękuję bardzo
Tomku dziękuję, bardzo lubię zdjęcia robione wieczorkiem i po deszczu, mają wspaniały klimat
Geniu , bardzo dziękuję

ten kwiatek to pełnik, ale zdjęcie robione z bliska, więc może mylić. Żółtej piwonii niestety nie mam, choć bardzo mi się podobają
Marysiu dziękuję

piwonie dopiero zaczynają mi kwitnąć, na każdym krzewie jest otwarty 1-2 kwiaty, ale jak tylko pozostałe pąki otworzą się będę cykać do znudzenia,

ponieważ strasznie je lubię

A zdjęcia robisz równie piękne

a kwiaty masz bajeczne