Zielony ogród w lesie.

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
tomko34
1000p
1000p
Od: 31 mar 2009, o 21:07

Post »

Witaj Hania,wiesz że jestem z Tobą,u mnie wszystko ok. ,to i u Ciebie będzie dobrze,zaraz po operacji już po lesie będziesz ganiać,pozdrawiam i szybkiego powrotu do pełnej kondycji życzę.
Awatar użytkownika
Katarynka
500p
500p
Od: 1 kwie 2009, o 14:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Będzie dobrze, zobaczysz!! Tylko potem za szybko nie chciej do ogrodu!! Trzymam kciuki! ;:147
Katarzyna, zapraszam
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
rosiowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2008, o 15:08
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Oj Kochana, dasz radę, myknij przy okazji moje kolanko, to ja już nie będę musiała się martwić. A tak poważnie, to wszystko będzie dobrze, zobaczysz :)
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
nigella
1000p
1000p
Od: 1 kwie 2009, o 23:36

Post »

To dzisiaj miała być operacja? Myślałam o Tobie :lol: :lol: :lol: Kiedy już przestaniesz cierpieć a liczę, że szybko
dopiero będziesz miała czasu na forum! Wracaj do zdrowia i odezwij się szybciutko :lol:
Pozdrawiam, nigella
Awatar użytkownika
madziarynka
200p
200p
Od: 21 maja 2009, o 00:34

Post »

Hania ! Nie poddawaj się, będzie dobrze. Moja mama też miała niedawno operacją kolana, a że taka energiczna babka jak Ty to po miesiącu już latała i to bez kul. Powiedziała sobie, że będzie dobrze i było. teraz po pół roku śmiga na rowerze! Trzymam kciuki !
MirkaS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 mar 2009, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Haniu jak tam , już po, ciekawe kiedy się odezwiesz, bo ja ciągle trzymam kciuki :D
Czekamy wszyscy .
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Awatar użytkownika
HannaCS
500p
500p
Od: 18 cze 2008, o 11:45

Post »

Kochani bardzo Wam wszystkim dziękuję za ciepłe i serdeczne słowa otuchy.
dopiero teraz wróciłam, zjadłam domowe sniadanko i leżę wyciągnieta na kanapie z kawą i oczywiście pierwsza sprawa to nadrabiać zaległości na forum.
Może powiem Wam króciutko co sie działo. W środę po telefonie wystartowałam do szpitala , zastanawiając się oczywiście czy to dobry moment bo tyle się dzieję wokół, jednak z racji na to, że ja długo się nad niczym nie zastanawiam to szybko doszłam do wniosku, że nigdy nie będzie odpowiedniego momentu a chcę mieć już to za sobą. W czwartek o 9 rano mnie uśpili a do żywych wróciłam dopiero w piątek rano o 5 ... tak, tak 20 godzin spałam, może to i dobrze mniej bedę pamiętała ze szpitala.
wczoraj miałam być stawiana na nogi ale rehabilitacja się bujnęła z pracy zapominając o mnie i pewno o kilku innych też. Ale co tam, jak tylko dostarczono mi - tu chylę czoła dla kolegi z pracy - dwie dodatkowe nogi to migiem nauczyłam się śmigać jak na własnych naturalnych :) :)
hehehe
oczywiście po rusztowaniach nie moge skakać ale wracając do domu zaliczyłam Leroy`a żeby z rytmu budowlanego nie wypaść. troche mnie to zmęczyło ale co tam, najważniejsze, że jestem w domu ....JUPI
jutro przecież muszę jechać na działkę posadzić te Hosty pod firmą wykopane.... bo zdechną a szkoda by było.
Caluje wszystkich i słonecznie pozdrawiam
a teraz lecę oglądać co u was w ogrodach się dzieje
:)
Owoce dojrzewają w słońcu, Ludzie w świetle miłości!!

zielony ogród w lesie
nigella
1000p
1000p

Post »

No, nareszcie wypuścili i dobre samopoczucie falami dociera- znaczy dobrze jest :lol: :lol: :lol:
Ani się waż sadzić jutro czegokolwiek!!! HALO? Czy jest w domu ktoś, kto mógłby Hanię powstrzymać???
Pozdrawiam, nigella
Awatar użytkownika
tomko34
1000p
1000p
Od: 31 mar 2009, o 21:07

Post »

No to witaj i wracaj do zdrowia,ja miałem podobnie jak Ty,też mnie usypiali o 9tej a wróciłem dopiero na drugi dzień rano, super nie pamiętać co się działo,pozdrawiam
Awatar użytkownika
HannaCS
500p
500p

Post »

nigella pisze:No, nareszcie wypuścili i dobre samopoczucie falami dociera- znaczy dobrze jest :lol: :lol: :lol:
Ani się waż sadzić jutro czegokolwiek!!! HALO? Czy jest w domu ktoś, kto mógłby Hanię powstrzymać???
Nigello
kochana nikt mnie nie powstrzyma. Dla mnie siedzenie w wyrku to największa kara a ja naprawde tyle nie nagrzeszyłam, żeby tak pokutować ...

zielony ogród w lesie
Awatar użytkownika
HannaCS
500p
500p

Post »

tomko34 pisze:No to witaj i wracaj do zdrowia,ja miałem podobnie jak Ty,też mnie usypiali o 9tej a wróciłem dopiero na drugi dzień rano, super nie pamiętać co się działo,pozdrawiam
Zgadzam sie w 100%
nie chcę pamiętać nic. najgorsze teraz te pierońskie zastrzyki w brzuch.... brrrr

zielony ogród w lesie
MirkaS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 mar 2009, o 16:55

Post »

Haniu Super że już jesteś , bo myślałam że może jednak ta pomoc potrzebna / ;:163 / .
Przecież musisz na siebie teraz uważać.Daj się przekonać chociaż kilka dni, hosty nie padną .Twoje zdrowie ważniejsze. Tyle godzin, chyba się wyspałaś za wszystkie czasy. No oczywiście trzeba było wstąpić do LM, a kupiłaś chociaż coś.Zdrowiej i odpoczywaj.
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Awatar użytkownika
HannaCS
500p
500p

Post »

Mireczko już jestem.. och jak dobrze. Takiego powera dostałam jak tylko do domu wróciłam.... że prawie ;:134
nawet jest nas dwie :) hihih obie pokrojone i oplastrowane :)
Najbardziej brakowało mi forum. Kurde człowiek nie zdaje sobie sprawy jak wtapia i jak sie przyzwyczaja do tego...
dlatego cieszę się, że już wróciłam ..... do sieci :) :)

zielony ogród w lesie
nigella
1000p
1000p

Post »

Power, powerem a na zdrowie trzeba uważać! Swoją drogą jestem ciekawa czy dałabyś radę sadzić?
Myślę, że organizm sam odmówi Ci posłuszeństwa. I będziesz musiała odpoczywać!!!
Też się cieszę, że wróciłaś do...sieci? :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam, nigella
Awatar użytkownika
HannaCS
500p
500p

Post »

nigella pisze:Power, powerem a na zdrowie trzeba uważać! Swoją drogą jestem ciekawa czy dałabyś radę sadzić?
Myślę, że organizm sam odmówi Ci posłuszeństwa. I będziesz musiała odpoczywać!!!
Też się cieszę, że wróciłaś do...sieci? :lol: :lol: :lol:
hehe kochana w całym domu podłogi pomyłam siedząc na tyłku
Kochana nie wierzysz we mnie......
jutro zdam relację na co się moje szczątki nadają :) :)

usiądę jak dziecko w piaskownicy i będę dłubać łopatką :) : )

zielony ogród w lesie
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”