Leśny ogród Eli -2009
- MalaRybka
- 1000p
- Od: 22 mar 2007, o 15:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Elu, przeczytaj tutaj o żywopłocie z brabanta u ErazmaEllaa pisze:Iguś bardzo dziękuję za odpowiedź, ale czy odpowiednio wcześniej przycinany nie zagęści się?iga23 pisze:Muszę Cię zmartwić, ale z brabanta nie będzie gęstego muru.Ja go posadzisz co 70 cm to dosyć szybko stworzy ścianę, ale on rośnie szybko we wszystkie strony. Jest to dosyć szeroki żywopłot i lekko przewiewny. Tniemy jak osiągnie wymaganą wysokość.
I jeszcze jedno, jak szeroki będzie ten żywopłot? Tuje będą posadzone przy ogrodzeniu sąsiadki, więc chciałabym wiedziec, ile muszę się od niego odsunąc, żeby miec później swobodny dostęp do rośliny przy ew. cięciu?
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... ant#397850
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... bant#13695
Chyba jednak można go ładnie wymodelowac

Pozdrawiam serdecznie. MałaRybka.
Ogród Rybki
Ogród Rybki
- Ellaa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 lip 2008, o 23:59
- Kontakt:
Ostatni news z życia ptasiej rodzinki!!!
Oczekujemy grzecznie na dostawę świeżych robaczków

Hmmm.....chyba tatuś... właśnie przyleciał z 'obiadkiem'
Mi, mi, mi.....zdają się wołac głodomorki....bo już zgodnie popiskują na widok rodzica....

Jedno nakarmione, a co z pozostałą 3 -ką

Jeszcze tylko baczne spojrzenie w dziwne oko, które nie wiadomo skąd się wzięło....wszystko ok, można odfrunąc po kolejnego, tłustego robaczka....

Oczekujemy grzecznie na dostawę świeżych robaczków

Hmmm.....chyba tatuś... właśnie przyleciał z 'obiadkiem'

Mi, mi, mi.....zdają się wołac głodomorki....bo już zgodnie popiskują na widok rodzica....

Jedno nakarmione, a co z pozostałą 3 -ką

Jeszcze tylko baczne spojrzenie w dziwne oko, które nie wiadomo skąd się wzięło....wszystko ok, można odfrunąc po kolejnego, tłustego robaczka....

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
No Elu, gratuluję fotek.
Świetne ujęcia. U mnie też pełno kosów a sikorki już nawet wyprowadziły pierwszy wylęg.
Świergotania w ogrodzie mnóstwo. Ale jakie to piękne.

Świetne ujęcia. U mnie też pełno kosów a sikorki już nawet wyprowadziły pierwszy wylęg.
Świergotania w ogrodzie mnóstwo. Ale jakie to piękne.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki