tu po prawej kalanchoe....nie chce kwitnąć

Dziękuję za odwiedzinki.

Dzięki Gosiu.koniczynka pisze:ale widok![]()
Zaraz lecę do Ciebie Aniu zobaczyć te cudeńka.Andziax007 pisze: grudniki .........Ja w zeszłym roku kupiłam już z pąkami i zobaczymy jak teraz zakwitną....
Witaj Martuśmaribat pisze:Uwielbiam podziwiać białe grudniczki, u Ciebie z nutką landrynkowego różu :P Chyba kilkuletni już okaz?
łososiowe ....trudno właściwie określić kolor...bo jest i morelowy i trochę pomarńczu no i ten łosoś...i też są cudne bo takie inne.maribat pisze:..... grudniki .....Szczególnie zachwycam się nad łososiowym
Dzięki Elżuś za miłe słowa.....ciekawe czy już go upolowałaś...jeżeli nie to dobrzeelcia1974 pisze: Do kolekcji brakuje mi jeszcze morelowego, ale zamierzam na niego zapolowac w tym roku.
Zgadzam się z Tobą Agnieszko jest naprawdę piękny i musisz go zdobyć...sposób się znajdzie.nyskadu pisze:grudnik szczególnie ten biały powalił mnie na kolana, pierwszy raz widzę takie cudo
Oj to zaraz pójdę na zwiadynyskadu pisze:A ja dzisiaj przez przypadek natrafiłam na grudnika ....chyba będzie biały ale nie wiem na 100% bo ma pączki, oczywiście go kupiłam
Kasiu....sama widzisz jak moje Twoje stapelki się ładnie rozrosły i nawet pięknie kwitły....sama radość.FIGA pisze: wszystko rewelacyjne
U mnie grudzień też się puścił > tylko jeszcze fotki nie ma
Dzięki za odwiedzinki Urszlko.ulakonie pisze:U mnie te cuda kwitnąć jakoś nie chcą więc nie dałam się im zarazić.
Jak ja się Elu cieszęElizabetka pisze:Marteczko dostaniesz listeczki ...tylko proszęsię przypomnieć gdzieś na początku czerwca.