Leśny ogród Elli - 2008r.
- Ellaa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 lip 2008, o 23:59
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witajcie dziewczyny
U mnie porządki świąteczne na całego, to i czasu mi brakuje na forum i wstawianie fotek
Dziękuję pięknie za wszystkie pochwały dla moich zdjęc, bo żaden ze mnie fotograf, tylko amatorka. Muszę Wam się przyznac, że w życiu nie otrzymałam tylu pochwał co tu, od Was na forum. Strasznie mi głupio z tego powodu, sama nie wiem co mam pisac, a im bardziej się staram, tym gorzej mi to wychodzi....chyba

W każdym bądź razie cieszę się ogromnie, że moje fotki Wam się podobają.....skrzydełka mi rosną z radości

U mnie porządki świąteczne na całego, to i czasu mi brakuje na forum i wstawianie fotek

Dziękuję pięknie za wszystkie pochwały dla moich zdjęc, bo żaden ze mnie fotograf, tylko amatorka. Muszę Wam się przyznac, że w życiu nie otrzymałam tylu pochwał co tu, od Was na forum. Strasznie mi głupio z tego powodu, sama nie wiem co mam pisac, a im bardziej się staram, tym gorzej mi to wychodzi....chyba

W każdym bądź razie cieszę się ogromnie, że moje fotki Wam się podobają.....skrzydełka mi rosną z radości

- Ellaa
- Kontakt:
Witaj Aniuzanna pisze:Piękny ogród i świetne zdjęcia!
Ech, wystarczy hektar czy dwa, paru ogrodników do pomocyi cudeńka można wyczarować! Nie wiem jak wy, ale ja wpadam w kompleksy oglądając takie cudności
Choćby nie wiem jak się człowiek starał, to takiego efektu nie osiągnie
P.S. Ale cała przyjemność w próbowaniu

Całe szczęście, że nie mam 'paru ogrodników' do pomocy, bo każdy na pewno chciałby zrobic w nim coś po swojemu i ogród przestałby byc tylko moim, gdzie mogę sobie wsadzic co mi się podoba, albo wykopac, bo akurat przestało mi sie podobac

Nasze ogrody, to nasze azyle, ważne że je kochamy takimi jakie są

- Ellaa
- Kontakt:
Witaj Iguśiga23 pisze:Piękne ogrody jak są pięknie sfotografowane.Cała zasługa dla autora. Duże brawa. Poprosimy więcej.![]()
![]()

Bardzo dziękuję za pochwały