Róże w moim ogrodzie.
- Alania
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 lip 2008, o 21:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pooglądałam Twoje pięne róże, Gosiu i zauwazyłam to samo - u mnie Warwick z OBI wygląda identycznie jak Leonardo
Chyba jakaś pomyłka musiała nastąpić, bo Warwick powinien być znacznie jaśniejszy
No i po co ja kupiłam 2 Leony
Teraz bedę ich miała 5
Honoriusz Balzac przepiękny
Jak długo utrzymuje kwiaty? U mnie jeszcze nie kwitnie i nie mogę się już doczekać.

- Deirde
- Od: 18 cze 2007, o 10:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moni - ja też jestem wściekła o te dwie róże, różnią się tylko sposobem rośnięcia, Leonardo rośnie na boki, a ta druga w górę. Balzac w zeszłym roku kwitł mi jakieś 5 lub 6 dni ale warto bo to róża przepiękna ale mam z nią inny problem, w doniczce różowe miał boki, a w ziemi jest podobny do Princess of Monaco i ma biało-różowe płatki, zupełnie inna róża.
Aniu - dopiero teraz mi mówisz, że szukasz tej róży? Mogłam Ci ją kupić w LM, Balzac należy do róż Meillanda, był dostępny w tym roku, widziałam kilka sztuk, co do Herkulesa to pąki jaśnieją ale może uda mi się i róża będzie lawendowa. Podsadziłam ją i Balzaka gipsówką.
Aniu - dopiero teraz mi mówisz, że szukasz tej róży? Mogłam Ci ją kupić w LM, Balzac należy do róż Meillanda, był dostępny w tym roku, widziałam kilka sztuk, co do Herkulesa to pąki jaśnieją ale może uda mi się i róża będzie lawendowa. Podsadziłam ją i Balzaka gipsówką.
- Alania
- Od: 17 lip 2008, o 21:55
Aniu, możliwe, że bedzie jesienią - nie martw sięAniaDS pisze:wiem, że Balzac był w LM, ale jak ja tam dotarłam to już było za późno![]()
i teraz nie ma nigdzie![]()
u Ciebie też tak pada, u nas to już patrzeć przez okno nie można, aż żal serce ściska, wszystkie róże sponiewierane od tego deszczu, a angielki mam jeszcze nisko, prawie się płożą więc są całe ubłocone

-
- 500p
- Od: 14 paź 2008, o 18:57
Mi się też marzą pergole ale niestety muszę jeszcze poczekać aby kwiatki wyglądały na nich wspaniale,bo mój M ma mi je zrobić.No a jak on mówi że zrobi, to tak za pół roku może się za nie weżmie 

Pozdrawiam-Ewa.
Ogród Sterlizja36
Ogród Sterlizja36
- igielka78
- Od: 13 mar 2008, o 10:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
sterlizja36 pisze:Mi się też marzą pergole ale niestety muszę jeszcze poczekać aby kwiatki wyglądały na nich wspaniale,bo mój M ma mi je zrobić.No a jak on mówi że zrobi, to tak za pół roku może się za nie weżmie
Oooo, to tak zupełnie jak u mnie