Mój ogród - Józef cz.1
- Józef
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 mar 2006, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Witam w moim ogrodzie i dziękuję za młe słowa..tylko ta forma!!! niezbyt właściwa...tu raczej nkt nie zwraca się per Pan...zapraszam ponownie Józek..reniazt pisze:Panie Józefie - prześliczny ten ogród - po prostu raj na ziemi. Ja właśnie dzisiaj pozwoliłam sobie troszkę pospacerować u Pana w ogrodzie. Jestem pod wrażeniem. Wiem ile to musi kosztować pracy. Słowa uznania.
Józefie, właśnie zwiedziłam Twoją działkę i obejrzałam to, co trzymasz w domu. Zaparło mi dech. Chciałabym doczekać się takiego ogrodu. Wszystko masz tak uporządkowane i dobrane właściwie. Rośliny są takie zdrowe. Nabrałam ochoty na trawy. Jak sądzisz, czy na terenie dość wilgotnym i podłożu torfowym będą rosły miskanty lub trawy pampasowe? Twoje rośliny domowe też wyglądają imponująco. Masz bardzo ciekawe pomysły na komponowanie ich. Podziwiam też zainteresowanie tymi wszystkimi żyjątkami w gablocie. Mam wrażenie, że każdy fragment rośliny, który trafi w Twoje dłonie ożywa, nawet jeszcze przed posadzeniem do ziemi. Jestem pełna podziwu. Mój ogród tworzę dopiero drugi rok i marzy mi się jeszcze tak wiele roślin...ale nie można od razu mieć wszystkiego.
- Józef
- Od: 26 mar 2006, o 12:11
- Kontakt:
cieszę się..wiesz że jesteś zawsze mile widziana..livia pisze:Lubię wracać do Twojego ogrodu Józefie...
;:2
a ja właśnie wróciłem z "zaprzyjaźnionej kwiaciarni"..tak jak myślałem dwie cattleye nie zostały sprzedane..kosztowały po 55 zł..Nie wiadomo czy kwiaty przemarzły w czasie transportu czy może już przekwitły..w każdym razie dostały mi się ...w prezencie..

- reniazt
- Od: 6 wrz 2007, o 20:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam Cię Józefie. Ponownie odwiedziłam twój ogród i kwiatki. Proszę o radę w sprawie storczyków. Otóż mój jeden z sześciu sztuk, które posiadam - ma w tej chwili liście takie bardzo miękkie. Powiedz nie wiesz co ja źle zrobiłam? Wszystkie jednakowo podlewane - wszystkie stały w jednym miejscu i właśnie wczoraj zauważyłam tę różnicę. Nie wiem jak mogę go uratować i czy w ogóle jest taka możliwość?
- reniazt
- Od: 6 wrz 2007, o 20:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam Cię Józefie. Ponownie odwiedziłam twój ogród i kwiatki. Proszę o radę w sprawie storczyków. Otóż mój jeden z sześciu sztuk, które posiadam - ma w tej chwili liście takie bardzo miękkie. Powiedz nie wiesz co ja źle zrobiłam? Wszystkie jednakowo podlewane - wszystkie stały w jednym miejscu i właśnie wczoraj zauważyłam tę różnicę. Nie wiem jak mogę go uratować i czy w ogóle jest taka możliwość?
- Julia
- 200p
- Od: 11 wrz 2005, o 09:15
Józefie
Szczęśliwego Nowego 2008 Roku....
niech Ci zdrowie dopisuje
i marzenia się spełniają
http://www.youtube.com/watch?v=dcLMH8pwusw

Szczęśliwego Nowego 2008 Roku....
niech Ci zdrowie dopisuje
i marzenia się spełniają