lanceta-Lodziu , ewelkacha88-Ewelinko ; jonatanka-Asiu; Margo2-Gosiu Dziękuję za te miłe słowa .
I cieszę się ,że moje ozdóbki i różne mojej prace wam się spodobały
Ja sama próbuję tych rzeczy i uczę się .
Hmmm czy mogę jeszcze czymś zaskoczyć ? W głowie mam kilka pomysłów., To zobaczymy czy coś mi z nich wyjdzie
Święta upłynęły w miłej rodzinnej atmosferze. Czego chęć więcej. Bezcenny i rzadki wspólny czas.
Śnieg jak najbardziej tegoroczny. Poświąteczny. Ale jest.
I fajnie ,że przyprószyło śniegiem. I to mnie cieszy. Bo rośliny przystopowane.
Bo to co było wcześniej to jak przedwiośnie było.
A pora zimowa, to niech ona będzie. Normalna w normalnym swoim czasie. . a ja się cieszę ,że i śnieg jest i mrozik mały.
Dziękuję za życzenia. Niech się spełnią i tobie życzę najlepszego , pełnego radości Nowego roku !
[b Maska-Marysiu [/b]Ciemierniki są pod puchową pierzynką. Ten biały już w poprzednich latach tak miał.I nic a nic mu się nie stało.
Dziękuję za pochwałę moich prac, pudełeczek i aniołka. Nawet ten aniołek mi się podoba.
Dziękuję i wzajemnie dobrego, pomyślnego całego 2020 roku ci życzę
Ciemiernik pod częściową , śniegową kołderką
wiewioreczka-Anetko cieszę się ,że do mnie zajrzałaś . A także ,że ci się podobały moje bombeczki i inne prace.
Fajnie, że troszkę śniegu miałąs.U mnie dalej zimowo.
Dziękuję za życzenia i tobie również życzę udanego całego 2020 roku.!
korzo_m-Dorotko Dziękuję bardzo za miłe słowa pod adresem moich prac.
Tak pudełka i bombki są robione techniką decoupage. Ale i malowane przeze mnie. A anioł tylko malowany przeze mnie farbami.
Locutus-Loki Dziękuję za szczegółową wykładnię wyflizowanej łazienki i tego słowa w pełnym polskim znaczeniu.
Zabrzmiało bardzo polonistycznie. Czyżbyś miał coś z polonistyka wspólnego ??
cieszę się ,że moja bombka- bańka się spodobała.
danuta z-Danutko U mnie wciąż zimowo. I mnie to cieszy.
wreszcie jest zima.I niech trwa.
Szkoda,że u ciebie śnieżek odpuścił.
Dziękuje za pochwałę mojego rękodzieła.
Dziękuje i ja pozdrawiam noworocznie.

azalia japońska

Rodek