Tara - oaza marzeń cz.1
Tato, gdzie Jesteś? Zapraszam do mnie na szampana.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Tara chyba pojechała na działkę. Miłej niedzieli życzę i nie przepracuj się za bardzo. Ja wczoraj popracowałam i wróciłam tak zmęczona, że nic mi się nie chciało robić. Nawet zdjęć nie porobiłam. Poprawię się w poniedziałek.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kochani przepraszam, wieczorem juz będę, ale wpadło moje dziecko to mama "marsz" do kuchni co będę ukrywac lubie jak "duze" dziecko pałaszuje!
Wpadłam na giełde kwiatowa kupiłam 8 róż, poziomeczki dla wnusi dzis ide na spokojnie zobaczyć co tam jeszcze jest, pogoda dopisuje, dzis tylko pada.
Na giełdzie chyba hitem były kamelie po 85-90 zl sliczne okazy kwitnące, a tak to lilie, pierwiosnki, krzewy owocowe, drzewka, róze pnace 7 zl, pozostałe po 6 zl tzw.z korzenia, wybór dość spory, Hortensje od 25-22 zl, redendronów dośc malo 55-20 zl, i inne spodziewalam sie większego asortymentu.
Jeszcze raz dziękuje za odwiedzinki, wpadne do Was wieczorkiem.
Wpadłam na giełde kwiatowa kupiłam 8 róż, poziomeczki dla wnusi dzis ide na spokojnie zobaczyć co tam jeszcze jest, pogoda dopisuje, dzis tylko pada.
Na giełdzie chyba hitem były kamelie po 85-90 zl sliczne okazy kwitnące, a tak to lilie, pierwiosnki, krzewy owocowe, drzewka, róze pnace 7 zl, pozostałe po 6 zl tzw.z korzenia, wybór dość spory, Hortensje od 25-22 zl, redendronów dośc malo 55-20 zl, i inne spodziewalam sie większego asortymentu.
Jeszcze raz dziękuje za odwiedzinki, wpadne do Was wieczorkiem.
- tara
no to pochwalę się swoimi zakupami, po pierwsze zdobyłam upragnioną piwonie drzewiastą - sztuk 2 po 25 zl
Hanuś dzięki za radę!!!!!!

dalsze moje zakupy to róże 6 szt. dwukolorowe, różowe, czerwone, 2 szt.parkowe biała i dwukolorowa odcień pomorańcza i pnąca dwukolorowa tez odcień pomorańcza ale jasny, czekaja biedawctwa na sadzenie

a tu ukochane poziomeczki dla wnusi ale ja ich tez uwielbiam
Hanuś dzięki za radę!!!!!!

dalsze moje zakupy to róże 6 szt. dwukolorowe, różowe, czerwone, 2 szt.parkowe biała i dwukolorowa odcień pomorańcza i pnąca dwukolorowa tez odcień pomorańcza ale jasny, czekaja biedawctwa na sadzenie

a tu ukochane poziomeczki dla wnusi ale ja ich tez uwielbiam

Piekne zakupy Taro
będziemy mieli co podziwiać jak towarzystwo zakwitnie.

I moje róże http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 74&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
I ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=21086" onclick="window.open(this.href);return false;
I ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=21086" onclick="window.open(this.href);return false;
- tara
Kochane, dziękuję za wsparcie moich zakupów, bo w domu panuje opinia "a moze kup sobie duze pole, las i będziesz w swoim żywiole" tak to prawda tylko nieco za pózno!
U mnie wszystko gniezdzi sie w folii, na parapetach, dzis dopiero zamierzam wysadzać co sie uda.
sama jestem niecierpliwa i wyobrażam sobie jak to towarzystwo zakwitnie, kazda roslinka to jakies wspomnienie, marzenie.
Bardzo Wam dziękuje za odwiedziny i zapraszam.
U mnie wszystko gniezdzi sie w folii, na parapetach, dzis dopiero zamierzam wysadzać co sie uda.
sama jestem niecierpliwa i wyobrażam sobie jak to towarzystwo zakwitnie, kazda roslinka to jakies wspomnienie, marzenie.
Bardzo Wam dziękuje za odwiedziny i zapraszam.