stasia_ogrod miło, że zaglądasz i komentujesz..
W ogrodach zmiany zachodzą z dnia na dzień..nie trzeba być zbytnio bacznym obserwatorem,żeby je zauważyć. Dlatego niektórzy uważają, że nie ma nawet czego fotografować ...Nic bardziej mylnego tylko trzeba się przyłożyć i chcieć

...Nie są to zapewne widoki do których przywykliśmy w sezonie ale inne i równie fotogeniczne...
apusBasiu - taki czas. Hosty mówią nam do zobaczenia w przyszłym sezonie jako jedne z pierwszych ,wrażliwe są na zmiany temperatur...W jesiennym słońcu ogrodowe barwy nabierają wyrazistości...ostatnie dni temu sprzyjają a ja je tylko zatrzymuję w kadrze co mnie bardzo rajcuje,przyznaję!...
Dziękuję za miłą wizytę!
Ola2310 bardzo mnie cieszy, że spodobały Ci się zdjęcia!

No niestety, możemy tylko na fotkach zatrzymać chwilę...żeby było co wspominać...kiedyś...
plocczanka Lucynko dziękuję bardzo za taki aplauz dla fotek!

Wasze komentarze dodają mi skrzydeł!
Masz rację, to zapewne ostatnie takie piękne mamy dni w tym sezonie ...szkoda...
Hosty u mnie też częściowo już wycięte ale ja ich trochę mam więc dzielę ogrodowe pilności na etapy...
U mnie niezliczone ilości jaj ślimaczych pod każdą pozostawioną doniczką, wyszukuję i niszczę z premedytacją !
Dzisiaj wybieramy się na cmentarze ...wymienię begonie na jednym z grobów,które jeszcze cudnie kwitną ale pierwszy przymrozek je zniszczy na bratki , mam nadzieję, że dotrwają do wiosny i nie zmienią miejscówki...
anabuko1 Aniu bardzo się cieszę i dziękuję za uznanie dla zdjęć!
Chryzantemy przezimowały jeszcze jedna w pąkach...
Pięknotka to tegoroczny nabytek, poprzednia nie przeżyła zimy, to kolejna próba !

Jeszcze niewielka ale koraliki i liście już ma cudownie wybarwione i zachęca do fotografowania...
Ta trawka o która pytasz to jednoroczna- drżączka.
Margo2 witaj Gosiu miło, że znalazłaś czas na odwiedziny u mnie!
Bingo, to kupidynek..

Cieszy mnie, że znalazłaś u mnie coś miłego do oglądania!
W jesiennych barwach...
dziękuję za miłe odwiedziny