Kochani, bardzo dziękuję za głosy oddane na mnie w konkursie AF w czerwcu, a przy okazji muszę pochwalić się nagrodą niezawodny jak każdy Marolex, a dodatkowo z funkcją bielenia wapnem
Nie chcę nadużywać gościnności Forum, to nie jest strona handlowa, po za tym wiele zamieszania powstaje gdy muszę usuwać PW by zrobić miejsce na następne... Jeśli już proszę o wiadomości na PW lub maila
Szanowni, już wkrótce Wigilia, później Nowy Rok... dziękujemy wam serdecznie za to że byliście z nami Chcemy też przy tej okazji złożyć Wam życzenia zdrowia, szczęścia, pomyślności i wszystkiego tego czego sami sobie życzycie . już w styczniu opublikujemy zaktualizowane oferty i usprawniony terminarz wysyłek, licząc że rok 2023 również spędzicie z nami Pozdrawiam ponawiając życzenia samych szczęśliwych chwil i sukcesów w uprawach
Witam Jak każdego roku, oferuję sadzonki chryzantem drobnokwiatowych... niestety, nie mogę odszukać mojego wątku sprzedażowego, więc jeśli jesteście zainteresowai, proszę o kontakt na priv lub maila
Życzę udanego sezonu