Lecz Ty Jacku masz tyle ciekawych roślin, że powinieneś je od czasu do czasu pokazać

Kwiaty? U mnie zaczęły wyżerać mediolobivieejacek pisze:Deszczowa i parna pogoda sprzyja moim kaktusom, ale sprzyja też ślimakom, które się rozbestwiły i po nocach pożerają kwiaty także w stadium pąków. Przebolał bym te kwiaty ale ten śluz którymi obklejone są kaktusy![]()
Bym powiedział, że Twoja bardziej rozwojowa ,niech czas zrobi swoje, moje to ciągle jedne i te same rośliny.peter86 pisze:Fajne dorodne roślinyJest co u Ciebie podziwiać. U mnie same kurduple i kilka lat zajmie zanim Twoim dorównają
po moim trupie jak jeszcze piwem będę je częstowałbarbra13 pisze: Co do ślimaków, to poczęstuj je piwem, lubią mocne, może być takie za zeta coś z marketu, nie znają się na markach
Bogatemu ...bebos pisze:Bogatemu to i Leuchtenbergia się rozkrzewi ;) ...jeśli dobrze widzę?
Tak, potwierdzam. I jeszcze to, że wszystkie modele są takie wyszorowane do zdjęciaPiotrAPD pisze:(...)Obregonia denegrii. To jest bardzo piękny i charakterystyczny kaktus oraz ściśle kojarzy mi się z Twoim wątkiem![]()