Ewuś dziekuje dzwoneczek kwitł dość długo .
Moje zwierzaki już się do domu zwlokły to znaczy ,ze ciepła raczej nie będzie
Mnie tez już nie chce się na dworze przebywać .
Pozdrawiam
Kasiu to masz już dużo pracy za sobą ,a liście z drzew to lecą i lecą .Ja mam ten luksus ,ze nie muszę zbierać zgrabiam z dróżki do bramy i w koło niej .Trawnika nie ma więc i pracy mniej .
Dzwoneczek mam nadzieję ,ze się wysiał i będzie więcej sadzonek obym tylko nie wyrwała ja astrów
Zła jestem za długie spanie bo wtedy jestem wytrącona z rytmu i mi kilku godzin brakuje .
Pozdrawiam
Iwonko zawsze sie złoszczę jak za długo śpię .
Mój synuś przyjedzie w grudniu też jest za granicą i ma ochotę zostać tam na stałe .
Zdrówka
Lucynko dzwonka raczej nikt nie podprowadził prędzej koty go wygrzebały
On kilka razy powtarzał kwitnienie i już za pierwszym zaschnięciem kwiatów chciałam zebrać nasionka też nie udało mi się ,więc myślałam ,ze zbiorę jak całkiem przestanie kwitnąć ,a tu klops .
Niedziele spędziłam bardzo leniwie
Szałwii będę doglądać i sobie myślę czy tych maleństw do domu nie zabrać
Pozdrawiam
Martuś witaj
to na Tobie nie sprawdza sie to powiedzenie ,że kto rano wstaje to mu ...................Jak i tak najwięcej grzybków zbierasz
Pogrzeby zawsze mnie bardzo dołują ,ale czas goi rany i nie tylko
Kilkanaście kilogramów kiwi jeszcze zostało na gałęziach ,ale sa bardzo wysoko i nie wiem czy damy radę zerwać .W sobotę zaprosiłam sąsiadkę ,aby sobie zerwała z drugiej strony płotu

Dziękuję wzajemnie
Karolciu dziękuję
Krysiu witaj .Wiadomo ,że jak są wnuczęta to człowiek tylko nimi zajęty
Ja po swoich takiej energii nie mam całą im oddaję
Ja teraz w domu jestem ,a czasu mało jakoś na wszystko coś nie mogę się pozbierać to chyba przez tą zmiane pór roku .
Nie masz mrozów to świetnie

masz przedłuzenie późnego lata .
A ja chyba dzisiaj zacznę dalie wykopywać mogę już je dawać do przechowalni .Grzejnik zdjęty i półki na jednej ścianie zrobione .więc zimę myślę ,że powinny dobrze przetrwać .
Zdrówka
Lecę teraz do sklepu bo w lodówce światło tylko zostało