Moje Arboretum cz.4

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Moje Arboretum cz.4

Post »

Ale fajna i praktyczna maszynka ;:215 no taką to można pielić ;:108
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 cze 2014, o 15:56
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ano właśnie, taką można większy areał wyplewić z chwastów, u nas w każdej zagrodzie jest :)
Moje Arboretum
Część 8 - zapraszam Karolina
vimen
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 11 sty 2015, o 16:21

Post »

Z takim sprzętem na moich grządeczkach to bym na zakrętach nie wyrobiła :;230 Zostaje mi tylko motyczka...
Karolinko Ewa ma rację - w sklepach zoologicznych wśród psich przysmaków są także świńskie uszy :D Ale powiem Ci, ze przysmakiem mojego psa były.... penisy wołowe..... :D I wcale sobie jaj nie robimy. Tylko musisz pójść do takiego prawdziwego zoologicznego, gdzie mają takie różne psie przysmaki.
Awatar użytkownika
Reniak
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 cze 2009, o 13:53
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Karolinko znalazłam ten sprzęt w sklepie i już go zamawiam :tan
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Renia jak już będziesz miała pokaż zdjęcia :) sama jestem ciekawa, bo wydawało mi się ,że b. trudno o ten sprzęt. Ja mam stary . A jak się fachowo nazywa ? Super sprawa, zobaczysz jak szybko będzie szła robota :)

-- 21 sty 2016, o 16:14 --

Vimen jak powiedziałam Stasiowi ,ze kupimy Bąblowi penisa , to od tej pory trzyma ręce na miejscu gdzie piłkarze przed karnym ;:306 A w ogóle jest oburzony :!: zwłaszcza, kiedy powiedziałam ,że wysterelizuję Bąbla to będę miała spokój z suczkami zza drogi. Jest oburzony--męska solidarność ;:306 :;230 boi się żebym Jego nie wysterelizowała :;230 Chyba uciekną mi z Bąblem :;230
Moje Arboretum
Awatar użytkownika
Dorota71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2011, o 14:15
Kontakt:

Post »

Żebyś faktycznie któregoś dnia nie stwierdziła, że bojąc się o swoją męskość - nawiali. ;:306
Pozdrawiam cieplutko -Dorota
Zapraszam serdecznie- Spis moich wątków.
Aktualne: Ogród Dom Hobby
Awatar użytkownika
Madziagos
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 10 kwie 2012, o 21:44

Post »

Sterylizuj, sterylizuj, nie będzie uciekał i nie skończy pod kołami samochodu.
Z pozdrowieniami, Magda
Moje wątki Moje drogi... Aktualny
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Madziu masz rację , u mnie droga wojewódzka, suki za drogą , będzie tak jak z kotkiem . Trudno, męskość to męskość ale ja chcę pieska ;:108 Dorotko oj nie nawali , ale ta męska solidarność :;230
Moje Arboretum
Awatar użytkownika
Reniak
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 cze 2009, o 13:53

Post »

Też jestem za sterylizacją , jak poczuje zew natury ,to tyle go zobaczysz , wróci po 2 tygodniach (albo i nie ) złachmaniony .Co innego w mieście ,kiedy na spacer wychodzisz na smyczy i wracasz do domu .U Ciebie będzie cały czas na dworze , ani chybi , nie upilnujesz .

Urządzenie nazywa się opielacz ,polski producent , na allegroooo pełno , 3 końcówki do kompletu .
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22

Post »

Ale u ciebie sprzęty ;:oj można orać. ;:138
Ja kotkę będę sterylizować ale dopiero jak pierwszy miot będzie by nie chorowała. ;:333 .
Awatar użytkownika
ewa321
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 lip 2014, o 17:13

Post »

Karolinko - świńskie uszy to jedno, ale dużo lepsze są,
sądząc po reakcji moich zaprzyjaźnionych pupili, wędzone uszy królicze :lol:
Dołączam do apelu - sterylizuj !!
Pamiętasz mojego maleńkiego, wypożyczonego 'stróża' doniczkowców ?
Uciekła mojej znajomej i zginęła pod kołami pędząc na ... psią randkę ;:145
Pozdrawiam i zapraszam
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ojej Ewa 321 pamiętam tego pieska , wielka szkoda, cudny był . Oj to mnie przekonałaś . Ja jestem przy samej drodze, będzie uciekał do suczek , wysterylizuję i koniec :wink: dla jego i mojego dobra, bo bym nie przeżyła straty :) Zresztą Pani weter. nie namawiała , ale też tak ostrzegała, że nie upilnuję jak w pobliżu będzie suczka :wink:
Matko. wędzone uszy królicze ;:oj czego to już nie wymyślą . Fajne to , ale mi się kojarzy z innym biednym zwierzęciam :? Ale pobuszuję w sklepie zoo... :lol:

-- 22 sty 2016, o 11:38 --

Kasiu tak moja córka zrobiła, jak si kotka okociła to potem wysterylizowała i ma spokój :)
A sprzętu muszę mieć , bo ogrodu ornego mam 10 arów, a całość działki 27 arów, to jest co obrabiać :;230

-- 22 sty 2016, o 11:41 --

Renia o OPIELACZ , a widzisz, wiedziałam ,ze fachowo nazywa się inaczej , a te 3 końcówki to super sprawa. Muszę się temu przyjrzeć , przydałyby się inne końcówki do innych czynności. Nie wiedziałam ,ze takie coś jest :wink: Super :lol:
A Bąbel będzie wysterylizowany, już jestem przekonana :) Tylko kiedy? Ale weter. mi powie :)
Moje Arboretum
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No tak Karolka, ja mam co prawda pannę ale jest też wysterylizowana, i kotkę mam na wsi wysterylizowaną i kocura wykastrowanego, nie widać po nich żadnych zmian, a przynajmniej pewna jestem, że nie narobią mi niepotrzebnie kłopotu, choć Sonia miała dwa razy dzieci, raz 7, potem 11 sztuk, na szczęście udało się znaleźć im domy, ale już bym nie chciała więcej tak jak wtedy rozstawać się z maluchami, ale i szukać im domów, kotka na wsi też miała dzieci na szczęście 2 tylko to też mi się udało, i zaraz zrobiliśmy porządek z nią ;:108 ale miałam kiedyś, dawano temu pieska, który pędząc do panny, wpadł pod samochód i zginał na miejscu niestety ;:185
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

no widzisz Iwonko i Twój zginął :( bignac do panny. No już ja tego mojemu Bąblowi nie zafunduję. Sterylizacja i tyle . Ale kotka miała dzieci -11 ;:oj no to nieźle :lol: Też zawsze miałam koty , kociły się , ale zawsze ktoś brał a ja też zawsze miała ich kilka :D

Reniu znalazłam ten Opielacz na Allegro. Stasiu mówi ,że to taki jak nasz , też miał te dodatkowe nożyki, ale Stasiowi nie sprawdziły się , używa tylko do gracowania . Ale może Wam się przydadzą. Nasz miał jeszcze płóżyk :) ale bral płytko i też był nie potrzebny. Zobaczysz jaki to pomocny sprzęt :)
Moje Arboretum
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kotka miała dwa, sunia miała 11, no miałam ja zagłostke, ale jak wszystkie pozbierałam i w domu na tapczanie puściłam, och jak to wyglądało cudnie, a wszystkie słodkie, kochane, jak ciężko było się z nimi rozstawać ;:108
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”