I po świętach
Pochłonęły mnie przygotowania do świąt tym bardziej, że wigilie miałam w domu więc jedzenia musiała być większa ilość.
Pierwszy dzień także mnóstwo gości zaś drugiego ja odwiedzałam, wczoraj odpoczywałam i dopiero dziś na spokojnie wyskoczyłam do ogrodu z aparatem. Mamy zimę i w ogrodzie zrobiło się pięknie.
Popatrzcie
Alu jak ja tęsknie do takich letnich widoczków

buziaczki
Dorotko no i mamy zimę mam nadzieję, że do Ciebie także zawitała, czekam na twój powrót i zdjęcia z ogrodu. Po świąteczne buziaczki
Tesiu widzę śliczny awatarek a w nim ładna kobietka o fajnym kolorze włosów
Wioluś zdjęć z ogrodu nie zabraknie, dziś ogród w śniegu ale letnich obrazków także nie zabraknie zapraszam
Sławku widziałam u jednej z forumowych koleżanek inny bylinowy ale jak się zwie nie pamiętam, mój to Cassandra, pięknie pachnie. Jeśli byś chciał, pisz
Marysiu cieszę się i zapraszam w każdej wolnej chwili
Aniu jakby się uparł to by wyskrobał ryż i kaszę z bombek
Matii co zrobić, taki to u nas klimat
Aguś kiedy oglądam letnie zdjęcia z ogrodu jakoś lżej na sercu i tęsknota mniejsza
Andziu ty zawsze tak ładnie i miło piszesz o moim ogrodzie, jesteś kochana

Dziewannę i pysznogłówkę dostaniesz i inne byliny również, wysłałam pw
Jadziu jedną bombkę obsypałam kaszą, drugą ryżem, trzecią zaś z ręcznika papierowego ukręciłam takie ślimaczki, przykleiłam i wszystko pomalowałam białą farbą. Fajna zabawa spróbuj w przyszłym roku
Polu dziękuje za miłe słowa, cieszy mnie twoja wizyta bo dawno cię nie było
Gosiu byłam u Ciebie po cichutku i na krótko w twoim nowym wąteczku, cieszę się;:138 zaraz biegnę
Iwonko u mnie już zima mam nadzieję, że mrozik spowolni te nasze roślinki i będzie dobrze
Margosiu sprzęt już działa ale czasu przed świętami jakoś mało był ale myślę, że po sylwestrze będzie lepiej i częściej będziemy mogły się odwiedzać
Moni bombeczki obsypałam kaszą i ryżem i pomalowałam białą farbą a te ślimaczki są z ręcznika papierowego. Mam nadzieję, ze i do Ciebie zima zawitała i spowolniła twoje roślinki