Hagaart pisze:Altanka zyskała i teraz jeszcze bardziej zachwyca.Rondo nawet bez róż jest zachwycające (masz podobnie jak w Ranczu). Moni pięknie Ci kwitną hortensje i jeżówki-świetne zdjęcie z tą pajęczyną.

Altanka na zdjęciach była jeszcze nieskończona, teraz jest jeszcze lepiej, ale nie mam aktualnych fotek, muszę zrobić.
Tych pajęczyn to codziennie pełno - widać jest dużo pająków, a wszystko przez te okoliczne zarośla

Najgorzej jesienią, gdy się pchają do domu
-- Śr 06 sie 2014 08:41 --
AnaAn pisze:Monia, Twój ogród jest piękny... Śliczne są te rabaty prowadzące do ławeczki. Altanka zdecydowanie zyskała

Daszek jest wykończony, czy dobrze widzę deskowanie? Jeśli tak, to czym będziesz go pokrywać?
Tak,
Aniu, daszek jest deskowany - deska górna nachodzi lekko na dolną i tak do samej góry. Deski są pomalowane lakierobejcą impregnacyjną, więc nie będzie już niczym nakryty - ma być po angielsku, czyli pełna natura

Doszły jeszcze tylko wykończenia na kantach i na czubku - kulka. Zrobię fotkę niebawem, to pokażę
-- Śr 06 sie 2014 08:42 --
Soczewka pisze:Romantycznie wygląda Twój ogród w mglistej odsłonie. Bardzo podobają mi się rabaty z hortensjami. Właśnie szukałam inspiracji do dokończenia swojej i chyba coś zaczyna mi się rozjaśniać w głowie
Pochwal się czym udało mi się Ciebie zainspirować, może i ja skorzystam
-- Śr 06 sie 2014 08:43 --
Margo2 pisze:A mnie najbardziej podoba sie ławeczka z hortensjami obok.
Chętnie bym tam przysiadła
W ogóle ogród wygląda rewelacyjnie
Zbiegło się u Ciebie kwitnienie róż z innymi roslinami
Bardzo dużo kwiecia, to to co kocham

Dzięki,
Gosiaczku
Ja też bardzo lubię miejsce z ławeczką