Jadziu ja uwielbiam chryzantemy. To one przede wszystkim o tej porze dają kolor ogrodowi.
Róże już niestety kwitną jak tzw. niedobitki
Jeśli będziesz chciała odnóżki od chryzantem o innych kolorach niż żółty to daj znać wiosną
Co do wielkości rabatek to jak na wielkość mojego poletka to nie są one takie maleńkie
Pokazuję takimi kawałkami bo zrobienie u mnie rabaty to nie jest tak "ot chop siup", dlatego idzie nam tak powoli.
Niestety nie stać mnie na siłę najemną to tak sobie powoli dziabiemy. Do emerytury zdążymy
Małgoś faktycznie na zdjęciach wygląda na dość duży, jednak mój ogródeczek ma jakieś 250-270 m2
Dla mnie to takie ROD z aktem własności
Pomimo, że mały to i tak cieszy
Jakiś czas temu śmiałyśmy się z kumpelą, że jej jedna z rabat jest większa od mojego całego ogródeczka
Kasiu tak to Diamant Rouge. Takiego kurdupelka, odnóżkę tam wsadziłam. Wieczorem wstawię zdjęcia z innego miejsca
Ilonko o wielkości mojej chusteczki napisałam powyżej.
Faktycznie niektóre chryzantemy nic sobie nie robią z uszczykiwania. Tak miałam z Gampi
Ale już ze Starlet jakoś mi się udało
Milenko no cóż może następnym razem się nam uda
Najważniejsze, że dobrze wypoczęliście

w .... ogrodzie
Belvedere dopiero teraz zaczęła np. dostawać plamy na liściach, jak i inne róże. Powoli je będę obrywać i przynajmniej później, przed zimą, będę miała do obrywania.
Zobaczysz w przyszłym roku będzie lepiej. Ale chyba nie chcecie jej usunąć?
Kilka migawek

nic nie robiąca sobie z pogody podwójna dalia z własnego wysiewu
Gampi

Starlet
Chocolatte

Mela podczas wieczornego odpoczynku