Ogródek AGNESS
- baasik
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 29 sie 2013, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS
O, żywy ogień to mój ulubieniecAGNESS pisze:Basiu, więc mamy wspólnych ulubieńcówja również kocham wszystkie świece, świeczniki, latarenki..... uwielbiam żywy ogień

pozdrawiam ciepło i zielono... Barbara Ogród zimowy cz.1. Ogród zimowy!!! cz.2. - aktualna
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Aguś
Wrzosy zaczynają królować,,pięknie wyglądają
A latarenki faktycznie śliczne są

Wrzosy zaczynają królować,,pięknie wyglądają

A latarenki faktycznie śliczne są

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Basiu kominek to moje marzenie.... niestety nie mam go
Miejsca na ognisko w ogródku również nie...... wszędzie rozpełzły się rabaty .... ale intensywnie myślę i na pewno coś wymyślę.... jakieś miejsce się musi znaleźć
Aniu cieszę się, ze latarenki podobają Ci się
Wrzosy uwielbiam, kwitną już wspaniale..... mam kilka, które muszę przenieść w inne miejsce, bo są stłamszone przez inne roślinki i mają zbyt mało słoneczka. A te rosnące na słońcu porosły w piękne, gęste krzaczory

Aniu cieszę się, ze latarenki podobają Ci się

Wrzosy uwielbiam, kwitną już wspaniale..... mam kilka, które muszę przenieść w inne miejsce, bo są stłamszone przez inne roślinki i mają zbyt mało słoneczka. A te rosnące na słońcu porosły w piękne, gęste krzaczory

- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
U mnie tej jest sporo mat wiklinowych czy konstrukcji drewniano-wiklinowych i jako dodatek wybralam raczej surowy ocynk i metal w tym kolorze - lampy, latarenki i takie tam. Tez cos na zasadzie "kwiatka do kozucha" ale dla mnie efekt jest jak najbardziej okejos.
- asma
- Od: 19 wrz 2011, o 12:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ależ piękne plany ...rozmarzyłam się...latarenki,wianuszki,ogieńki...
- AGNESS
Jula ja uwielbiam takie łączenie stylów..... do jakiegoś konkretnie sprecyzowanego, jakiś dodatek całkowicie z innej bajki..... tak jak to o czym piszemy, lub na przykład do bardzo nowoczesnego wnętrza kilka antycznych drobiazgów... czy odwrotnie... do klasycznego stylu kilka bardzo nowoczesnych
Czy np do stonowanego kolorystycznie wnętrza jakiś żarówiasty dodatek, który aż krzyczy ,, patrz na mnie,,
Uwielbiam takie wprowadzenie lekkiego ,,zgrzytu,, który tylko podkreśla urodę wszystkiego i zaburza zbyt ,, grzeczne,, wrażenie....
Bo co jak co, ale nadmiernej grzeczności i nudy to ja nie lubię
Kocham łamać stereotypy
Naturalistyczna, ciepła, przytulna wiklina i drewno + nowoczesna zimna stal...... jak najbardziej tak....cudnie
...właśnie to o czym piszę 
Asiu uwielbiam takie klimaty

Asiu uwielbiam takie klimaty

- asma
- Od: 19 wrz 2011, o 12:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
kocham ogieniek...widziałas zdjęcia w nowym wątku?tam to dopiero "ogieniek" 
trochę szkoda,że wszystkie sa czarne bo mam juz kremową i ...

trochę szkoda,że wszystkie sa czarne bo mam juz kremową i ...
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Pochmurno dzisiaj i szaro i właśnie przy takiej pogodzie żółte i pomarańczowe kwiatki są takie pocieszające i rozweselające. Choc na ogół nie lubę żółtego, to w pochmurnym dniu jest to kolorek niezbędny.
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Tak, tak, zolcie w szaro-bure dni sa niezastapione. Ja tak ogolnie to lubie zolcie - poprzedni ogrodek mialam w zolciach-bieli i bylo bardzo przyjemnie. Ale ja chyba nie mam jakiegos koloru ktorego jakos szczegolnie bym nie lubila, tak ze kwiaty moga byc we wszystkich kolorach teczy i mnie sie podobaja.
- labka1
- Od: 4 wrz 2012, o 16:22
Jestem
Dzięki za zaproszenie..
cudowny ogród..niesamowicie wypielęgnowany...robi wrażenie..naprawdę
Masz takie mnóstwo watków,że można powiedzieć iz widziałam nie wiele...dopiero
ale jest co oglądać..oj jest
Do kulinarnego też zajrzę...obiecuję..i cieszę się,że Ci moje przepisy pasowały..

Dzięki za zaproszenie..

cudowny ogród..niesamowicie wypielęgnowany...robi wrażenie..naprawdę

Masz takie mnóstwo watków,że można powiedzieć iz widziałam nie wiele...dopiero

ale jest co oglądać..oj jest

Do kulinarnego też zajrzę...obiecuję..i cieszę się,że Ci moje przepisy pasowały..

- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Agniesiu jak długo Ci Języczka pomarańczowa kwitnie,
jest wspaniała i ma dużo kwiatów.
Latarenki przepiękne, taras będzie wyglądał wieczorem jak z bajki, oświetlony światłem latarenek .
Miłego dnia Ci życzę,
chociaż nadają u nas deszcz, ale przecież potrzebny. 

Latarenki przepiękne, taras będzie wyglądał wieczorem jak z bajki, oświetlony światłem latarenek .
Miłego dnia Ci życzę,

-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Jakie wspaniałe latarenki, pasowałyby mi do domu
Na all kupowałaś? Takie przeceny? To muszę się koniecznie rozejrzeć 

- AGNESS
Asiu widziałam Twoje ognisko..... olbrzymie
Kremowych latarenek niestety nie ma.....ale może uda Ci się trafić w innym miejscu.... Ostatnio widziałam u Ikei...
Wandziu do mnie dopiero dziś przyszła pochmurna, deszczowa pogoda... wcześniej było pięknie i słonecznie
Ale cieszę się bardzo, bo roślinki bardzo wody spragnione
Uwielbiam takie różne żółte kwiaty i mam ich całkiem sporo w ogródku.... tak samo pomarańczowe
Jula ja bardzo lubię takie gorące kolorki
Biało-żółty ogródek musiał cudnie wyglądać
Ja wśród kwiatów najmniej lubię różowe, ale w ogródku mam ich sporo, bo bardzo i ja lubię połączenia kolorystyczne wszystkich barw roślin
Kasiu witaj
miło mi bardzo, że odwiedziłaś mój ogródek i zapraszam serdecznie
Wątków faktycznie trochę powstało, ale taki niespokojny duch ze mnie, że pasjonuję się różnymi rzeczami i chętnie o nich rozmawiam
Suszone pomidorki z Twojego przepisu już zrobione i dziś otworzę pierwszy słoiczek do degustacji..... już nie mogę się doczekać wrażeń smakowych
Dziękuję za miłe słowa o ogródku, cieszę się że podoba Ci się
Tajeczko nie pamiętam dokładnie, ale wydaje mi się, że pierwsze kwiaty na języczce zaczęły rozkwitać w pierwszej połowie sierpnia.... tak że już kwitnie ponad miesiąc i jeszcze wcale nie ma zamiaru kończyć
Cieszę się, że podobają Ci się latarenki
Deszczyk wreszcie i do mnie dotarł.... cieszę się niesamowicie.... było tak bardzo sucho ....
Jolu latarenki kupowałam w sklepie internetowym, mają fajny wybór i w tej chwili ogromne posezonowe przeceny.... już Ci piszę na PW

Kremowych latarenek niestety nie ma.....ale może uda Ci się trafić w innym miejscu.... Ostatnio widziałam u Ikei...
Wandziu do mnie dopiero dziś przyszła pochmurna, deszczowa pogoda... wcześniej było pięknie i słonecznie

Jula ja bardzo lubię takie gorące kolorki

Kasiu witaj

Wątków faktycznie trochę powstało, ale taki niespokojny duch ze mnie, że pasjonuję się różnymi rzeczami i chętnie o nich rozmawiam

Suszone pomidorki z Twojego przepisu już zrobione i dziś otworzę pierwszy słoiczek do degustacji..... już nie mogę się doczekać wrażeń smakowych

Dziękuję za miłe słowa o ogródku, cieszę się że podoba Ci się

Tajeczko nie pamiętam dokładnie, ale wydaje mi się, że pierwsze kwiaty na języczce zaczęły rozkwitać w pierwszej połowie sierpnia.... tak że już kwitnie ponad miesiąc i jeszcze wcale nie ma zamiaru kończyć

Cieszę się, że podobają Ci się latarenki

Deszczyk wreszcie i do mnie dotarł.... cieszę się niesamowicie.... było tak bardzo sucho ....
Jolu latarenki kupowałam w sklepie internetowym, mają fajny wybór i w tej chwili ogromne posezonowe przeceny.... już Ci piszę na PW

- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Hej Agnieszko
Obejrzałam cudowne latarenki, strasznie mi się podobają, cudownie będą zdobi ogród
Powiedz proszę co to za odmiana przetacznika? Myślę o tych niebieskich kłosikach.

Obejrzałam cudowne latarenki, strasznie mi się podobają, cudownie będą zdobi ogród

Powiedz proszę co to za odmiana przetacznika? Myślę o tych niebieskich kłosikach.