Ogródek AGNESS

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
duju
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2008, o 12:31
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek AGNESS

Post »

U mnie też wisiał na ścianie, wszystkim się podobał.
Pozdrawiam - Justyna
Awatar użytkownika
baasik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 sie 2013, o 16:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

AGNESS pisze:Basiu, więc mamy wspólnych ulubieńców :D ja również kocham wszystkie świece, świeczniki, latarenki..... uwielbiam żywy ogień :D
O, żywy ogień to mój ulubieniec ;:167 - w domu nikt się nie tyka ani ogniska ani kominka, bo gryzę ;:161
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Aguś :wit
Wrzosy zaczynają królować,,pięknie wyglądają :D
A latarenki faktycznie śliczne są ;:108
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Basiu kominek to moje marzenie.... niestety nie mam go :( Miejsca na ognisko w ogródku również nie...... wszędzie rozpełzły się rabaty .... ale intensywnie myślę i na pewno coś wymyślę.... jakieś miejsce się musi znaleźć 8-) :lol:

Aniu cieszę się, ze latarenki podobają Ci się ;:196
Wrzosy uwielbiam, kwitną już wspaniale..... mam kilka, które muszę przenieść w inne miejsce, bo są stłamszone przez inne roślinki i mają zbyt mało słoneczka. A te rosnące na słońcu porosły w piękne, gęste krzaczory :D
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

U mnie tej jest sporo mat wiklinowych czy konstrukcji drewniano-wiklinowych i jako dodatek wybralam raczej surowy ocynk i metal w tym kolorze - lampy, latarenki i takie tam. Tez cos na zasadzie "kwiatka do kozucha" ale dla mnie efekt jest jak najbardziej okejos.
Awatar użytkownika
asma
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 wrz 2011, o 12:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

ależ piękne plany ...rozmarzyłam się...latarenki,wianuszki,ogieńki...
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jula ja uwielbiam takie łączenie stylów..... do jakiegoś konkretnie sprecyzowanego, jakiś dodatek całkowicie z innej bajki..... tak jak to o czym piszemy, lub na przykład do bardzo nowoczesnego wnętrza kilka antycznych drobiazgów... czy odwrotnie... do klasycznego stylu kilka bardzo nowoczesnych 8-) :lol: Czy np do stonowanego kolorystycznie wnętrza jakiś żarówiasty dodatek, który aż krzyczy ,, patrz na mnie,, :;230 Uwielbiam takie wprowadzenie lekkiego ,,zgrzytu,, który tylko podkreśla urodę wszystkiego i zaburza zbyt ,, grzeczne,, wrażenie.... :D Bo co jak co, ale nadmiernej grzeczności i nudy to ja nie lubię ;:224 :;230 Kocham łamać stereotypy 8-) Naturalistyczna, ciepła, przytulna wiklina i drewno + nowoczesna zimna stal...... jak najbardziej tak....cudnie :D ...właśnie to o czym piszę 8-)

Asiu uwielbiam takie klimaty 8-) :D
Awatar użytkownika
asma
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 wrz 2011, o 12:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

kocham ogieniek...widziałas zdjęcia w nowym wątku?tam to dopiero "ogieniek" ;:215

trochę szkoda,że wszystkie sa czarne bo mam juz kremową i ...
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Pochmurno dzisiaj i szaro i właśnie przy takiej pogodzie żółte i pomarańczowe kwiatki są takie pocieszające i rozweselające. Choc na ogół nie lubę żółtego, to w pochmurnym dniu jest to kolorek niezbędny.
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Tak, tak, zolcie w szaro-bure dni sa niezastapione. Ja tak ogolnie to lubie zolcie - poprzedni ogrodek mialam w zolciach-bieli i bylo bardzo przyjemnie. Ale ja chyba nie mam jakiegos koloru ktorego jakos szczegolnie bym nie lubila, tak ze kwiaty moga byc we wszystkich kolorach teczy i mnie sie podobaja.
Awatar użytkownika
labka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 wrz 2012, o 16:22

Post »

Jestem ;:138
Dzięki za zaproszenie.. ;:167
cudowny ogród..niesamowicie wypielęgnowany...robi wrażenie..naprawdę ;:63 ;:215

Masz takie mnóstwo watków,że można powiedzieć iz widziałam nie wiele...dopiero :tan
ale jest co oglądać..oj jest ;:108

Do kulinarnego też zajrzę...obiecuję..i cieszę się,że Ci moje przepisy pasowały.. ;:196
Awatar użytkownika
Tajka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2010, o 17:32

Post »

Agniesiu jak długo Ci Języczka pomarańczowa kwitnie, ;:138 jest wspaniała i ma dużo kwiatów.
Latarenki przepiękne, taras będzie wyglądał wieczorem jak z bajki, oświetlony światłem latarenek .
Miłego dnia Ci życzę, ;:196 chociaż nadają u nas deszcz, ale przecież potrzebny. :D
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Jakie wspaniałe latarenki, pasowałyby mi do domu ;:138 Na all kupowałaś? Takie przeceny? To muszę się koniecznie rozejrzeć :D
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Asiu widziałam Twoje ognisko..... olbrzymie ;:oj
Kremowych latarenek niestety nie ma.....ale może uda Ci się trafić w innym miejscu.... Ostatnio widziałam u Ikei...

Wandziu do mnie dopiero dziś przyszła pochmurna, deszczowa pogoda... wcześniej było pięknie i słonecznie :D Ale cieszę się bardzo, bo roślinki bardzo wody spragnione :D Uwielbiam takie różne żółte kwiaty i mam ich całkiem sporo w ogródku.... tak samo pomarańczowe :D

Jula ja bardzo lubię takie gorące kolorki :D Biało-żółty ogródek musiał cudnie wyglądać :D Ja wśród kwiatów najmniej lubię różowe, ale w ogródku mam ich sporo, bo bardzo i ja lubię połączenia kolorystyczne wszystkich barw roślin :D

Kasiu witaj :wit miło mi bardzo, że odwiedziłaś mój ogródek i zapraszam serdecznie ;:167
Wątków faktycznie trochę powstało, ale taki niespokojny duch ze mnie, że pasjonuję się różnymi rzeczami i chętnie o nich rozmawiam 8-) :lol:
Suszone pomidorki z Twojego przepisu już zrobione i dziś otworzę pierwszy słoiczek do degustacji..... już nie mogę się doczekać wrażeń smakowych 8-)
Dziękuję za miłe słowa o ogródku, cieszę się że podoba Ci się ;:196

Tajeczko nie pamiętam dokładnie, ale wydaje mi się, że pierwsze kwiaty na języczce zaczęły rozkwitać w pierwszej połowie sierpnia.... tak że już kwitnie ponad miesiąc i jeszcze wcale nie ma zamiaru kończyć 8-)
Cieszę się, że podobają Ci się latarenki :D
Deszczyk wreszcie i do mnie dotarł.... cieszę się niesamowicie.... było tak bardzo sucho ....

Jolu latarenki kupowałam w sklepie internetowym, mają fajny wybór i w tej chwili ogromne posezonowe przeceny.... już Ci piszę na PW :D
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Hej Agnieszko :wit
Obejrzałam cudowne latarenki, strasznie mi się podobają, cudownie będą zdobi ogród ;:108
Powiedz proszę co to za odmiana przetacznika? Myślę o tych niebieskich kłosikach.
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”