Środowe dzień dobry!
Dzisiaj ciemnice egipskie...jak jechałam do pracy miałam wrażenie, że to noc

... ale teraz powoli sie przejaśnia i jest nadzieja na słoneczko... przynajmniej tak zapowiadają;)
Madziu jestem jak obiecałam

Kawka czeka...;) Dokładnie jest tak jak mówisz.. zawsze jeden do przodu! Mam nadzieję, że reszta też pójdzie ok;) Oj.. swoje warzywa to dzisiaj luksus, nie uważasz? Są nieporównywalnie smaczniejsze od kupnych i mają zapewne dużo więcej walorów zdrowotnych;) Ja mam już plan na warzywniak, tylko obawiam sie troszeczkę braku słońca w tym miejscu... bo jest ono od zachodniej strony, ale znowu tam jest najlepsza gleba, bo kiedyś znajdowała się tam obora i ziemia jest bardzo żyzna... no nic, spróbuję!
Aguś;)
Wiem dobrze, ze stoisz na straży mojej obecności na FO i dziękuje Ci ogromnie za tą czujność

Nie ma nic cenniejszego od osób, na które zawsze można liczyć;) Posiłki zawsze miej pod ręką;)
Oj z tą moja ogrodową duszą...

Już widzę, że dziewczyny zaczynają się rozkręcać i planują zakupy;) Jakoś od razu podrywa mnie to do działania;) a jeszcze jak pooglądam zdjęcia to już odpływam...
Aguś mam nadzieję, że z egzaminami nie będzie większych problemów... właśnie wybrałam promotora do pisania pracy;) Jest świetny w komunikacji i.... bardzo pozytywny człowiek;) a takich ludzi lubię najbardziej
Może kawusię wypijemy?