Mój kawałek marzeń cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój kawałek marzeń cz.2

Post »

Madziulka ;:196
Dobrze, ze jesteś! Kawusia u mnie zawsze jest...także zapraszam kiedy tylko masz ochotę!
Oj jak mi się marzą takie swoje warzywka ;:173 ... i ten smak i zapach ;:167 Nie ma to jak człowiek wie co je...;) To działamy w tym roku? :D
Egzamin miałam dopiero jeden z wynikiem ;:333 Kolejne przede mną ale jestem dobrej myśli!
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

No to jeden do przodu :) Oby tak dalej. No właśnie ten zapach warzywek jest najlepszy. Jak sobie porównałam marchewkę z ogródka a z ryneczku to proooszę Cię. Masakra. Zapach taki że ach... I do sałatek i soczków z sokowirówki. Wiem że nie będę tam codziennie i generalnie z pieleniem też tak u mnie średnio. No ale spróbuję. Nie wiele tego będzie ale zawsze coś dla siebie już się znajdzie. Nie ma to jak gotować coś i skoczyć do siebie po coś świeżego. No to jesteśmy umówione na kawkę :)
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Grażyno dobrze że dałaś znak bo już chciałam uruchomić posiłki ;:oj
Widzę że ogrodowa dusza i u ciebie się budzi :D będzie się działo.
Za egzaminy trzymam kciuki, jestem pewna że wszystko pójdzie jak z płatka ;:196
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Środowe dzień dobry!
Dzisiaj ciemnice egipskie...jak jechałam do pracy miałam wrażenie, że to noc :roll:... ale teraz powoli sie przejaśnia i jest nadzieja na słoneczko... przynajmniej tak zapowiadają;)
Madziu jestem jak obiecałam ;:19 Kawka czeka...;) Dokładnie jest tak jak mówisz.. zawsze jeden do przodu! Mam nadzieję, że reszta też pójdzie ok;) Oj.. swoje warzywa to dzisiaj luksus, nie uważasz? Są nieporównywalnie smaczniejsze od kupnych i mają zapewne dużo więcej walorów zdrowotnych;) Ja mam już plan na warzywniak, tylko obawiam sie troszeczkę braku słońca w tym miejscu... bo jest ono od zachodniej strony, ale znowu tam jest najlepsza gleba, bo kiedyś znajdowała się tam obora i ziemia jest bardzo żyzna... no nic, spróbuję!
Aguś;)
Wiem dobrze, ze stoisz na straży mojej obecności na FO i dziękuje Ci ogromnie za tą czujność ;:196 Nie ma nic cenniejszego od osób, na które zawsze można liczyć;) Posiłki zawsze miej pod ręką;)
Oj z tą moja ogrodową duszą... ;:224 Już widzę, że dziewczyny zaczynają się rozkręcać i planują zakupy;) Jakoś od razu podrywa mnie to do działania;) a jeszcze jak pooglądam zdjęcia to już odpływam... ;:173
Aguś mam nadzieję, że z egzaminami nie będzie większych problemów... właśnie wybrałam promotora do pisania pracy;) Jest świetny w komunikacji i.... bardzo pozytywny człowiek;) a takich ludzi lubię najbardziej :D
Może kawusię wypijemy? ;:196
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

:wit , niestety nie zdążyłam wcześniej ale jestem z kawusią teraz ;:304 . U mnie też nie za ciekawie za oknami ale ciepło. Gdzieś w granicach 8 stopni. Dziś o minutę znowu dłuższy dzień. Uwielbiam ten czas, kiedy dzień dzień się wreszcie wydłuża a nie jest coraz krótszy. Pisałaś że wróciłaś z muzyka z córą. A czym ona się tam zajmuje ?
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Madzia nic się nie martw... kawka czeka, zgodnie z umową;)
U mnie świeci juz słoneczko i zapowiada sie piękny dzień! Madzia ja też bardzo się cieszę z tych coraz to dłuższych dni;)
Moja córcia, Madziula gra na skrzypcach i 3 dni w tygodniu do wieczora spędzam z nią na zajęciach :wink:
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Cieszę się z twojego powrotu ;:196 Zawsze gdy przez dłuższy czas Cię nie ma czuję niepokój aż w końcu decyduję się uruchomić posiłki :wink: tym razem nie trzeba było.
Zakupów specjalnych i szaleństw w tym zakresie nie planuję, natomiast zaczynam się wyżywać trochę na polu planowania zmian oraz przygotowania projektu całkiem nowego ogrodu. Ciekawe, inne doświadczenie. Mój w tym roku będzie tylko systematycznie pielęgnowany, wróć no może planuję kilka nowych clematisów ;:224
Na polu uczelni życzę samych sukcesów, wiem że Ci się uda ;:333 a wybór dobrego promotora to poniekąd ukierunkowanie się od razu na sukces i ciekawą współpracę. Jestem ciekawa czy temat też już jest?
Czytam również o planach warzywniaka, jestem ciekawa w jakiej formie go planujesz? Mnie się marzą balie lub coś w rodzaju skrzyń na zioła, pomidorki koktajlowe. Zobaczymy może coś uda się z tym podziałać.
Plany w każdym razie są ;:333
Ściskam mocno ;:196
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

aage pisze:Zakupów specjalnych i szaleństw w tym zakresie nie planuję, natomiast zaczynam się wyżywać trochę na polu planowania zmian oraz przygotowania projektu całkiem nowego ogrodu.
Agulka całkiem nowy ogród? ;:oj A co z Twoim dywanem shaggy koloru limonkowego? :D No nie żartuj, ze go ruszysz! :D
Z Clematisami mam kiepskie doświadczenia, jakoś nie chcą u mnie rosnąć albo popełniam gdzies błąd... tylko gdzie? ;:224
tematu pracy jeszcze do końca nie ma sprecyzowanego... na razie w fazie planowania:)
Warzywka chce pozadzić w miejscu praktycznie niewidocznym... bo za garażem;) Tam mam kawałek akurat pod ten biznes :D
Skrzynie też są świetne!
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Nowy to nie znaczy mój :wink: dostałam dwie propozycję a więc będę się realizować, mam nadzieję że podołam.
Dywan u mnie zostaje, chociaż docelowo troszkę zostanie uszczuplony ale z tym muszę poczekać.
Z Clematisami i ja poniosłam porażkę ale teraz już wiem jaka grupa mnie lubi a więc decyduję się na nią...muszę wypełnić nieatrakcyjnie miejsce :wink:
Jestem ciekawa na jaki temat w ostateczności się zdecydujesz ;:224
Fajnie że masz taki, niewidoczny skrawek...u mnie chciałoby się powiedzieć że wszystko widać a tył domu jest mężowski ;:306
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Oj Aguś to mi ulżyło :D ... no i oczywiście gratuluję takiego awansu Pani Architekt ;:196 :D Jasne, jeżeli się w tym realizujesz to trzymam kciuki i ogromnie wierzę w Twoje możliowści!
A jaka grupa Clematisów Cie lubi... może i mnie polubi;) Podpowiedz proszę:)
Mężowski teren doskonale rozumiem;)
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No i jak tam przejaśniło się u Ciebie? U mnie jeszcze bardziej ciemno niż było.
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Madziulka u mnie świeci piękne słoneczko!
Dmucham go do Ciebie ;:3
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Grażuś u mnie się przejasniło chociaż z rana panowały ciemności egipskie i ulewa ;:219
Na kawę się nie załapałam poranną, to poproszę teraz małą z mleczkiem ;:304
Miłego dzionka ;:196
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No dmuchaj dmuchaj.. bo niedługo zginę w tych ciemnościach :) . Druga kawa taka light 3 in 1 chyba będzie konieczna.. taki dzień że spać się chce tylko.
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Moniczko witaj ;:196
U mnie piękne słoneczko...grzeje mnie przez szybkę :D
Kawusia zalana... częstuj się :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”